لیست اختراعات با مالکیت
سعيد بكائي
1 عدد
شبكه شاخي كراتين ناخن توسط رشته هايي از يك ماده گوگردي به نام سيستئين به هم مي پيوندند و همين ماده است كه موجب سفتي و سختي ناخن مي شود. بين 10 تا 30 درصد حجم ناخن را آب تشكيل مي دهد و اگر اين آب كمتر از اين مقدار شود، شكنندگي ناخن بيشتر مي شود. حدود 5 درصد ناخن را چربي ها تشكيل مي دهند. هرچه چربي ناخن كمتر شود قدرت نگهداري آب ناخن كمتر مي شود و به همين ميزان شكنندگي ناخن هم بيشتر مي شود. چربي ناخن خانم ها در سنين يائسگي و بعد از آن كم مي شود و به همين دليل شكنندگي ناخن ها بيشتر مي شود. از لحاظ استحكام، گوگرد و شبكه شاخي كراتين از مهم ترين عوامل استحكام ناخن هاهستند. كلسيم حدود يك درصد حجم ناخن را تشكيل مي دهد و در سفتي و سختي ناخن هيچگونه دخالتي ندارد. پس هيچگاه ناخن در اثر كمبود كلسيم نمي شكندو. هرچه انعطاف پذيري ناخن كم شود، شكنندگي آن بيشتر مي شود و چربي و آب از عمده ترين عوامل انعطاف پذيري ناخن ها خستند. با درك اهميت اين موضوع گروه حاضر اقدام به طراحي تركيبي براي حفظ سلامت اين ارگان نموده اند. گياهان مورد استفاده در اين تركيب با داشتن تركيبات ويژه در درمان شكنندگي ناخن نقش مهمي ايفا مي كند.
موارد یافت شده: 1