لیست اختراعات با مالکیت
سپيده يوسف زاده ثاني
1 عدد
نگراني هاي روز افزون پيرامون خطرات بالقوه مرتبط با مصرف غذاهاي با چربي زياد سبب شده است تا صنعت غذا به توسعه فرمولاسيون هاي جديد و اصلاح محصولات غذايي سنتي و صنعتي به فر آورده هاي با چربي كمتر روي آورد. توسعه زندگي ماشيني و شهري منجر به تغييرات زيادي در الگوهاي غذايي و شيوه زندگي مردم شده است كه در اين بين مصرف فرآورده هاي سوخاري و خميري خصوصا ماهي ومرغ و فرآورده هاي دريايي و ماكيان در چند سال گذشته بسيار رايج شده است .مرغ وگوشت سفيد يكي از محبوبترين محصولات در تعداد زيادي از كشورهاست كه دليل عمده محبوبيت آن طعم بي نظير و بافت منحصر به فرد آن است. رويكرد اصلي اين طرح فرموله كردن ناگت كم چرب با جايگزيني آرد سويا و اعمال امواج فراصوت بوده است. در كنار اين هدف ، اهدافي نظير بهبود كيفيت و بافت فر آورده هاي گوشتي، ارايه محصول جديد و كم چرب و رژيمي با محتوي چربي و كلسترول پايين تر و ارتقائ سطح سلامت عمومي جامعه نيز مد نظر بوده است.
موارد یافت شده: 1