لیست اختراعات با مالکیت شركت مهندسي سروش سبز البرز
1 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ اظهارنامه: 1396/05/01
تاریخ ثبت: 1396/05/01
مخترع/مخترعان: سيدهادي حسيني
خلاصه اختراع:

خلاصه توصيف استفاده از ضايعات لبني بصورت مكمل در خوراك دام، طيور و آبزيان توليد محصول در سه فاز نرم افزاري، سخت افزاري و بررسي آزمايشگاهي تركيب نهايي قابل دسته بندي است. فاز نرم افزاري در اين مرحله جهت رسيدن به دانش فني توليد محصول، سه فرايند اساسي بايد طي ميشد. 1) شناسايي ميزان و نوع ضايعات كارخانجات لبني و دستيابي به فرمولاسيون مناسب استفاده از ضايعات با خصوصيات شيميايي و فيزيكي متفاوت در جهت ايجاد يك محصول با كيفيت مناسب و با ثبات. 2)بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي ضايعات مختلف لبني شامل ph، آفلاتوكسين، ماده خشك، پروتئين و آلودگيهاي ميكروبي جهت حفظ كيفيت محصول. 3) دستيابي به كريرهاي مناسب جهت خشك كردن فراورده هاي لبني كه عمدتا رطويت بالاي 80 درصد دارند، كه در اين فاز نيز تحقيقات و مطالعات متعددي صورت گرفت تا فرمولاسيون مناسب كرير بدست آيد. فاز سخت افزاري شامل 1) شناخت سيستم¬هاي مناسب خشك كردن كه بتواند با كمترين تخريب در محتواي مواد مغذي فرآورده و هزينه توليد پايين موثر باشد. 2) بررسي سيستم¬هاي مناسب انتخاب شده جهت انتخاب سيستم برتر. 3) بررسي نسبت¬هاي مناسب استفاده از كرير و فرآورده هاي ضايعات لبني در جهت ايجاد بومه مناسب براي عملكرد بهتر دستگاه خشك كن. بررسي آناليز شيميايي محصول توليدي جهت استفاده در تغذيه از مزاياي اين سامانه مي¬توان به:\t 1-\tبا توجه به اينكه حدود 1 تا 5 درصد از شير فرآوري شده در كارخانه¬هاي لبني بصورت ضايات وارد محيط زيست ميگردد، اين دانش فني ميتواند در جهت حفظ محيط زيست و كاهش قيمت تمام شده در كارخانه¬هاي لبني موثر باشد. 2-\tبا توجه با اينكه كشور ما يكي از وارد كننده هاي مواد كنسانتره اي جهت تغذيه دام و طيور است، اين دانش فني ميتواند در زمينه بازگشت ضايعات لبني به خوراك دام، طيور و آبزيان موثر باشد. و سبب افزايش خود اتكايي در صنعت دام و طيور شود. كاربردها: 1-\tكاهش دفع ضايعات در كارخانه هاي لبني 2-\tتوليد مكمل مناسب جهت تغذيه طيور 3-\tتوليد مكمل مناسب جهت تغذيه دام 4-\tتوليد مكمل مناسب جهت تغذيه آبزيان

موارد یافت شده: 1