لیست اختراعات با مالکیت
رضا لطفي
16 عدد
وسيله اي مي باشد كه در زمينه تجهيزات پزشكي و در افرادي كه حس كف پا ندارد ( مانند ديابت، اختلالات تيروييدي و اختلالات روماتوئيدي وقطع پا) كاربرد دارد. وسيله شامل يك كفي مي باشد كه در كف كفش و يا ته پروتز پا تعبيه مي شود. رد اين كفي سه عدد بالشتك سليكوني پر از روغن ، دو عدد در جلو و يك عدد در عقب بر روي پاشنه، طراحي گرديده است كه هر كدام به صورت جداگانه به يك بالشتك روغن دار سكيكوني به صورت متناظر متصل مي شود. سه بالشتك ثانويه بر روي يك نوار پارچه اي كه در پروگزيمال ران بسته مي شود تعبيه مي گردد. در حين راه رفتن و تماس پا با زمين هر كدام ار بالشتكها در كف پا كه فشرده شوند، با افزايش فشار روغن، يك بالشتك متناظر در داخل ران بر روي نوار پارچه اي نيز برجسته شده كه موجب حس آن ناحيه پوست مي گردد. با گذشت زمان مغز اين نقطه را به عنوان مركز حس كف پا مي شناسد.
دستگاه تزريقگر چندمنظوره كشاورزي براي از بين بردن آفات ريشه درختان و گياهان كه به كرم هاي ريشه و قارچ ها معروف هستند كاربرد دارد . اين دستگاه داراي منبع سم 5 ليتري درون قفس فلزي نگهدارنده در قسمت بالايي دستگاه ميباشد كه قفس بوسيله دو دسته استيل مهار شده است و دسته هاي دستگاه را شكل داده است اين منبع با استفاده از تلمبه بادي خود مايع مورد استفاده را از قسمت انتهاي منبع به شلنگ هدايت كرده شلنگ به وسيله شير پين دار به سيلندر متصل است با توجه به اينكه زير قفس كفشك تفلوني قرار دارد لوله اي به كفشك متصل گرديده است كه فنري به طول 30 سانتي متر از لوله بالا به سيلندر نقش نگدارنده و عامل فشار رفت و برگشتي پيستون را به عهده دارد با گرفتن دسته ي كلاچ پين داخل شير به عقب آمده و مايع به داخل شير و از آن به داخل سيلندر راه پيدا ميكند با استفاده ازفشار پا برروي دو پدالي كه در كنار سيلندر تعبيه شده است سوزني كه به انتهاي سيلندر متصل است به درون زمين رفته وبا فشار كم به دسته هاي دستگاه عمل تزريق كنار ريشه درختان انجام ميگردد . منبع درون قفس نگهدارنده متحرك ميباشد و ميتوان با بيرون آوردن آن قسمت هاي شاخه و برگ هاي درخت و گياه را سمع پاشي نمود . دستگاه مذكور بدون هيچ نيروي الكتريكي و موتور بنزيني كار ميكند و با استفاده از فشار باد منبع و فشار مكانيكي فنر كار ميكند . با استفاده از اين دستگاه ميتوان آب و كود مايع و سم و تقويتي هاي موجود را كنار ريشه درختان به زمين تزريق نمود . و نيازي به كندن پاي ريشه درختان و كود چال كردن توسط كارگر نميباشد . نمونه خارجي آن يك كاره بوده و عمل تزريق را با استفاده از نيروي الكتريكي ويا بنزيني انجام ميدهد كه سيستم عملكرد و شكل و اجزاي آن كاملا متفاوت است .
بوسيله اين دستگاه تخم مرغ ها بر سه مبنا از هم تفكيك مي شوند: 1- تخم مرغ سالم از تخم مرغ شكسته 2- تخم مرغ تمييز از تخم مرغ كثيف (كودي) 3- جداسازي بر مبناي وزن تخم مرغ در پنج دسته وزني - عملكرد اين دستگاه بصورت الكترونئوماتيكي مي باشد. - تخم مرغ ها ابتدا توسط نيروي انساني روي ميز نور چيده شده اجزاء ميز نور با حركت خود تخم مرغ ها مي چرخانند به اين وسيله كاربر تخم مرغ هاي شكسته و كثيف را شناسايي و جداسازي مي نمايد سپس تخم مرغ وارد ميز جداسازي وزني مي شود در اين ميز عمل توزين بوسيله سنسور هاي وزني (لودسل) انجام مي شود و توسط PLC فرمان جداسازي تخم مرغ ها به سيستم نئوماتيكي داده مي شود سپس تخم مرغ تفكيك شده در ميز جداسازي وارد ميز جمع آوري تخم مرغ در دسته (گريد) مربوطه مي شود. و بوسيه نيروي انساني جمع آوري مي گردد. - نقشه شماره A-01(1-1 در صفحه شماره 1 (ضميمه نقشه و تصوير) شكل سه بعدي دستگاه را نمايش مي دهد.
در اين روش محلول آبي حاوي يون هاي طلا حاصل است از كارخانه هاي طلاسازي و معادن از داخل ستون عبور داده مي شود. ستون حاوي پليمر خاصي مي باشد كه قادر به حذب يون طلا مي باشد. در ادامه و پس از اشباع شدن ستون توسط يون هاي طلا ستون با اسيد شسته مي شود و يون هاي فلزي وارد محلول اسيدي مي شود. در ادامه مي توان محلول اسيدي حاصل را به كارخانه هاي قالكاري منتقل منتقل نمود و طلاي فلزي حاصل شود.
در اين اختراع بعد از اصلاح كردن سيليكاژل توسط گروه عاملي پيريدين از آن به عنوان رزيني براي جداسازي نيكل از پساب ها استفاده شده است. براي اين منظور پس از فعال كردن گروههاي هيدروكسي سيليكاژل با محلول 0.1 مولار از سود آن را با گروههاي پيريدين كه توانايي بر هم كنش بانيكل را دارند اصلاح كرديم. براي جداسازي فلز نيكل از پسابهاي صنعتي، اين ذرات را درون يك ستون ريخته و با عبور فاضلاب محتوي نيكل، اين فلزات سمي جذب ذرات شده و بدين طريق آلودگي نيكل برطرف مي شود.
طرز كار به اين ترتيب است كه هر موقعي كليدي در روي كيبورد فشار داده مي شود كه مربوط به آن به AVR طرف كيبورد انتقال مي يابد و ميكرو نيز آن را از طريق بورت UART به فرستنده منتقل مي كند. فرستنده هم داده ها را از طريق امواج راديويي به گيرنده مي فرستد. براي كاهش اثرات نويز و همچنين رساندن سطح ولتاژ به مقادير مطلوب از يك مدار Trigger استفاده شده است. خروجي گيرنده به اين مدار فرستاده مي شود و از آنجا نيز به ورودي UART ميكروي طرف كامپيوتر فرستاده مي شود كامپيوتر AVR را به عنوان يك كيبورد مي شناسد از دو بورت ميكرو براي ارتباط با كامپيوتر استفاده شده يكي براي clock و ديگري براي DATA و كامپيوتر مي تواند از طريق اين خطوط داده ها را دريافت كند و هر موقع بخواهد جلوي ارتباط را از طريق اين خطوط بگيرد.
زخم هاي بستر آسيب هاي بافتي در نواحي خاصي از بدن مي باشند كه در نتيجه ي اعمال فشار طولاني مدت بر بافت به وجود مي آيند. فشار اعمال شده در طولاني مدت سيستم جريان خون را مختل كرده و سبب از كار افتادگي بافت مي شود. زخم هاي بستر بسيار دردناك بوده و در بيماران بستري، افراد ويلچري و افراد مسن شايع هستند. از آن جا كه يكي از مهم ترين عوامل در ايجاد زخم بستر شديد بودن مقدار فشار و يا طولاني بودن زمان استمرار آن بر روي بافت است، مفيدترين راهكار اندازه گيري فشار واسطه و مانيتورينگ پيوسته ي آن به نظر مي رسد. به كار گيري پارامتر دما نيز در تشخيص موقعيت خطر ابتلا به زخم بستر اقدام مفيدي است، زيرا بيشتر بودن دماي پوست در نواحي خاص مي تواند نشانه ي التهاب و زخم در آن نواحي و كمتر بودن دما مي تواند علامتي از انسداد جريان خون باشد. در اين اختراع سيستمي براي مانيتورينگ پيوسته ي فشار و دما با هدف جلوگيري از زخم بستر ارائه شده است. اين سيستم از 64 حسگر فشار و 64 حسگر دما تشكيل شده است كه بر روي يك صفحه با ابعاد 40×50 سانتي متر مربع قرار گرفته اند. به عنوان حسگر فشار از مقاومت هاي متغير با نيرو (FSR) استفاده شده است كه پيش از استفاده از مجموعه كاليبره مي شوند. با استفاده از اين سيستم، مقادير فشار و دما به صورت پيوسته اندازه گيري شده و نگاشت هاي متناظر به صورت همزمان بر روي صفحه ي نمايشگر قابل مشاهده هستند. از طريق اندازه گيري، مانيتورينگ و ثبت مقادير مطلق فشار و دما و همين طور تغييرات اين دو پارامتر در طول زمان، مي توان به ارزيابي خطر ابتلا به زخم بستر پرداخت.
موارد یافت شده: 16