لیست اختراعات با مالکیت
شرکت فرآور دانه فردوسی مشهد نوع شخص حقوقی: سهامی خاص
1 عدد
براي افزايش استفاده از مواد غذايي در انسان و دام نياز به روش مناسب فراوري است. اختراع عبارتست از خط كامل ميكرونايزر فليكر كه با استفاده از اشعه مادون قرمز دانه هاي مختلف در زمان هاي كوتاه پرتو دهي و پخت شده و موجب افزايش قابليت هضم آنها مي شود. دانه ها ابتدا تميز و رطوبت دهي مي شوند تا نفوذ اشعه به اخل دانه افزايش يابد. سيستم داراي نقاله ويبراتور نويني است كه موجب لرزش دانه ها در حين عبور از زير منبع گرمايي مادون قرمز شده و يكنواختي انتقال حرارت به دانه را باعث مي شود. سيستم داراي يك دستگاه فليكر شامل دو غلطك بوده كه بلافاصله بعد از ميكرونايزر واقع شده استو عبور دانه از بين آن آن را بدون نرم شدن ورقه مي كند. علاوه بر اين، سيستم نوين گرداني به عنوان خشك كن و سرد كن در ادامه خط توليد باعث شده تا رطوبت دانه كاهش يافته و دماي آن نيز به دماي محيط تقليل يابد. فرايند فوق علاوه بر اين باعث كاهش بار ميكروبي، آفلاتوكسين ها و مواد ضد تغذيه خوراك گرديده و فعاليت آنزيم هايي چون ليپاز كه فساد مواد را در حين انبار داري موجب مي شوند مختل مي كند.
موارد یافت شده: 1