لیست اختراعات با مالکیت
شرکت فناوران دارويي كاشفان كيميايي آفتاب با مسئوليت محدود
1 عدد
حضور كافئين در فرآورده هاي نهايي چاي سبز مي تواند باعث بروز برخي مشكلات شود. افزايش ميزان كافئين مصرفي در روز به بيش از حد مجاز باعث ظاهر شدن عوارض نامطلوب كافئين از جمله ايجاد حالتهاي عصبي، افزايش ضربان قلب، بي قراري، بي خوابي، لرزش در اندامها، تهوع و سرگيجه شود كه اين عوارض به خصوص در سالمندان و خانم هاي باردار مي تواند عواقب جبران ناپذيري داشته باشد، در بيشتر روش هاي كاهش كافئين، اين كار با استفاده از حلال هاي آلي (كلروفرم و دي كلرو متان) صورت مي گيرد. احتمال حضور باقيمانده اين حلال ها در فرآورده نهايي بالا مي باشد كه مي تواند يكي از معايب اين روش ها باشد (اثرات مضر حلال هاي كلرينه) . از طرف ديگر اين حلال ها علاوه بر كافئين قادر به خارج ساختن مواد محلول در چربي ديگر موجود در برگ چاي سبز از جمله اسانس ها است كه اين موضوع باعث كاهش كيفيت چاي دكافئينه شده مي شود، و در آخر هزينه هاي بالاي اين روش ها، استفاده از روش هاي ديگر را مورد توجه قرار داده است. روشي كه در اين طرح مورد توجه قرار گرفته است، استفاده از آب جوش به منظور خارج ساختن كافئين از برگ چاي است به گونه اي كه كمترين آسيب به كيفيت چاي وارد شود.
موارد یافت شده: 1