لیست اختراعات با مالکیت عرفان باعاطفه پور
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1392/02/28
خلاصه اختراع:

ابزارهاي لاپاروسكوپي باعث محدوديت كار جراح و حركت زياد دست مي شوند. با درك اين نياز بوسيله سازندگان اين دستگاه با بكارگيري فناوري هاي نوين در حوزه علم مكاترونيك ابزاري نوين ساخته شده است كه شرايط مطلوبي را براي جراحي آسان تر فراهم كرده و سبب كاهش حركت دستان جراح شود. اين ابزار تمامي حركات دشوار، از جمله حركت گردش و دوران كامل ابزار و باز و بسته كردن قيچي يا گيره را تنها با فشردن چند دكمه كوچك انجام مي دهد بنابراين مانورهاي مورد نياز به راحتي انجام شده و همزمان دقت انجام كارها بهبودِ ابزاري مي يابد.

تاریخ ثبت: 1397/07/09
خلاصه اختراع:

دستگاه ساخته شده به طور كلي مي¬تواند تزريق واحد (قطره – سي سي) بر زمان را بهبود داده و عملكرد دقيقي داشته باشد. همچنين نياز به تنظيم مجدد وجود ندارد و در زمان كوتاهي از روند تزريق فيدبك گرفته و عملكرد خود را اصلاح مي¬كند. با ذكر يك مثال كلي و جامع مي¬توان به بيان اهميت موضوع اشاره كرد. فرض كنيد پزشك در نسخه خود نوشته است كه از دارو هيوسين (دارو مسكن دردهاي شكمي) به ميزان هر 2 ساعت 5 سي سي به بدن بيمار تزريق شود و در شرايطي خاص با افزايش تزريق دارو به ميكروست دوز دارو در حال تزريق بيشتر شود. پس از نصب و راه اندازي دستگاه مطابق موارد گفته شده ميزان 5 سي سي در 120 دقيقه (معادل 2 ساعت) در دستگاه تنظيم مي¬شود. پس از اتمام مراحل، دستگاه اين مقدار را مطابق دستور به بدن بيمار تزريق مي¬كند. عملكرد دقيق و واكنش سريع دستگاه به فرآمين زمان كمتري از پرستار گرفته و از اتلاف وقت او جلوگيري مي¬كند. در نبود اين دستگاه، پرستار بايد با تنظيم شير غلطكي آنقدر وقت بگذارد كه ميزان ورود دارو بر واحد زمان مطابق دستور پزشك باشد. اما در بيشتر اوقات اين تنظيمات بهم مي¬خورد و بايد عمل تنظيم مجدداً صورت بگيرد. اين دستگاه تمامي مشكلات تنظيم را حل نموده و خود از نحوه تزريق در كسري از زمان فيدبك مي¬گيرد. و در صورت عدم ورود مقدار صحيح دارو، خود را به صورت اتوماتيك تنظيم كرده و مانع از بهم خوردگي در تزريق به بدن بيمار مي¬شود.

تاریخ ثبت: 1393/07/28
خلاصه اختراع:

هدف اين اختراع آن است كه بتوان بوسيله يك دسته روباتيك- برنامه پذير جراحي لاپاروسكوپي، تمامي وضعيت¬هاي حركتي كه امروزه با ابزارهاي جراحي لاپاروسكوپي متداول توسط جراح انجام مي¬شود را مكانيزه كرده و سرعت و به خصوص دقت را تا حد زيادي افزايش داد. قسمت¬هاي اصلي تشكيل دهنده اين دستگاه عبارتند از : 1-\tدسته (قسمتي كه در دست جراح قرار مي¬گيرد و داراي قابليت چرخش و تغيير وضعيت است.) 2-\tتيوپ. 3-\tابزار داخلي (Insert) - اينسترومنت. 4-\tكليد پتانسيومتري. 5-\tپنل كنترلي. كاركرد اين دستگاه با توجه به هدف عملياتي آن، به گونه¬اي است كه جراح با در دست گرفتن آن (دست راست يا دست چپ) مي¬تواند تسلط كاملي به عمل جراحي و دستگاه داشته باشد بدون آنكه هيچ محدوديت بصري بوجود بيايد. در حالت نرمال دسته بوسيله يك پنل كنترلي روشن شده و پس از تست اوليه توسط آن، انرژي مورد نياز تامين مي¬شود. سپس با استفاده از يك كليد پتانسيومتري كه بر روي بدنه تعبيه شده است مي¬توان فك¬هايي كه درحالت اوليه باز است را تحت زواياي مختلفي بست. لازم به ذكر است كه در حالت¬هاي خاص جراح نياز به گردش تيوپ (به صورت چپگرد يا راستگرد) و به دنبال آن ابزار داخلي را دارد، لذا دو كليد پوش باتومي بر روي بدنه موجود است كه، شستي رنگ سبز تيوپ را در جهت راستگرد و شستي رنگ قرمز آن را در جهت چپگرد به چرخش در مي¬آورد. از ديگر ويژ¬گي¬هاي عملياتي دستگاه، تعويض و تغيير ابزار داخلي آن مي¬باشد. اين عمل توسط يك شستي پوش باتومي به رنگ مشكي بر روي دستگاه انجام شده كه با فشردن آن فرماني مبتني بر آزاد كردن ابزار داخلي به دسته داده مي¬شود. با اين قابليت جراح قادر است ابزار¬هاي گوناگوني از جمله: گراسپر، قيچي و . . . را بر روي دستگاه گذاشته و در شرايط گوناگون ابزار خاص آن شرايط را مورد استفاده قرار دهد. بدنه اين دستگاه توسط سازندگان اين اختراع طراحي شده و به وسيله پرينتر 3بعدي ساخته شده است. لذا با توجه به ماده¬اي كه در پرينتر 3بعدي براي ساخت نقشه¬هاي سه بعدي استفاده مي¬شود، دسته داراي مقاومت خوبي براي تحمل تنش-هاي پيچشي و كنشي و حتي كششي را دارد. دسته روباتيكي كه در دستان جراح قرار مي¬گيرد، داراي يك اندازه مناسب براي دست بوده و همچنين داراي يك ضامن بوده كه با آزاد كردن آن مي¬توان دو وضعيت تفنگي شكل و افقي شكل را با چرخش دسته بوجود آورد كه خود اين امر سبب مي¬شود كه ديگر هيچ گونه محدوديت فيزيكي براي حركت دست جراح وجود نداشته باشد. اين ابزار داراي يك پنل كنترلي بوده كه وضعيت¬هاي سيستم را كنترل كرده و تمام پيغام¬ها را برروي صفحه نمايشي كه دارد نشان مي¬دهد. همچنين يك فيش موزي جهت اتصال جريان برق بر روي پنل تعبيه شده است كه به جراح اجازه مي¬دهد كه با استفاده از آن خون ريزي را در بدن بيمار بند آورده و يا غشايي را برش دهد. از ديگر ادواتي كه بروي پنل نصب است مي¬توان به شستي ريست، فيش اتصال كابل و ال اي دي (LED) پاور جهت نشان دادن وضعيت پنل اشاره كرد. بنابراين با توجه به نكات گفته شده اين ابزار به راحتي در دستان پزشك قرار گرفته و داراي وزن مناسبي مي باشد. بدنه اين دستگاه از پلاستيك فشرده ساخته شده و داراي استحكام خوبي مي باشد. و به دليل استفاده از ابزارهاي دقيق و برد¬هاي برنامه پذير اين دستگاه كاملاً سريع و دقيق بوده و جراح مي¬تواند با آن عملي مطمئن¬تر انجام دهد.

موارد یافت شده: 3