لیست اختراعات با مالکیت
شيرين مال گنجي
1 عدد
توليد آب انگور تخميري پروبيوتيك، با تلقيح 3 گونه پروبيوتيك (لاكتوباسيلوس پلنتارم، لاكتوباسيلوس رامنوسوس و لاكتوباسيلوس دلبروكي) به آب انگور و عمل تخمير به مدت 48 ساعت صورت مي گيرد و پس از آن محصول توليدي به مدت 4 هفته به منظور بررسي زنده ماني پروبيوتيك ها در يخچال (C˚4) قرار مي گيرد. عمل تخمير در توليد اين محصول موجب افزايش ارزش تغذيه اي و نيز خواص حسي مطلوب در محصول نهايي مي شود. نيز با توجه به اين موضوع كه در كشورهاي اسلامي مصرف الكل مورد تاييد دين مقدس اسلام نيست، اين محصول پس از تخمير فاقد اتانول توليدي بوده و زنده ماني گونه هاي پروبيوتيك تلقيحي را با توجه به pH پايين و اسيديته بالاي محيط، پس از 4 هفته نگهداري يخچالي به همراه داشت. بنابراين، پروبيوتيك ها با حفظ قابليت زيستي خود در محصول طي نگهداري يخچالي قادر به اعمال اثرات سلامت بخش خود بر روي بدن ميزبان هستند. آبميوه طبيعي به دليل محتواي بالاي تركيبات فعال زيستي، آنتي اكسيدان ها، رنگدانه ها، ويتامين ها و مواد معدني مي تواند يكي از بهترين جايگزين ها براي نوشابه گازدار رايج به شمار آيد و از آن جايي كه در ايران مصرف آبميوه نسبت به گذشته در حال افزايش است مي توان آبميوه ها را به نوعي محصول فراسودمند تبديل نمود. نيز انگور منبع بسيار خوبي از تركيبات مغذي گياهي، خصوصاً فنل ها و پلي فنل ها است و از آن جايي كه اين ميوه در مقايسه با ساير ميوه ها ارزان قيمت بوده و در كشور ما به وفور توليد مي شود، توليد اين محصول فراسودمند گامي نوين در صنعت توليد آبميوه و محصولات پروبيوتيك غير لبني خواهد بود. شايان ذكر است كه اين محصول تخميري پروبيوتيك مي تواند جايگزين مناسبي در مقايسه با محصولات پروبيوتيك لبني براي افراد با عارضه عدم تحمل لاكتوز باشد.
موارد یافت شده: 1