لیست اختراعات با مالکیت رضا حاجي محمدي فريماني
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1388/11/11
خلاصه اختراع:

ديگ پخت آزمايشگاهي مخصوص توليد مخلوط هاي غذايي داغ همچون انواع پنير پروسس، پنير پيتزا و پنير خامه اي مي باشد. از اين سيله مي توان براي فرمولاسيون محصولات توليدي در مقياس آزمايشگاهي در كارخانه هاي مواد غذايي استفاده كرد. علاوه بر اين مي توان براي فعاليت هاي تحقيقاتي و مطالعه عوامل تختلف فرمولي و فرآيندي بر خواص محصول استفاده كرد. ديگ پخت آزمايشگاهي از نوع دو جداره بوده و محور همزن افقي مي باشد. كليه قسمت هايي كه در تماس مستقيم با محصول است از جنس استيل ضدزنگ و قابل تفكيك و شستشو مي باشد. ظرفيت ديگ پخت 1/5 كيلوگرم مي با شد. اختلاط مواد اوليه در دامنه دمايي محيط (20 درجه سانتي گراد) تا دامنه جوش آب (100 درجه سانتي گراد) امكان پذير مي باشد. علاوه بر اين با نصب سيستم كنترل دور و پمپ خلاء مي توان به امكانات دستگاه افزود و كاربردهاي آن را متنوع كرد.

تاریخ ثبت: 1402/09/04
خلاصه اختراع:

موادغذايي با رطوبت ميانه توجه زيادي را در سراسر جهان به خود جلب كرده‌اند. اين مواد، محصولاتي را در برمي‌گيرند كه از نظر ميكروبيولوژيكي در دماي اتاق پايدار باشند. همچنين برخي از ويژگي‌هاي اوليه از قبيل؛ رنگ، بافت و طعم محصولات غذايي تازه را حفظ مي‌كنند. . از جمله ويژگي‌هاي منحصر به فرد موادغذايي با رطوبت ميانه كه استفاده از آنها را براي مصرف‌كنندگان جذاب مي‌كند، ايمني ميكروبي، ويژگي‌هاي حسي مطلوب، ارزش غذايي بالا و آماده طبخ و مصرف بودن را مي‌توان نام برد. از جمله مشكلات در توليد مواد غذايي با رطوبت ميانه امكان كنترل فعاليت ميكروبي، قارچ ها و فعاليت هاي انزيمي است. لذا ساخت يك خشك كن پيوسته مادون قرمز هواي گرم مجهز به اشعه فرابنفش مد نظر قرار گرفت. نوآوري هاي طرح شامل: استفاده از خشك كن هاي مادون قرمز هواي گرم به صورت تركيبي، جريان هواي گرم عبوري ضد جريان، پيوستگي سامانه و عدم دخالت اپراتور در مراحل خشك كني، استفاده از اشعه فرابنفش براي انجام ميكروب زدايي و افزايش ماندگاري محصول مي‌باشد.

موارد یافت شده: 4