لیست اختراعات با مالکیت
ساسان محمدي
29 عدد
مهم ترين مسئله در اين روز ها ، مورد انرژي و بهينه سازي مصرف انرژي از جمله مصرف برق مي باشد. در اين طرح ما كولر هاي آبي محوري را به صنعت معرفي مي كنيم. در اين طرح با حذف فن سانتريفيوژ در كولرهاي آبي معمولي ، حجم كولر كاهش مي يابد. با بهره گيري از فن هاي محوري بدون كاهش كارايي ، مصرف برق نيز كاهش مي يابد همچنين مصرف آب نيز كنترل شده ، بهينه مصرف مي شود. فن محوري عمل مكش هوا و تبخير آب ، خنك كردن هوا را انجام مي دهد. در دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب در حدود 25 درصد از كولر ها، كولرهاي پشت پنجره اي مي باشد. در ايران ، در حدود 9 ميليون كولر وجود دارد با تخمين مناسب، و مقايسه مي توان متوجه شد كه تعداد قابل توجه اي از كولر ها ، پشت پنجره اي است. بنابراين استفاده از اين طرح مي تواند كاهش چشم گير مصرف انرژي ، در زمان گرما، را به همراه داشته باشد
طراحي و ساخت يك خودروي مخصوص كه مراحل بازيافت از نقطه جمع آوري تا نقطه تبديل به پرك را بطور اتوماتيك و در حال انتقال و بدون ايجاد آلودگي انجام مي دهد.
در اين اختراع از سه ماده PVA (poly venile acid) وBorax و آهك استفاده شده است از دو مادهPVA و Borax با درصد وزني 45 درصد و از آهك 10 درصد استفاده مي گردد . لازم به ذكر است كه PVA يكي از قوي ترين جاذب هاي رطوبت بوده اما به علت گراني با Borax آن را تركيب مي كنند.اين محلول عامليت دفع ميكروب را ندارد اما چنانكه مي دانيم آهك كه تشكيل يافته از كربنات كلسيم ،با تركيب با آب علاوه بر اينكه ماده جاذب مي باشد از نشر و نمو ميكروب جلوگيري مي كند .
زمينه اختراع: بازيافت زباله 1. فرايند بازيافت پوست(چيپس و پفك و ... ) 2. مشكل موجود: عدم راهكار مناسب براي بازيافت پوست (چيپس و پفك و ... ) كه .... آن در حال حاضر دفن كردن آن مي باشد كه مدت زيادي براي تجزيه آن لازم است و تاكنون شهرداري تدبيري براي حل آن بجز دفن كردن نينديشيده است.
ايران هيچ گونه فعاليتي در رابطه با بازيافت تتراپك انجام نداده است فلسفه وجودي تتراپك قابليت بازيافت آن مي باشد كه به دليل نبود اين تكنولوژي در كشور اين ظروف بازيافت نگرديده و توسط شهرداري دفن مي گردد كه اين عمل صدمات جبران ناپذيري به محيط وارد مي كند اين اختراع قابليت بازيافت ظروف تتراپك را بر اساس جداسازي لايه هاي مختلف تتراپك كه شامل لمينيت آلمينيوم و كاغذ مي باشد
پت مخفف پلي اتيلن است كه از اين ماده براي توليد بطري استفاده مي شود طرح مطرح شده راهي است براي بازيافت ارزان بطري هاي ساخته شده از پت كه به صورت نماي خارجي مي توان استفاده كرد ابتدا پت ضايعاتي كه در اين راه كار نيازي به شستش و جدا سازي پتهاي رنگي وغير رنگي نيست به صورت پرك در آورده و با رزين و چسب مخلوط شده و با ماله بر روي ديوار كشيده مي شود و بعد از 30 ساعت به استحكام نهايي مي رسد.
خلاصه: عنوان اختراع: دستگاه جداساز كاغذ از آلمينيوم در ظروف تترا پك مشكل فني: در كشور ايران ظروف تترا پك بازيافت نمي گردند و توسط شهرداري دفن مي گردند كه اين خود باعث ضررهاي زيست- محيطي مي گردد. در ايران تكنولوژي بازيافت اين ظروف وجود ندارد كه اين اختراع طبق فرايند توضيح داده شده قادر به جداسازي كامل كاغذ از آلمينيوم در ظروف تتراپك مي باشد. كاربرد اختراع: كاغذ جداشده هدر اين دستگاه به صورت خمير كاغذ از آلومينيوم جداسازي شده و به صنعت كاغذ و كارتن سازي باز مي گردد. همچنين آلمينيوم حاصل به صورت شمش در آمده و در صنعت مورد استفاده قرار مي گيرد.
طراحی و ساخت کورهی جداسازی آلومینیوم از تتراپک
موارد یافت شده: 29