لیست اختراعات با مالکیت
سيدمحمد سادات حسيني
2 عدد
جهت نگهداري و حمل بسياري از مواد غذايي لازم است اين مواد به حالت انجماد درآمده و در طول فرايند حمل و نقل نيز به اين حالت باقي بمانند. گاهي هنگام حمل و نقل مواد غذايي اين مواد از حالت انجماد خارج مي شوند و مجددا منجمد مي گردند چنين اتفاقي سبب مي شود تا فراورده غذايي از لحاظ بهداشتي مردود گردد نكته مهم در اين خصوص اين است كه در بسياري از موارد مصرف كننده از بروز چنين اتفاقي ناآگاه است كه در اين صورت مصرف كننده فراورده اي غير بهداشتي كه در مواردي سبب بيماري و يا مسموميت مي شود را مصرف مي كند. به همين دليل نياز به وسيله اي كه به آساني و دقت بروز چنين حالتي را نشان دهد و در عين حال قابل تقلب نيز نباشد احساس مي شود. وسيله اختراع دشه زير در عين ارزان و ساده بودن داراي اين مزيت است كه براحتي در بسته هاي مواد غذايي جا گرفته و تاثير نامطلوبي نيز در اين مواد ندارد اين وسيله بگونه اي طراحي گرديده است كه حفظ حالت انجماد فرآورده در طول فرايند حمل و نقل و توزيع تا مقصد را نشان دهد و هر گونه ذوب شدن احتمالي فرآورده ار به دقت نشان مي دهد. روش ساخت اين وسيله شامل چند قطعه يخ رنگي از پيش ساخته شده با رنگ هاي مختلف است كه در داخل يك كيسه پلاستيكي كوچك توسط شركت توليد كننده مواد غذايي مهر و موم و داخل بسته بندي فراورده هاي غذايي يا ؟؟قرار مي گيرد اين عمل بنحوي صورت مي گيرد كه بسته حاوي يخ خا كاملا قابل رويت باشد. اگر حالت انجماد در تمام مدت حمل و نقل و توزيع يا نگهداري حفظ شود قطعات يخ به صورت مجزا از هم قابل تشخيص هستند ولي اگر به طور اتفاقي فراورده از حالت انجماد خارج شود و دوباره منجمد گردد رنگ يخ ها با يكديگر مخلوط شده و امكان تشخيص قطعات يخ به شكل مجزا وجود ندارد.
موارد یافت شده: 2