لیست اختراعات با مالکیت سيدمهدي اجاق
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1395/10/18
تاریخ ثبت: 1396/04/04
خلاصه اختراع:

اختراع \\\\\\"توليد پليمر زيست فعال پروبيوتيكي جهت استفاده در صنايع غذايي\\\\\\" به صورت فني مي تواند در زمينه صنايع غذايي و بسته بندي مواد غذايي مورد استفاده قرار گيرد. پليمر زيست فعال پروبيوتيكي حاضر در پاسخ به نياز به بسته بندي هاي قابل تجزيه در طبيعت كه بتواند بدون استفاده از مواد شيميايي داراي خاصيت ضد ميكروبي نيز باشد، طراحي شده است. در اين پليمر پروبيوتيك هاي عمدتاً از خانواده باكتري هاي لاكتيك اسيد در ماتريكس پليمري متشكله از سديم كازئينات و آلژينات تركيب شده و سلول هاي زنده پروبيوتيكي مي توانند حداقل به مدت 2 هفته در اين پليمر زنده مانده و از اين طريق رشد ميكروارگانيسم هاي مضر را در غذا كاهش دهند. همچنين اين پليمرها به دليل انتقال سلولهاي پروبيوتيك به غذا داراي مزاياي سلامتي بخش براي مصرف كننده نيز هستند و از اين رو داراي كاركرد دو سويه (1- داراي خاصيت ضد ميكربي 2- مزاياي سلامتي بخش براي مصرف كننده پروبيوتيك) مي باشند.

تاریخ ثبت: 1397/05/30
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع " استخراج ژلاتين خوراكي با خاصيت ضد ميكروبي از ضايعات پوست فيل ماهي" به صورت فني مي تواند در زمينه صنايع غذايي و دارويي و بسته بندي مواد غذايي مورد استفاده قرار گيرد. ژلاتين استخراج شده با توجه به شرايط استخراج و آماده سازي داراي خواص ضد ميكروبي بوده بطوريكه اين خواص ضد ميكروبي بر روي باكتري هاي ژلاتين B. cereus و Escherichia coli و S. aureusو Bifidobacterium lactisبه اثبات رسيد. از طرفي با توجه به استخراج اين تركيب از منابع طبيعي و عدم تاثيرات سوء در صورت استفاده در مصارف خوراكي امكان استفاده گسترده در صنايع غذايي دارا خواهد بود و با توجه به استحصال از منابع دور ريز شيلاتي مي تواند ارزش افزوده بالا يي را بهمراه داشته باشد.

تاریخ ثبت: 1388/08/23
خلاصه اختراع:

فرآیند تولید روکش کیتوزانی با حساسیت کم در برابر رطوبت

موارد یافت شده: 3