لیست اختراعات با مالکیت
سعيد شريفي
7 عدد
دستگاه تشخيص تنفس با سنسور شتاب سنج دستگاه در ايران نمونه قبلي ندارد و معادل خارجي آن نيز داراي سنسوري است كه در يك طناب كشسان تعبيه شده است كه خود عامل محدود كننده است. البته قابليت هاي ارسال پيامك، تماس با مراكز امداد و اتصال به سيستم پرستاري را نيز ندارد. مرگ ناگهاني به علت قطع تنفس يا آسيب هاي قلبي يا مغزي هم در نوزادان و هم در سالمندان زياداتفاق مي افتد. ازجمله درمواردي مانندسندرم مرگ ناگهاني نوزادان (SIDS) كه در نوزادان زير يك سال اتفاق مي افتد و سكته هاي مغزي كه مي تواند به مراكز تنفس آسيب وارد كند و منجر به مرگ بيمار شود. و يا در آسيب هاي ناگهاني قلبي- عروقي مانند سكته هاي قلبي (MI) وجه اشتراك همه ي اين آسيب ها در نهايت قطع تنفس است. كه اين دستگاه مي تواند با استفاده از سنسور شتاب سنج خود قطع تنفس را تشخيص داده و باعث كاهش احتمال مرگ و مير در نوزادان يا افراد سالمند شود. اين دستگاه مي تواند در خانه هاي سالمندان، شيرخوارگاه ها، و يا در خانه ها استفاده شود. روش به كارگيري اين دستگاه بسيار ساده مي باشد و كافي است سنسور را به شكم يا سينه بيمار چسبانده و آن را به تلفن ثابت يا موبايل متصل كرد و آن را روشن كرد. سنسور شتاب سنج سه محور 335 ADXL روي شكم فرد مورد نظر قرار مي گيرد و با هر جا به جايي شكم ولتاژ خروجي سنسور نسبت به مقدار قبلي تغيير مي كند اين خروجي به صورت يك ولتاژ آنالوگ مي باشد كه توسط ADC يك ميكرو كنترل 32 ATMEGA به صورت يك عدد خوانده مي شود و با كم كردن هر 3 محور X و Yو Z از مقدار قبلي خود ميزان تغيير به دست مي آيد حال اين 3 تغيير را با 3 تغيير 6 مرحله قبل جمع مي كنيم و اگر مثلاً از عدد 18 كمتر شد يعني شكم تكان نمي خورد و با به صدا درآوردن يك آژير فرد را بيدار مي كند.
آلودگي اب مشكل عمده زيست محيطي كه جامعه مدرن با آن مواجه است الودگي كه منجر به خطرات زيست محيطي و خطرات بهداشتي است از جمله اين عوامل آلودگي به يون هاي فلزي سنگين از قبيل مس سرب و نيكل كه غالبا در فاضلاب هاي صنعتي يافت مي شوند و موجب سميت حاد آبزيان و موجودات زميني از جمله انسان مي شوند مي توان اشاره كرد. بنابراين تخليه فاضلاب به محيط زيست نگراني زيادي را به وجود آورده است. براي رفع اين نگراني و برطرف كردن خطرات ناشي از فلزات سنگين روش هاي متفاوتي مانند رسوب شيميايي تبادل يوني فرايندهاي غشاء و جذب سطحي بر روي كربن فعال و غيره استفاده مي شود با اين حال استفاده از چنين روش هايي به دليل محدوديت هاي فني و يا اقتصادي محدود محققان را بر آن داشته تا هميشه به دنبال جايگزين هاي مناسب تر و به لحاظ اقتصادي مقرون به صرفه تر باشند.
كار دندانپزشكي با داشتن جثه و اندازه پنجه متفاومت و يا به عبارتي ابعاد آنتروپومتري متفاوت، عادات گوناگوني در نگه داشتن اجسام در دست ( جهت تسلط كامل بر روي دستگاه دارند كه اين عادات گاها به لجبار و بر حسب نياز بوده و بعدا غلط مي باشد و عوارض اسكلتي – عضلاني را براي كاربر به همراه دارد.) در طرح هاي موجود، بازوي سر shelf داراي طول ثابت بوده و مطابق با ناز افراد مختلف در نظر گرفته نشده است در نتيجه براي دندانپزشكان مختلف بكاربردن اين ابزار با بازده كاري كاملا متفاوت و قطعا كمتر خواهد بود. علاوه بر مطالب ذكر شده دنداپزشك براي كارهاي متفاوت نيازمند به چندين دستگاه با طول بازوي متفاوت بوده اند. بازوي سر shelf با طول متغير: تغيير طول در بازوي سر shelf بدون تغيير در زاويه بازو ، دسته و سر shelf كه در نتيجه، كار در شرايط و مكان هاي مختلف ( داخل دهان) با افزايش دقت، تسلط و كاهش حركت دست به همراه خواهد بود
دستگاه الكترو سرجري تك قطبي بدون نياز به پليت بيمار(جراح الكترونيكي پيشرفته تك قطبي)
موارد یافت شده: 7