لیست اختراعات با مالکیت
زهرا محمدي
12 عدد
خلاصه اختراع عنوان اختراع تهيه پودرهاي كلسيم فسفاتي هيدروكسي آپاتيت/ بتا- تري كلسيم فسفات مديكال گريد به روش هيدروليز در محيط قليايي زمينه فني اختراع محصولات اين اختراع مشخصاً در حوزه مواد جايگزين استخوان قرار ميگيرند. اين تركيبات را ميتوان جزو اجزاء سازنده بيومواد (Biomaterials) مورد استفاده در كاربردهاي مهندسي بافت سخت همچون بيومواد كلسيم فسفاتي مورد استفاده در جراحي هاي ارتوپدي، دندانپزشكي، ستون فقرات و فك و صورت به شمار آورد مشكل فني و اساس راه حل ارائه شده و كاربرد اصلي اين اختراع فرآيند تهيه تركيبات دوفازي «هيدروكسي آپاتيت (HA)/ بتا- تري كلسيم فسفات (β-TCP)» با درصد فازي مختلف را توسط روش هيدروليز در محيط قليايي توصيف مينمايد. در اين اختراع روش تهيه تركيبات دوفازي HA/β-TCPمديكال گريد بر اساس اندازه گيريهاي عناصر مضر، با درصد فازي معين و مناسب جهت كاربردهاي دندانپزشكي و ارتوپدي بر اساس مطالعات پراش اشعه ايكس ارائه شده است. در اين اختراع مشكل تكرارپذيري در دستيابي به درصد فازي معين كه در روشهاي همرسوبي و حالت جامد يا مخلوط مكانيكي وجود دارد برطرف شده است. در اين اختراع در اثر هيدروليز دي كلسيم فسفات، آپاتيت با كمبود كلسيم 〖(Ca,Na)〗_(10-X) 〖(HPO_4)〗_X 〖(PO_4)〗_(6-X) 〖(OH)〗_(2-X) به دست مي¬آيد كه زينترينگ اين ماده دو فاز〖(Ca,Na)〗_10 〖(PO_4)〗_6 〖(OH)〗_2 و 〖(Ca,Na)〗_3 〖(PO_4)〗_2 را به وجود مي¬آورد. دو تركيب كلسيم فسفاتي با اهميت در حوزه گرافت استخواني با نسبت HA/β-TCP برابر40/60 و 80/20 و حضور زير 2 درصد وزني سديم در ساختار بلوري فازها در اين اختراع تهيه شده است.
خلاصه ي اختراع: باتوجه به اينكه يكپارچگي حسهاي پيكري (عمقي و دهليزي) و پنجگانه (شنوايي، بينايي،لامسه) در مراحل رشد كودك به عنوان پايه اي براي فرآيندهايي همچون بازي، خود مراقبتي، يادگيري، مشاركت اجتماعي، آمادگي جهت حضور در مدرسه و... است. همچنين درمانجو ميتواند از طريق تلفيق حس هاي پيكري با بينايي خودكنترلي تعادلي و رنگها را فراگيرد. تخته يكپارچگي حسي اين امكان را به درمانگر ميدهدكه به طور همزمان به تقويت حواس مذكور بپردازد. اين دستگاه شامل تخته تعادل چهار جهته همراه با سنسورهاي حساس به ارتفاع ميباشد، تغيير ارتفاع و تحريك سنسورها، لامپ هاي رنگي روي صفحه ي نصب شده بر ديوار را روشن ميكند، هر لامپ مربوط به جهتي خاص است. همچنين تخته در پاسخ به حداكثر تغيير ارتفاع كه امكان كاهش ايمني و افتادن را دارد بوق اخطار ميزند، كفي هاي قابل تعويض تعبيه شده در جايگاه ايستادن، باعث تحريك حس لامسه به ميزان دلخواه ميشود.
سنجش از دور علم و هنر جمع آوري اطلاعات از پديده ها بدون تماس فيزيكي با انهاست. در واقع زماني كه ما از يك پديده نظير كوه ها، درياچه ، محصولات كشاورزي و ... از راه دور اطلاعاتي را استخراج كنيم، مجبور به استفاده از علم سنجش از دور خواهيم بود. امروزه، سنجش از دور به دسته هاي مختلفي تقسيم مي شود كه نوع رايج آن سنجش از دور ماهواره اي است بدين معني كه ماهواره هاي موجود در اتمسفر ، بكمك سنجيده ها و سنسورهاي خود اقدام به تصويربرداري از سطح زمين نموده و تصاوير رقومي خود را به زمين چه انجام پردازش هاي خاص ارسال مي نمايند. از سويي اين پيشرفت ها، متخصصان را بر آن داشته تا با استفاده از چنين ابزارهايي در علوم مختلف تحولي ايجاد نمايند. يكي از اين تحولات در صنعت كشاورزي و در تخمين سطح زير كشت محصولات كشاورزي است. اين سامانه، در حقيقت ابزاري است كه در زمينه تخمين سطح زير كشت محصول گندم بطور كاملا اتوماتيك مورد استفاده قرار مي گيرد. اين سامانه با دريافت داده هاي ماهواره اي و (يا هوائي ) منطقه مورد نظر (بصورت دو زمانه) و اعمال تكنيك هاي پردازش تصاوير رقومي ماهواره اي ويژه و منحصر بفرد، محصول گندم را شناسايي نموده و پس از تفكيك آن از ساير محصولات و مواد، سطح زير كشت محصول را پس از انجام محاسبات مكاني ارائه مي دهد.
خلاصه: حافظه و شماره گير قابل حمل صوتي تلفن براي كودكان-معلولين-افراد مسن و كم سواد با پيشرفت و توسعه تكنولوژي يكي از نيازهاي اساسي مردم ارتباط سريع و آسان با يكديگر است كه صنايع مخابراتي و تلفن هاي ثابت و بي سيم تا حدودي اين نياز را برآورده نموده اند. ليكن در اين خصوص قشرهاي قابل توجهي از جامعه مانند كودكان، نابينايان، افراد مسن و كم سواد به سبب شرايط متفاوتشان نمي توانند به طور كامل و بهينه از اين امكانات و تجهيزات استفاده و نيازشان را در جهت برقراري ارتباط تلفني برطرف سازند.اختراع مذكور با استفاده از تكنولوژي الكترونيكي- مخابراتي و استفاده از صوت در حفظ، شماره گيري ، نمايش صوتي عناوين تماس هاي تلفن دربرقراري آنها ، مشكلات اقشار متفاوت جامعه را در اين مهم رفع و نيازهاي آنها را برآورده نموده است و مزيت هاي منحصر بفردي را براي آنها بوجود آورده است.
پرسنل بيمارستاني بعد از اينكه آنژيوكت را به د اخل رگ مي زنند خون به سرعت بيرون مي زند و بعد بايد به سرعت ست سرم را آماده و به آنژيوكت متصل كنند و بعد اگر بيمار چند سرم ديگر هم داشته باشد بايد دوباره به آنژيوكت 3 راهي وصل كنند و باعث صرف وقت و هزينه اضافه براي 3 راهي مصرف كنند. از طرفي بيمار با ديدن طول زياد آنژيوكت دچار تارس مي شود و در نتيجه اين مدل كه طول بسيار كم دارد و جلوگيري كننده از خروج خون است براي بيمار مفيد است. با تعبيه قسمي كه در بالاي 3 راهي است مي توان تزريقات مسقيم را انجام داد. اين آنژيوكت شامل 3 راهي - قطعه استوانه اي پلاستيكي براي يك جهت نمودن مواد دارويي بعد از تزريق، باله هاي چسب دار، سرپوش، نيدل، محافظ نيدل مي باشد كه پس از كشيدن با چرخاندن 3 راهي مسير را بست و بعد و براي زدن سرم هاي ديگر با پيچاندن 3 راهي مسير Lock مي شود. 1- آنژيوكت را داخل رگ قرار مي دهيم. 2- بعد زا كشيدن Needle قسمت استوانه اي به طور خودكار پايين مي و مسير را كاملا مسدود مي كند اين انسداد از خروج خون جلوگيري مي كند. 3- براي نصب سرم به بيمار كافي است اهرم را بپيچانيم تا سوراخ در راستاي مسير قرار گيرد و بعد سرم را وصل مي كنيم.
موارد یافت شده: 12