لیست اختراعات با مالکیت ساناز روشن زاده
2 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ اظهارنامه: 1389/10/01
تاریخ ثبت: 1390/02/10
خلاصه اختراع:

با توجه به ارزش غذايي بالاي شير و انجير لازم است كه اين دو ماده غذايي را در برنامه غذايي خود قرار دهيم انجير يك ميوه شيرين است و غالبا به صورت خشك مصرف مي شود. 50 درصد انجير خشك را قند تشكيل مي دهد. هم چنين منبع خوبي از پتاسيم، منيزيم، كلسيم، فسفر و ويتامين هاي A,B,C است. انجير منبع غني فيبر غذايي مي باشد ليگنين يك نوع فيبر غذايي غير محلول است كه به مقدار زياد در انجير وجود دارد و نقش عمدهي اي در جلوگيري و رفع يبوست دارد. ميوه انجير براي نرم كردن سينه و روده مورد استفاده قرار گرفته و داراي خاصيت ويژه اي است. در اين تحقيق امكان توليد محصولي كه بتواند اين فوايد غذايي را در خود جاي دهد مورد بررسي قرار گرفته است. هم چنين در اين اختراع يك روش عملي براي تهيه يك ژله مناسب شير پودر انجير با استفاده از پودر انجيره و شير گاو ارائه مي گردد. ژل توليد شده داراي بافت و عطر و طعم مطلوبي مي باشد كه مي توان به عنوان يك وعده غذايي مورد استفاده قرار گيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/08/23
تاریخ ثبت: 1389/10/01
خلاصه اختراع:

خلاصه طراحي و توليد كيت ارزيابي مواد ضدميكروبي در شير خام و مايعات بيولوژيك وجود آنتي بيوتيك ها در شير سبب بروز مشكلات بهداشتي و اقتصادي فراواني مي گردد، راههاي متعددي براي ارزيابي وجود آنتي بيوتيك ها وجود دارد، اما يك روش مناسب بايد از دقت و سرعت كافي برخوردار باشد و به علاوه هزينه چنداني هم نداشته باشد. از اين رو روشهاي بر پايه رشد ميكروارگانيسم هاي حساس به آنتي بيوتيك در اين زمينه از اهميت زيادي برخوردارند. در اين پژوهش سعي بر بومي سازي فن آوري توليد كيتهاي ارزيابي آنتي بيوتيك درداخل كشور شده است. ابتدا سويه باكتري Bacillus stearothermophilus var.calidolactis خالص سازي شد و بهترين محيط كشت براي رشد و بازيابي اسپور اين باكتري مشخص شد. سپس از باكتري مذكور سوسپانسيون حاوي اسپور در رقتهاي مختلف تهيه شد. سوسپانسيون هاي بدست آمده به دو نوع محيط كشت مختلف و در PH هاي مختلف در حضور يك ماده ي رنگي شاخص كه نشانگر جوانه زني و رشد اين اسپورها بود تزريق شدند. در مرحله آخر شيرهاي حاوي آنتي بيوتيك هاي مختلف )نوع و ميزان)به محيط كشت هاي ساخته شده تزريق شده و به مدت زمان سه ساعت در دماي ۶۴ درجه سانتيگراد انكوبه شدند. ميزان حساسيت كيت طراحي شده در مقايسه با كيت Copan به صورت قابل قبولي ارزيابي شد. قيمت تمام شده اين كيت در مقايسه با مشابه خارجي آن بسيار پايين تر مي باشد.

موارد یافت شده: 2