لیست اختراعات با مالکیت شرکت شير پاستوريزه پگاه اصفهان سهامي عام
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1398/08/04
تاریخ ثبت: 1400/02/11
مخترع/مخترعان: مرجان فروغي دهنوي
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر " شير گز" ميباشد كه مراحل ساخت آن به شرح ذيل است: شير را در مخزن ريخته و تنظيم چربي شد، تري بلندر را به مخزن متصل كرده، دماي شير داخل مخزن را به 30 درجه سانتيگراد رسانده و 1.5% خمير پسته ،7% شكر ، 0.2% خمير گز و2% گلاب و 0.22 پايداركننده از طريق تري بلندر به شير اضافه مي شوند و به مدت 15 دقيقه در اين مخزن مخلوط مي گردند. پس از اختلاط كامل ، تري بلندر را از مدار جدا كرده و دماي مخزن را به 75 درجه رسانده و پس از آن ، مجدد محصول تا دماي 5 درجه سرد مي شود. آناليز شيميايي محصول كنترل مي شود و چنانچه طبق استاندارد آناليز شيميايي چربي محصول برابر با 1.5% و ماده خشك محصول بالاتر از 15% بود، محصول حاصل استاندارد است و آماده انتقال جهت استريل مي باشد. محصول حاصل در سيستم استريل ابتدا به دماي 60 درجه رسيده و وارد هموژن با فشار 180 بار مي شود و پس از آن، مجدد وارد سيستم استريل شده و به دماي 138 درجه رسيده و پس از خنك شدن تا دماي 30 درجه سانتيگراد وارد پاكت هاي تتراپك مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/08/04
تاریخ ثبت: 1400/02/11
مخترع/مخترعان: مرجان فروغي دهنوي
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر" پودر نوشيدني شير زعفران " است كه يك نوشيدني 3 در1ميباشد و روش تهيه آن به شرح ذيل است: در ابتدا شير خام با دستگاه anti parallel evaporation تغليظ و با دستگاه spray dryer پودري گرديده و تبديل به شير خشك ميشود. سپس شير خشك به همراه زعفران آسياب شده، پودر شكر، پودر كريمر، پودر هل و پودر گلاب درون ميكسري كه داراي دو همزن خلاف جهت ميباشد افزوده شده و پودر تشكيل شده وارد دستگاه فوري ساز گرديده و در ابتدا در تماس با بخار آب قرار گرفته، سپس با استفاده از هواي داغ رطوبت زدايي شده و خلل و فرج بين ذرات ايجاد ميشود. در پايان پودر آماده شده و بسته بندي و توزيع ميگردد.

تاریخ اظهارنامه: 1402/07/25
تاریخ ثبت: 1403/04/12
مخترع/مخترعان: بدون نام
خلاصه اختراع:

اين اختراع در حوزه صنايع غذايي مي باشد . پودر پروتئين شير (mpi86%) داراي طعم گس مي باشد و به دليل اينكه با روش ديافيلتراسيون با آب توليد مي گردد قيمت تمام شده بالا دارد و به جهت اينكه از پروتئين هاي كازئيني تشكيل شده است از لحاظ حلاليت مناسب نيست . طعم نامطلوب ، قيمت تمام شده بالا و حلاليت نامناسب باعث محدوديت استفاده از اين محصول مغذي در بين ورزشكاران و همچنين به عنوان يك ماده اوليه در صنعت مواد غذايي مي باشد . جهت كاهش قيمت تمام شده محصول در مرحله ديافيلتراسيون ، از شير اسكيم استفاده مي شود تا در واحد زمان ميزان استحصال پروتئين افزايش يابد و به تبع آن قيمت تمام شده كاهش يابد . جهت بهبود طعم از طعم دهنده هاي كاكائويي ، وانيلي و موزي استفاده مي شود و جهت ايجاد طعم شيرين بدون افزايش كالري از شيرين كننده استويا استفاده مي شود و جهت بهبود حلاليت از روش فوري سازي استفاده مي گردد تا پودر را به گرانولهاي متخللل تبديل نمايد production of flavored and sweet MPI( 86% protein )

موارد یافت شده: 3