لیست اختراعات با مالکیت شركت ايران خودرو
7 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ اظهارنامه: 1395/06/01
تاریخ ثبت: 1395/12/10
مخترع/مخترعان: عبدالحليم مهرورزان
خلاصه اختراع:

بسمه تعالي خلاصه (ماده 13) : عنوان اختراع: ABS EVALUATION INSTRUMENT(وسيله ارزياب اي بي اس خودرو) اين اختراع در زمينه سيستم ترمز اي بي اس(ABS) خودرو مي باشد ودر ساخت آن دو شاخه از علم مكانيك و الكترونيك استفاده شده است كه از حركت موتور الكتريكي به منظور شبيه سازي ايجاد حركت مكانيكي چرخ ها واز برد الكترونيكي به ‌منظوركنترل وايجاد سرعت واقعي خودرو در تست هاي وابسته به سرعت استفاده مي شود وموارد مورد استفاده از اين وسيله از قبيل: مقايسه سرعت واقعي خودرو با نشان دهنده سرعت خودرو در صفحه نمايش جلوي راننده ، تست عملكرد سيستم اي بي اس خودرو از لحاظ نويز ويا ساير پارامتر هاي مربوط به سيستم الكترونيك ويا تست عوامل وابسته به سرعت نظير عملكرد سرعت برق پاكن خودرو در حالت اتوماتيك با سرعت هاي مختلف از لحاظ نرم افزاري كاربرد دارد. اين طرح شامل سه قسمت اصلي مي باشد: قسمت اول آن بخش مكانيكال دستگاه بوده و وظيفه آن ايجاد حركت مكانيكال و دوار چرخ خودرو را به عهده دارد، كه شامل دنده ABSو موتور الكتريكي كه وظيفه توليد حركت مكانيكي و دوار را به عهده دارد. كه با چرخش دنده ABSوقرار گرفتن سنسور ABSروبروي دنده هاي ABSباعث توليد سيگنال سرعت چرخ خودرو در سنسور ها مي گردد. قسمت دوم اين دستگاه بخش سيستم كنترلي طرح فوق را به عهده دارد،كه شامل يك برد الكترونيكي كه وظيفه آن كنترل دور موتور هاي الكتريكي بوده و برد آماده آن نيز در بازار موجود بوده واز آن مي توان استفاده نمودودر ضمن اين بخش از سيستم مي تواند قابليت برنامه نويس را داشته باشد و مي تواند به يك PC و يا يك لپ تاپ وصل شده و برنامه از پيش تعيين شده را اجرا نمايد و مقدار سيگنال سرعت خودرو را در سنسور ها را مي توان توسط اين سيستم كنترلي ايجاد ويا كنترل كرد(كم وزياد كرد سرعت خودرو در حالت سكون) قسمت سوم اين دستگاه مربوط به دسته سيم آداپتور بوده كه وظيفه ارتباط دستگاه فوق را به دسته سيم خودرو را بر عهده داردو اين قسمت از دستگاه مي تواند شامل چندين دسته سيم آداپتور باشد كه با انواع سوكت ها به خودرو هاي مختلف با سيستم ABS هاي مختلف متصل مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/07/26
مالک/مالکان: شركت ايران خودرو
تاریخ ثبت: 1396/10/12
خلاصه اختراع:

مدل مجازي ضربه زننده سر پا عابر پياده از بخشهاي مختلف شامل استوانه صلب نماياننده استخوان ران، استوانه صلب نماياننده استخوان ساق، گوشت مجازي، پوسته خارجي، مفصل زانو و سنسور تشكيل شده است كه در نرم افزار LS-Dyna شبيه‌سازي گرديده است و جهت شبيه سازي تست ايمني عابر پياده در تصادفات خودرويي قابل استفاده مي باشد. با استفاده از مدل مجازي ضربه زننده پا عابر پياده مي‌توان خودرو را در مرحله طراحي مورد آناليز قرار داده و از هزينه‌ها اضافي و دوباره كاري ناشي از عدم پذيرش در تست ايمني عابر پياده استفاده كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/07/26
مالک/مالکان: شركت ايران خودرو
تاریخ ثبت: 1396/10/12
خلاصه اختراع:

مدل مجازي ضربه زننده سر كودك از بخشهاي مختلف شامل پايه صلب، قطعه پايدارساز،هسته آلومينيومي، پوسته لاستيكي و سنسور شتاب تشكيل شده است كه در نرم افزار LS-Dyna شبيه‌سازي گرديده است و جهت شبيه سازي تست ايمني عابر پياده در تصادفات خودرويي قابل استفاده مي باشد. با استفاده از مدل مجازي ضربه زننده سر كودك مي‌توان خودرو را در مرحله طراحي مورد آناليز قرار داده و از هزينه‌ها اضافي و دوباره كاري ناشي از عدم پذيرش در تست ايمني عابر پياده استفاده كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/07/26
مالک/مالکان: شركت ايران خودرو
تاریخ ثبت: 1396/10/12
خلاصه اختراع:

مدل مجازي ضربه زننده سر بزرگسال از بخشهاي مختلف شامل پايه صلب، قطعه پايدارساز،هسته آلومينيومي، پوسته لاستيكي و سنسور شتاب تشكيل شده است كه در نرم افزار LS-Dyna شبيه‌سازي گرديده است و جهت شبيه سازي تست ايمني عابر پياده در تصادفات خودرويي قابل استفاده مي باشد. با استفاده از مدل مجازي ضربه زننده سر بزرگسال مي‌توان خودرو را در مرحله طراحي مورد آناليز قرار داده و از هزينه‌ها اضافي و دوباره كاري ناشي از عدم پذيرش در تست ايمني عابر پياده استفاده كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/06/17
تاریخ ثبت: 1387/07/24
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1387/06/17
تاریخ ثبت: 1387/07/24
مخترع/مخترعان: حسين اسدي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1378/05/03
تاریخ ثبت: 1378/07/03
مخترع/مخترعان: بدون نام
خلاصه اختراع:

در پرونده خلاصه اخترا يافت نشده به شرح وتوصيف پرونده زجوع شود

موارد یافت شده: 7