لیست اختراعات با مالکیت سميه بهفر
1 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ ثبت: 1399/01/19
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر مربوط به حوزه نيازهاي انساني زير بخش علوم و صنايع غذايي مي¬باشد و زمينه ساز بهبود كيفيت فراورده¬هاي گوشتي و كاهش اثرات نامطلوب ناشي از روش¬هاي سنتي رفع انجماد است. در پژوهش حاضر با تكيه بر دانش و شناخت حوزه فرآيندهاي نوين در صنايع غذايي، از تكنيك جديد ميدان الكترواستاتيك ولتاژ بالا براي رفع انجماد محصولات گوشتي استفاده شده است. به اين منظور، ابتدا سيستم ميدان الكتريكي با استفاده از قوانين مربوط به تخليه كرونايي طراحي شده و سپس با بكارگيري منبع تغذيه و الكترودهاي نقطه¬اي و صفحه¬اي، دستگاه مولد ميدان راه اندازي شد. در اين تكنيك سيال دي الكتريك (هوا) بين دو الكترود نقطه¬اي و صفحه¬اي يونيزه شده و با ايجاد تخليه الكتريكي، جريان موسوم به باد كرونايي ايجاد مي¬شود. افزايش جريان كرونا، افزايش ضريب انتقال حرارت را به دنبال دارد. نكته قابل توجه حفظ ويژگي¬هاي كيفي محصول رفع انجماد شده و كاهش آلودگي ميكروبي و افزايش عمر ماندگاري فراورده نهايي مي¬باشد. بنابراين، با بهره¬گيري از اين تكنيك، مشكلات ناشي از صرف زمان طولاني، استهلاك اتاقك¬هاي نگهداري گوشت به دنبال استفاده از بخار يا آب، افت¬هاي وزني، خروج چكابه و خطر افزايش رشد ميكروبي به حداقل مي¬رسد.

موارد یافت شده: 1