لیست اختراعات با مالکیت
سيد محمد باقر مرعشي
6 عدد
پسته مهمترين محصول كشاورزي صادراتي كشور ميباشد. فرآيند خشك كردن پسته يكي از مهمترين و زمانبرترين مراحل فرآوري پسته ميباشد. با توجه به تأمين انرژي سيستمهاي موجود با سوختهاي فسيلي و آلودگيهاي آن ها، نحوه خشك كردن پسته تأثير مستقيمي در هزينه تمام شده و آلودگيهاي آن دارد. با جايگزيني خشككنهاي موجود كه با سوخت گاز يا گازوئيل كار مينمايند با يك خشككن كابيني جديد، امكان تاَمين تمام انرژي حرارتي مورد نياز از راه خورشيد مورد ارزيابي قرار ميگيرد. بررسيها نشان ميدهند كه علاوه بركاهش زمان خشككردن پسته، صرفهجويي قابل ملاحظهاي نيز در هزينههاي فرآوري در دراز مدت وجود خواهد داشت. در اين خشككن، انرژي مورد نياز حرارتي از دو طريق تابش مستقيم خورشيد به داخل خشككن و توسط كلكتورهاي خورشيدي كه گرماي مورد نياز را از طريق لوله به داخل رادياتور خشككن هدايت ميكنند، تأمين ميگردد. در اين سيستم هوايگرم محيط توسط دو فن قوي كه در بالاي خشككن قرار دارند از داخل رادياتور عبورداده شده و هواي گرم شده از ميان پستههايتر عبور كرده و باعث خشك شدن آنها ميگردد. با استفاده از اين سيستم ميتوان ميدان پسته را كه معمولا بايد پسته دو روز در داخل آن قرار گيرد حذف نمود.
استخراج اسانس ( روغن معطر) از پوست سبز پسته ( پوست مخملي) با استفاده از روش هاي استخراج اسانس (روغن معطر) از گياهان و گلهاي معطر ، اسانس پوست سبز پسته استخراج شد. اين اسانس و مشتقات آن در صنايع آرايشي بهداشتي، دارو سازي، عطر و اسانسهاس معطر و صنايع غذايي و شيميايي كاربرد دارد.
در پرونده خلاصه اختراع يافت نشد به شرح و توصيف پرونده رجوع شود.
در پرونده خلاصه اختراع يافت نشد به شرح وتوصيف پرونده رجوع شود
موارد یافت شده: 6