لیست اختراعات با مالکیت شركت پيام آوران نانو فناوري فردانگر
6 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ ثبت: 1398/07/02
خلاصه اختراع:

استفاده از جاذب يكي از روش هاي حذف آرسنيك از آب مي باشد. جاذب اختراع شده علاوه بر ظرفيت جذب بسيار بالا به PH محيط نيز حساسيت ندارد. سيستم هايي كه در آن از جاذب هاي فوق استفاده مي شود بدون نياز به برق و مواد شيميايي براي مدت طولاني قابل استفاده خواهد بود.

تاریخ ثبت: 1393/07/27
مخترع/مخترعان: علیرضا رخشاء
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع عبارت است از: "طراحي و ساخت راكتور نانوكاويتاسيون كنترل شده". زمينه‌ي فني مرتبط با اين اختراع، توليد نانوامولسيون‌ها و نانوكلوئيدهاي همگن و پايدار جهت مصارف صنايع مختلف است. مهمترين زمينه‌هاي فني مرتبط شامل صنايع غذايي (هموژنيزاسيون و پاستوريزاسيون شير خام)، صنايع دارويي و بهداشتي (نانوامولسيون‌هاي پايدار براي مصارف دارويي، انواع پماد‌ها و كرم‌هاي آرايشي- بهداشتي)، تصفيه آب، توليد سوخت‌هاي نانوامولسيوني و پخش ذرات در مقياس نانو در يك سيال مايع براي مقاصد صنعتي، نيمه صنعتي و آزمايشگاهي متعدد است. از آنجا كه توليد نانوامولسيون‌ها و نانوكلوئيدها، يكي از مشكلات فني در صنايع مرتبط با آنها محسوب مي‌شود و از سويي توليد اين دسته از مواد محدود به تكنيك‌هايي مانند روش التراسونيك است (كه توان توليد در مقياس‌هاي بزرگ صنعتي و نيمه صنعتي را نداشته و بعضا با كاهش راندمان و افزايش مصرف انرژي همراه هستند)، بهره‌گيري از راكتور نانو كاويتاسيون كه بر مبناي پديده‌ي فيزيكي كاويتاسيون عمل مي‌كند راه گشاي اين چالش خواهد بود. در اين اختراع با ايده گرفتن از پديده‌ي كاويتاسيون، راكتوري ساخته شده است كه انرژي بالاي توليد شده توسط پديده فوق الذكر را در جهت توليد نانوامولسيون‌هاي مايع- مايع و نانوكلوئيدها بكار مي‌گيرد.

تاریخ ثبت: 1396/05/01
مخترع/مخترعان: عليرضا رخشاء
خلاصه اختراع:

الكترودياليز يكي از روش هاي غشايي نمك زدايي مي باشد كه به علت مصرف انرژي كمتر در قياس با روش هاي گرمايي، روشي مطلوب به شمار مي رود. اين فرايند يك تكنيك الكتروشيميايي را ارائه مي دهد كه بر اساس آن الودگي هاي يوني از محلول آبي حذف مي گردند. بر اساس اين روش دو جريان جديد توليد مي شود كه يكي از آن ها جريان شور است كه مي تواند به سيكل الكترودياليز و يا فرايند هاي صنعتي بازگردانده شود و ديگري جريان تقريبا آب شيرين مي باشد. شركت پيام آوران نانوفناوري فردانگر براي اولين بار با توسعه تكنولوژي الكترودياليز اعم از ساخت استك و منبع تغذيه منحصر به فرد، اين روش را به عنوان روشي نوين براي جدا كردن نمكهاي مختلف از قبيل نيترات، ارسنيك و غيره از آب و پساب ارائه نموده است. ميزان يازيابي آب پايين در كنار هزينه عملياتي كم نسبت به روشهاي ديگر از مزاياي منحصر بفرد اين تكنولوژي محسوب ميشود.

تاریخ ثبت: 1394/12/15
مخترع/مخترعان: بهاره كاوياني
خلاصه اختراع:

آرسنيك از جمله آلاينده هاي شيميايي است كه مي تواند در آب حضور داشته و از طريق آشاميدن وارد بدن انسان ها شده و عوارض بهداشتي و سلامتي خود را ايجاد نمايد. پروژه ارسنيك زدايي از آب چاه شهر اردبيل با آلودگي آرسنيك بالاتر از حد مجاز و رساندن مقدار آرسنيك آن به حد استاندارد با استفاده از روش نانو كاويتاسيون و جاذبهاي آلومينايي تعريف شده است. يك اكسيد كننده قوي ميتواند با تركيبات شيميايي كه در آب وجود دارند واكنش ايجاد نمايد. يكي از جديد ترين روشهاي اكسيداسيون كه در آن به هيچ ماده شيميايي نياز نيست روش كاويتاسيون ميباشد. با ورود آب به راكتورهاي كاويتاسيون و بستر جاذب هاي آلوميناي فعال بعنوان پايه جهت حذف ارسنيك، مقدار آرسنيك موجود در آب به حد استاندارد سازمان استاندارد رسيده است.

تاریخ اظهارنامه: 1390/04/20
تاریخ ثبت: 1390/10/21
مخترع/مخترعان: عليرضا رخشاء
خلاصه اختراع:

اين اختراع كيتهاي كاهنده سوخت نانو مي باشد كه در آن از يكسري نانو ذرات اكسيدي استفاده شده است نحوه عملكرد اين كيتها بدين ترتيب است كه زماني كه اين كيتها به دور شلنگ بنزين خودرو بسته مي شوند در اثر حرارت موجود در موتور نانو ذرات موجود در اين كيتها تحريك شده و از خود امواج مادون قرمز دور Far Infra Red منترش مي كنند كه اين امواج سبب ايجاد لرزش و رزونانس در اتمهاي هيدروژن مولكولهاي هيدروكربن بنزين و يا گازوئيل و در نتيجه شكسته شدن پيوندهاي مولكولي و ريز شدن آنها مي شود. اين امر سبب مي شود تا آنيونهاي اكسيژن كه پيش از اين در داخل مولكولهاي هيدروكربن خوشه شده بنزين محبوس بودند آزاد شده و به احتراق بهتر بنزين كمك كنند. احتراق بهتر نيز سبب كاهش مصرف سوخت كاهش گازهاي خروجي از اكزوز و افزايش قدرت موتور مي گردد.

تاریخ ثبت: 1390/10/21
مخترع/مخترعان: عليرضا رخشاء
خلاصه اختراع:

خلاصه اين اختراع فيلترهاي آب بااستفاده از نانو الياف بوهمايت است نانو الياف بوهمايت با استفاده از نانو پودر آلومينا حاصل از دستگاه انفجار الكتريكي سيم در محيط گازي كه توسط شركت pnf توليد شده است بدست ميايد پس از اين مرحله نانو الياف بوهمايت بر الياف پليمري يا شيشه قرار مي گيرد نحوه قرار گرفتن اين الياف بر رشته هاي نيمه مذاب پليمر يا شيشه به صورت پاشش است. سپس صفحات نمدي شكل از الياف حاوي نانو بوهمايت توليد مي شود. اين روش اقتصادي ترين روش توليد مواد non-woven از پليمرها در يك مرحله مي باشد. ادعاهاي ما در اين اختراع شامل موارد زير مي باشد ادعاهاي ما در اين اختراع شامل موارد زير مي باشد: اين فيلتر ها قابليت جذب مواد محلول و كلوئيدهاي فلزي و ويروسهاي ذيل را دارا مي باشند. - انواع كلوئيدهاي فلزي شامل كرم، آهن ، نيكل، قلع، روي آرسنيك ، اورانيوم ، كادميوم و ... - انواع فلزات سنگين سرب، آرسنيك و ... - انواع نمك هاي نيترات ، نيتريت ، سولفيد و ... - انواع تركيبات آلي كلره و فلوئوره - انواع ويروس ها ، ميكروب ها، قارچ ها و ... با راندمان بالاي 99/999 %

موارد یافت شده: 6