لیست اختراعات با مالکیت
رضا اسمعيل زاده كناري
2 عدد
اختراع طراحي بيوسنسور فلوروسانسي برپايه DNA و نانو ذره طلا جهت تشخيص اكريل آميد در محصولات غذايي كه در زمينه نانو تكنولوژي كاربرد دارد؛ براي حل اين مشكل كه تعيين سريع و دقيق ميزان اكريل آميد در مواد غذايي با اين راه حل طراحي و ساخت سنسور نوري جهت شناسايي كمي و كيفي اكريل آميد در محصولات غذايي برپايه DNA دو رشته¬اي و نانو ذره طلا انجام گرديده است.
هدف از اين طرح توليد نانوغذا براي بيماران داراي نارسايي معده (گاستركتومي) مي باشد. بيماران گاستركتومي افرادي هستند كه با هدف جلوگيري از چاقي مفرط و يا پيشرفت سرطان معده، همه يا بخشي از معده خود را در عمل جراحي برداشته¬اند و مبتلا به سوءجذب مواد مغذي و كاهش وزن هستند. بيماران گاستركتومي در روزهاي بعد از عمل جراحي، بايد در انتخاب نوع غذا دقت كنند. تاكنون مدل استاندارد غذايي براي اين افراد تعريف و توليد نشده است. نانوغذا (نانوامولسيون انكپسوله) به گونه¬اي طراحي شد كه بيمار با خوردن مقدار كم غذا علاوه بر حصول انرژي لازم، مواد مغذي مورد نياز خود را نيز بدست مي¬آورد. در فرمولاسيون آن از سديم¬كازئينات به عنوان نماينده تركيبات پروتئيني، نشاسته برنج و ساكارز به عنوان كربوهيدرات، پكتين، روغن¬هاي گياهي كنجد و سبوس برنج و كدوحلوائي پخته شده استفاده شد. از پوشش¬هاي بيوپليمري زئين و آلژينات سديم جهت انكپسوله كردن فرمولاسيون غذايي استفاده شد تا نانوغذا از محيط اسيدي و آنزيم-هاي معده حفظ شود. پوشش¬ها به گونه¬اي طراحي شدند كه به محيط معده مقاوم هستند و در محيط قليايي روده متلاشي و مواد مغذي فرمولاسيون به محيط روده آزاد مي¬شود و هضم و جذب در روده اتفاق مي¬افتد و زيست¬دسترس¬پذيري تركيبات نانوغذا افزايش مي¬يابد
موارد یافت شده: 2