لیست اختراعات با مالکیت
شركت مهندسي توسعه انديش اسپادانا
3 عدد
طراحي وساخت دستگاه تمام اتوماتيك فروش واطلاع رساني محصولات فرهنگي
از بين نشاسته هاي موجود در بازار تنها نشاسته آرد گندم و نشاسته ذرت قابليت ايجاد ژل دارند. با اين وجود ژلهاي ايجاد شده توسط اين دو داراي استحكام و الاستيسيته مناسب و همچنين پايداري در شرايط اسيدي و بازي و همچنين پايداري در برابر تنشهاي مكانيكي نمي باشند. در حال حاضر براي توليد رشته فالوده از كيك گندمي استفاده مي كنند كه بهداشتي نمي باشد و هنگام پخت بوي نامطبوعي ايجاد مي كند. همچنين داراي رنگ تيره اي مي باشد. در مصارف ديگر غذايي از موادي ديگر نظير ژلاتين حيواني براي توليد ژل استفاده مي شود.اما نشاسته اصلاح شده در اين اختراع داراي خواص بسيار عالي بوده و هيچ يك از نكات منفي فوق را ندارد. نشاسته فوق از طريق واكنش نشاسته با مخلوط يك انيدريد اسيد و يك دي كربوكسيليك اسيد يا تري كربوكسيليك اسيد در حضور هيدروكسيد سديم به دست مي آيد. نشاسته به دست آمده به نسبت يك به چهار با آب مخلوط شده و ايجاد ژل سفيد، مستحكم و الاستيك با پايداري بالا مي نمايد. اين نشاسته در مواردي كه ژل پايدار و الاستيك نياز است مانند انواع نودل، فالوده، ژله، پاستيل و چسب كارتن كاربرد دارد.
اين اختراع دستگاهي بسيار دقيق و تخصصي جهت اندازه گيري ممان ضربي و ساير خواص جرمي ماهواره ها مي باشد. از انجايي كه تمامي پرتابه ها نياز به بالانس دقيق دارند جهت انجام بالانس لازم است در ابتدا خواص جرمي به صورت بسيار دقيق اندازه گيري گردد تا بتوان به صورت آزمون و خطا عمليات بالانس سيستم را برآورده كرد. جهت كاهش خطاي اندازه گيري و افزايش دقت لازم است از ياتاقان هاي بدون اصطكاك براي اين دستگاه استفاده شود. از اين رو در اين دستگاه از ياتاقان هاي هوايي استفاده شده است. همچنين در اين دستگاه به صورت مبتكرانه از موتور الكتريكي معلق به جهت تامين توان سيستم بهره گرفته شده است. اين خلاقيت باعث از بين رفتن تاثير نيروهاي تكيه گاهي در سيستم مي شود.
موارد یافت شده: 3