لیست اختراعات با مالکیت
شركت گز سكه
5 عدد
در اين اختراع براي اولين بار پشمك بدون قند با استفاده از شيرين كننده هاي كم كالري مثل ايزومالت و شيرين كننده هاي گياهي به ويژه استويا مطرح شده است. وجود شيرين كننده هايي مانند قند و شكر به مقدار زياد در پشمك هاي سنتي باعث بروز مشكلات فراواني براي سلامتي مصرف كننده ها مي شده است. در اين اختراع با استفاده از شيرين كننده هاي كم كالري و شيرين كننده هاي گياهي به جاي شيرين كننده هاي معمول براي اولين بار پشمك بدون قند تهيه شده است. بدين ترتيب ابتدا در مخزن آب در حال جوش ايزومالت حل مي شود تا مايع كاملا شفافي به وجود آيد، سپس اسيد سيتريك به آن اضافه مي شود. پس از طي مدت زمان معين و تبخير كامل آب مايه بر روي سيني دو جداره تخليه مي شود. پس از سرد شدن مايه را بر روي دستگاه كشنده اوليه جهت هوادهي قرار داده مي شود، سپس مجددا بر روي سيني دو جداره بر مي گردد و به صورت حلقه در مي آيد. سپس به دستگاه كشنده ثانويه منتقل مي شود و با خمير آرد و روغن آماده شده از قبل مخلوط گشته و توسط دستگاه مكررا كشيده مي شود تا مايه حلقه شده و خمير آرد و روغن كاملا مخلوط شده و به صورت رشته هاي پشمك در آيد.
در اين اختراع براي اولين بار پشمك با استفاده از باكتري باسيلوس كواگولانس مطرح شده است. اين باكتري ها ابتدا در فراورده¬هاي لبني استفاده مي شده است اما اين محصولات داراي عمر ماندگاري محدود و استفاده از آنها مستلزم نگهداري در يخچال است و همچنين تعداد سلولهاي زنده باكتري¬هاي پروبيوتيك در پايان زمان انقضاء كاهش مي يابد، در نتيجه تحقيقات فراواني در زمينه افزودن پروبيوتيكها به غذاهاي غير تخميري پرمصرف از جمله محصولات قنادي وشيريني انجام شده است. در اين اختراع با اضافه كردن باكتري هاي پروبيوتيك به پشمك محصولي توليد شده كه در آن تعداد باكتري هاي پروبيوتيك تا پايان زمان انقضاء كاهش نمي يابد و ارزش تغذيه اي اين محصول تا مقدار زيادي افزايش يافته است. بدين ترتيب ابتدا در مخزن آب در حال جوش شكر حل مي شود تا مايع كاملا شفافي به وجود آيد، سپس اسيد سيتريك به آن اضافه مي شود. پس از طي مدت زمان معين و تبخير كامل آب مايه بر روي سيني دو جداره تخليه مي شود. پس از سرد شدن مايه را بر روي دستگاه كشنده اوليه جهت هوادهي قرار داده مي شود، سپس مجددا بر روي سيني دو جداره بر مي گردد و به صورت حلقه در مي آيد. سپس به دستگاه كشنده ثانويه منتقل مي شود و با خمير آرد و روغن حاوي باكتري باسيلوس كواگولانس مخلوط گشته و توسط دستگاه مكررا كشيده مي شود تا مايه حلقه شده و خمير آرد و روغن كاملا مخلوط شده و به صورت رشته هاي پشمك در آيد.
گز بدون قند آنتي اكسيدان(فراسودمند): گز محصول قنادي منحصر¬بفردي است كه از آب،شكر،گلوكزمايع،انواع مغزها،سفيده¬ تخم¬مرغ،گلاب بدست ميايد. با افزايش آگاهي مصرف¬كنندگان،حجم توليد و مصرف شيرينيجات در جهان رو¬به افول است.درحاليكه تنها توليد شيرينيجات فراسودمند رشد صعودي يافته و ايران نيز ناگزير از ورود به اين ورطه است. از طرفي مواد اوليه سازنده گز موادي كم¬كشش از نظر اقتصادي هستند،موادي كه نوسانات قيمتها تاثيري در ميزان تقاضاي آنها ندارد.در حاليكه اين مواد كم كشش در طول فرآيند به گز تبديل ميشوند يعني يك محصول پركشش و اين يك خطاي استراتژيك است.حال با توليد يك محصول فراسودمند مانند گز آنتي-اكسيدان مواد اوليه كم كشش به يك محصول كم كشش تبديل ميشوند. ارتباط ميان راديكالهاي آزاد با برخي بيماريهاي مهم از جمله انواع سرطان، بيماريهاي قلبي عروقي، ديابت، آلزايمر، نازائي و حتي بروز پيري و نقش آنتي¬اكسيدانهاي طبيعي در خنثي سازي آنها به اثبات رسيده¬است. گز بدون قند آنتي اكسيدان(فراسودمند) محصولي است كه بدون نياز به تغيير در خط توليد،با بافت و طعمي مشابه گز توليد ميشود و علاوه¬بر بهره¬مندي از خواص منحصر¬بفرد و سلامتي¬بخش آنتي¬اكسيدانها،عمر-ماندگاري آن نيز بيشتر از گز معمولي يعني 6 ماه ¬است.
موارد یافت شده: 5