لیست اختراعات با مالکیت
سارا غفاري
1 عدد
ويتامين D موجب افزايش جذب كلسيم و فسفر در روده مي شود و در رشد استخوانها نقش موثر دارد. يكي از منابع ويتامين D روغن ماهي است اما به دليل بو و طعم نامطبوع آن اغلب كودكان تمايلي به خوردن ماهي به عنوان منبع ويتامين D ندارند و چنانچه كودك از اشعه ي آفتاب كافي بهره مند نباشد كمبود ويتامين D و عوارض ناشي از آن مبتلا مي گردد اين در حالي است كه اغلب كودكان طعم و مزه ي ماست را دوست ندارند از طرف ديگر سطح پايين ويتامين D در سالمندان دليل عمده ي ناتواني عضلات آنها مي باشد و سالمندان ماست را به علت غني بودن از مواد غذايي و هضم آسان و تسهيل كننده ي هضم مواد غذايي بيشتر مصرف مي كنند علاوه بر اين پژوهشگران معتقدند مصرف ويتامين D نه تنها باعث پيشگيري از بيماري Ms مي شود بلكه علائم آنها را تخفيف مي دهد بنابراين پس از روغن گيتري از بافت هاي چربي درون حفره ي شكمي ماهي كپور و اضافه نمودن روغن ماهي به شير ماست غني شده با ويتامين D را توليد نموده ايم. ماست توليدشده سفيد رنگ است و از نظر طعم و مزه تفاوت چنداني با ماست هاي معمولي ندارد (طعم و بوي ماهي نمي دهد) و از سفتي ماست غني سازي شده نسبت به ماست هاي معمولي بيشتر است از نظر ماندگاري با ماست هاي معمولي تفاوتي ندارد.
موارد یافت شده: 1