لیست اختراعات با مالکیت رضا اسمعيل زاده كناري
2 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ ثبت: 1397/11/09
خلاصه اختراع:

اختراع طراحي بيوسنسور فلوروسانسي برپايه DNA و نانو ذره طلا جهت تشخيص اكريل آميد در محصولات غذايي كه در زمينه نانو تكنولوژي كاربرد دارد؛ براي حل اين مشكل كه تعيين سريع و دقيق ميزان اكريل آميد در مواد غذايي با اين راه حل طراحي و ساخت سنسور نوري جهت شناسايي كمي و كيفي اكريل آميد در محصولات غذايي برپايه DNA دو رشته¬اي و نانو ذره طلا انجام گرديده است.

تاریخ اظهارنامه: 1399/12/06
تاریخ ثبت: 1400/04/27
مخترع/مخترعان: راضيه رضوي
خلاصه اختراع:

هدف از اين طرح توليد نانوغذا براي بيماران داراي نارسايي معده (گاستركتومي) مي باشد. بيماران گاستركتومي افرادي هستند كه با هدف جلوگيري از چاقي مفرط و يا پيشرفت سرطان معده، همه يا بخشي از معده خود را در عمل جراحي برداشته¬اند و مبتلا به سوءجذب مواد مغذي و كاهش وزن هستند. بيماران گاستركتومي در روزهاي بعد از عمل جراحي، بايد در انتخاب نوع غذا دقت كنند. تاكنون مدل استاندارد غذايي براي اين افراد تعريف و توليد نشده است. نانوغذا (نانوامولسيون انكپسوله) به گونه¬اي طراحي شد كه بيمار با خوردن مقدار كم غذا علاوه بر حصول انرژي لازم، مواد مغذي مورد نياز خود را نيز بدست مي¬آورد. در فرمولاسيون آن از سديم¬كازئينات به عنوان نماينده تركيبات پروتئيني، نشاسته برنج و ساكارز به عنوان كربوهيدرات، پكتين، روغن¬هاي گياهي كنجد و سبوس برنج و كدوحلوائي پخته شده استفاده شد. از پوشش¬هاي بيوپليمري زئين و آلژينات سديم جهت انكپسوله كردن فرمولاسيون غذايي استفاده شد تا نانوغذا از محيط اسيدي و آنزيم-هاي معده حفظ شود. پوشش¬ها به گونه¬اي طراحي شدند كه به محيط معده مقاوم هستند و در محيط قليايي روده متلاشي و مواد مغذي فرمولاسيون به محيط روده آزاد مي¬شود و هضم و جذب در روده اتفاق مي¬افتد و زيست¬دسترس¬پذيري تركيبات نانوغذا افزايش مي¬يابد

موارد یافت شده: 2