لیست اختراعات با مالکیت
سهيلا قاسمي كهريزه
1 عدد
اختراع حاضر مربوط به كپسوله كردن و رسانش تركيبات زيست فعال و يا غذا-داروهاي آب¬گريز با استفاده از ميسل طبيعي كازئين از طريق فراورده غذايي و نوشيدني ¬است. در اين مطالعه براي اولين بار در رويكردي جديد ميسل¬هاي طبيعي كازئين با استفاده از تغييرات pH و يا در تركيب با فراصوت جهت كپسوله كردن تركيبات مغذي و غذا-داروهاي آب¬گريز در عين حفظ ساختار و كاركرد طبيعي ميسل كازئين مورد استفاده قرار گرفت. چنين نانو كپسول¬هايي علاوه بر اين¬كه كارايي كپسوله كنندگي بالايي داشتند به¬علاوه قادرند در محيط مايع بدون اين¬كه تهنشين شوند به ¬صورت پايدار باقي بمانند. بنابراين مي¬توانند جهت غنيسازي در امولسيون¬هاي لبني كم¬چرب يا فاقد چربي و همچنين جهت رسانش غذا-داروهاي ¬آب¬گريز در معده مورد استفاده قرار گيرند. براي نخستين بار يافته¬هاي پژوهش حاضر نشان داد استفاده از تيمار فراصوت پس از افزايش pH به حدود 8 و به دنبال آن كاهش مجدد pH (PUP)، كارايي كپسوله شدن را نسبت به حالتي كه فراصوت قبل از افزايش pH (UP) يا پس از كاهش مجدد آن (PU) اعمال مي¬شد، بيشتر افزايش داد. همچنين، ارزيابي پايداري اكسيداتيو نشان داد نانوكپسول¬هاي ميسل طبيعي كازئين اثر محافظتي قابل توجهي بر روغن¬ كلزا (به-عنوان تركيب آب¬گريز مدل) طي 18-1 ساعت تابش فرابنفش نشان داد.
موارد یافت شده: 1