لیست اختراعات با مالکیت علي فلاح
17 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 17
تاریخ اظهارنامه: 1397/05/22
تاریخ ثبت: 1398/03/20
خلاصه اختراع:

هدف اين اختراع استفاده از زئوليتهاي آلومينا سيليكاتي جهت تبديل شربت گلوكز به فروكتوز تحت شرايطي ساده تر و كم هزينه¬تر نسبت به توليد آنزيمي فروكتوز از نشاسته مي¬باشد. در حقيقت در اين كار تحقيقاتي سعي شده كه زئوليت هاي با ساختار مزو/ ميكرو سنتز و اصلاح شده، سپس طي دو مرحله و با حضور كاتاليست و اعمال دماهاي مناسب به شربت دكستروز عاري از فروكتوز DE بيش از 90 محصولي شامل 42 درصد فروكتوز توليد مي¬گردد.

تاریخ ثبت: 1391/09/19
خلاصه اختراع:

سامانه ثبت ،آناليز و نظارت برآزمايشات كلرسنجي و PH متري شبكه هاي آب آشاميدني

تاریخ ثبت: 1393/12/23
خلاصه اختراع:

دستگاه اختراع شده يك شبيه ساز توربين بادي سخت افزاري و نرم افزاري با استفاده از موتور سنكرون آهنرباي دائم و ژنراتور مي باشد، با توجه به گسترش روزافزون انرژي هاي نو از جمله انرژي باد نياز به مطالعات و تحقيقات علمي و عملي بر روي توربين هاي بادي وجود دارد. وجود يك شبيه ساز توربين بادي در آزمايشگاه مي تواند باعث افزايش بهره وري و راندمان تحقيقات و مطالعات گردد. مشكل اكثر شبيه سازها عدم تطابق شبيه ساز با مدل واقعي مي باشد. شبيه ساز يك سيستم بايد بيانگر مدل واقعي آن سيستم باشد و هرچه شبيه ساز و سيستم واقعي آن به يكديگر نزديك باشند آن شبيه ساز قوي تر ، كارآمدتر و قابل اطمينان تر است و به يك معادل (امولاتور) توربين بادي نزديكتر مي باشد. در راستاي حل اين مسئله، در اين اختراع يك شبيه ساز سخت افزاري كه در برگيرنده مدل واقعي و ديناميكي باد و اثرات سايه برج و برش باد مي باشد توسط يك نرم افزار كامپيوتري پياده سازي شده و توسط يك واسط سخت افزاري به يك موتور سنكرون آهنرباي دائم كه ايفا كننده نقش پره و گيربكس توربين را بر عهده دارد متصل شده و موتور نيز به يك ژنراتور القايي كه به شبكه سه فاز كوپل شده است متصل مي باشد ، به نحوي كه نرم افزار كامپيوتر و واسط سخت افزاري و موتور سنكرون آهنرباي دائم نقش پره توربين و گيربكس توربين را ايفا مي كندو يك گشتاور همانند گشتاور ميل محور (شافت) توربين ولي در مقياس كوچكتر و آزمايشگاهي ايجاد مي كند كه اين شبيه ساز مي تواند همان رفتار توربين را از لحاظ نوسانات توان شبكه و آلودگي هاي ناشي از نوسان توان و گشتاور توربين ايفا نمايد. امكان اتصال اين شبيه ساز به انواع ديگر ژنراتور نيز ميسر مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/12/26
مالک/مالکان: آقاي علي فلاحي
تاریخ ثبت: 1394/06/24
مخترع/مخترعان: علي فلاحي
خلاصه اختراع:

دستگاه تفكيك كننده فلزات مغناطيسي براي ام آر آي در ام آر آي به هيچ كدام از افرادي كه جسمي خارجي در بدنشان قرار دارد اجازه اسكن شدن داده نميشود زيرا اين احتمال مي‌رود كه فلزاتي در آن جسم وجود داشته باشد كه خاصيت فرومغناطيسي (Ferromagnetic)داشته و ميدان مغناطيسي بسيار قوي ام آر آي بر روي آن تاثير بگذارد و با پيدا كردن خاصيت آهن ربايي در بافت حركت كند و يا تغيير حالت دهد و به شخص آسيب زند. اما اين احتمال نيز وجود دارد كه در جسم خارجي هيچ فلز فرومغناطيسي وجود نداشته و منع شدن شخص از اسكن ام آر آي بي مورد باشد. در مهندسي پزشكي تاكنون براي حل اين مشكل راهي پيشنهاد نگرديده و تحقيقات براي تشخيص جنس اين فلزات بي نتيجه مانده است. خلاصه اي از عملكرد اين دستگاه: فلزات فرومغناطيس در ميدان مغناطيسي اختلال ايجاد مي‌كنند و با جذب ميدان، داراي خاصيت آهن ربايي مي‌گردند. با استفاده از اين پديده، دستگاه به گونه اي طراحي شده كه ابتدا ميدان مغاطيسي بسيار ضعيف تر از ام آر آي به وجود مي‌آورد و شدت آن به اندازه‌اي است كه اگر جسم حاوي فلز فرومغناطيس باشد آسيبي به بدن شخص وارد نشود. با استفاده از پديده جريان القايي،تغييرات ولتاژ خروجي بيانگر تغييرات ميدان مغناطيسي خواهد بود. سپس بدن شخص در مجاورت دستگاه قرار گرفته و جسم خارجي وارد ميدان مغناطيسي آن مي‌گردد؛ در صورتي كه فلز فرومغناطيس در آن جسم وجود داشته باشد، ميدان مغناطيسي دچار اختلال شده و در ولتاژ خروجي از دستگاه افت ديده مي‌شود. بنابراين مي‌توان گفت اگر هيچ افتي در ولتاژ مشاهده نشود، آن جسم خارجي در اسكن ام آر آي خطر آسيب به بافت را براي شخص به وجود نمي‌آورد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/07/23
تاریخ ثبت: 1397/12/28
خلاصه اختراع:

طراحي و ساخت راكتور الكتروليز اصلاح شده با بستر كربن فعال گرانولي به منظور حذف آلاينده هاي آلي از محلولهاي آبي

تاریخ اظهارنامه: 1399/02/21
مالک/مالکان: آقاي علي فلاحي
تاریخ ثبت: 1399/05/28
مخترع/مخترعان: علي فلاحي
خلاصه اختراع:

دستگاه پرپ قبل از جراحي (ضدعفوني كننده و شست و شو دهنده پوست قبل از جراحي, شست و شوي زخم و سوختگي ) اتوماتيك مدل چراغ قوه اي اين دستگاه در زمينه بخش الف نيازهاي انساني زير بخش علوم پزشكي و بهداشت قرار دارد. پيش از جراحي ها و هم چنين براي شست و شوي محل عمل و زخم و سوختگي , مي بايست ناحيه مورد نظر پرپ شود كه در حال حاضر از پد استريل و كلمپ استفاده مي شود . كه بصورت دستي پرپ صورت مي گيرد و تعويض پدها با استفاده از كلمپ و ظرف حاوي پد است, در دستگاه پرپ مدل چراغ قوه اي , عمل پرپ بصورت اتوماتيك و هوشمند صورت مي گيرد و ناحيه مورد نظر به وسيله چراغ هاي ال اي دي روشن مي شود هم چنين پدها با محيط بيرون ارتباط نداشته و احتمال آلودگي بسيار پايين مي آيد اين دستگاه براي ضدعفوني محل جراحي هاي كوچك, زخم, سوختگي ,و پيش از ليزر و اصلاح پوست كاربرد دارد .

تاریخ اظهارنامه: 1397/12/19
تاریخ ثبت: 1399/11/18
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر شامل يك راكتور فوتوالكتروفنتون با الكترود اصلاح شده مي باشد. استفاده از الكترود مشبك استيل به عنوان الكترود كاتد در اين اختراع موجب شده سطح الكترود به طور قابل توجهي افزايش يابد كه سبب افزايش سطح تماس محلول با الكترود و بالطبع افزايش سرعت واكنش مي شود. تزريق هوا به مركز الكترود استيل كاتد سبب توليد H2O2 در اين الكترود شده و نياز به اضافه نمودن اين ماده به محلول را رفع مي كند، H2O2 علاوه بر اينكه سبب توليد راديكال هيدروكسيل در واكنش هاي بعدي مي شود خود يك ماده قوي تخريب كننده تركيبات آلي مي باشد. استفاده از الكترود گرافيت به عنوان الكترود آند سبب پايداري الكترود آند مي شود ضمن اينكه افزايش سطح الكترود سبب افزايش مقدار دانسيته جريان بدون نگراني از خورده شدن الكترود آند مي شود. استفاده از حلقه هاي آهني بر روي الكترود آند، سبب آزاد شدن يون هاي آهن از الكترود آند مي شود كه نياز به اضافه نمودن يونهاي آهن جهت انجام واكنش فنتون را رفع مي نمايد ضمنا با تشكيل اكسيد آهن فرايند الكتروكواگولاسيون نيز در محلول اتفاق مي افتد كه سبب حذف بخشي از تركيبات آلي مي شود. و در نهايت حضور لامپ UV سبب انجام واكنش مابين يونهاي آهن و H2O2 شده كه محصول انجام اين واكنش توليد راديكالهاي قوي هيدركسيل مي باشد كه مي توانند به سرعت تركيبات آلي را تخريب نمايند. اين راكتور مي تواند با طراحي مذكور بدون اضافه نمودن دستي مواد شيميايي، مواد مورد نياز جهت واكنش فنتون را تامين و راديكالهاي هيدروكسيل قوي را توليد نمايد. همچنين با تماس تمام فاضلاب ورودي با سطح الكترود اين قابليت پيدا مي شود كه راكتور به صورت جريان پيوسته يا Continuous مورد بهره برداري قرار گيرد. از اين اختراع مي توان براي تخريب آلاينده هاي آلي موجود در فاضلاب صنايع علي الخصوص آلاينده هاي مقاوم در برابر تجزيه زيست محيطي نظير سموم، داروها، پتروشيمي و ... استفاده نمود.

تاریخ ثبت: 1389/07/06
خلاصه اختراع:

‏خلاصه اي از توصيف اختراع: ‏در اين پروژه سعي بر آن است كه با استفاده از بيوسيگنالهاي پيشاني روشي براي كنترل صندلي چرخ دار به عنوان يك نمونه از سيستم واسط انسان - ماشين ارايه شود. با توجه به مطالعات پيشين انجام گرفته در اين راستا، براي افزايش دقت سيستم مي توان با بهره گيري از بيو سيگنال سه كاناله پيشاني و استفاده از حالات دروني كاربر كه نشان از رضايت و يا عدم رضايت نسبت به ادامه فعاليت است سيستم را در استخراج فرامين كنترلي ياري داد. در اين حالت در صورتيكه شخصي از ادامه فعاليت رضايت داشته باشد سيستم به كار خود ادامه مي دهد و درصورت عدم رضايت ، حالت سيستم تغيير خواهد نمود.بنابراين بكار گيري اين روش دقت كنترل كننده را در رسيدن به نتيجه مطلوب افزايش خواهد داد. با تكيه بر توانايي منطق فازي در بيان حالات انساني، استفاده از الگوريتم هاي نرو فازي سريع، براي تعيين كلاسهاي مختلف در استخراج دستورات كنترلي ، از عوامل موثر در كارايي عملي اين طرح به شمار مي رود.

تاریخ اظهارنامه: 1389/05/18
مالک/مالکان: علي فلاح
تاریخ ثبت: 1389/06/22
مخترع/مخترعان: علي فلاح
خلاصه اختراع:

اين دستگاه براي راه اندازي موتورهاي القايي سه فاز كه معمولا داراي توان بالايي هستند و در زمان راه اندازي نياز به گشتاور نامي يا بالاتر از آن در حالي كه موتور جريان نامي خود را مصرف مي كند و در طول زمان كاركرد خود پس از راه اندازي نياز به تغيير دور موتور نمي باشد استفاده مي شود. در واقع اين دستگاه نوع خاصي از اينورتر فركانسي اسن كه داراي مدار باي پاس كننده (كنتاكتور يا سوئيچ) از موتور و مدار سنكرون كننده اينورتر با شبكه متصل و تشخيص توالي و كنترل فازهاي ورودي برق شبكه متصل به آن و مدار خودكار كنترل تغذيه جهت روشن و خاموش كردن مدار هاي داخلي مي باشد. اينورتر فركانسي يك اينورتر v/f است كه مي تواند از نوع dtfc،foc-vectorcontrol باشد. مدار سنكرون كننده با شيفت فاز و كنترل فركانس اينورتر را قبل از باي پاس شدن با شبكه سنكرون مي كند تا اضافه جريان در استاتور و تغيير زاويه ناگهاني زيادي در روتور ايجاد نشود و كنتاكتور باي پاس كننده آسيب نبيند. مدار كنترل تغذيه (با توجه به نحوه تنظيم) مي تواند تغذيه مدارهاي داخلي را پس از باي پاس شدن خروجي از مدار اينورتر و كوپل شدن خروجي با شبكه برق ورودي به صورت خودكار قطع كند تا بدين گونه عمر قطعات مدارهاي داخلي افزايش يابد. سيستم باي پاس كننده به دليل حذف تلفات هدايت و سوئيچ قطعات نيمه هادي قدرت، باعث صرفه جويي در انرژي پس از زمان راه اندازي و افزايش عمر قطعات نيمه هادي قدرت مي شود. همچنين اين دستگاه براي استفاده در جاهايي كه از نظر دماي بالاي محيط شريط سختي براي استفاده دارند، به دليل زمان كوتاه روشن بودن آن (فقط در زمان راه اندازي) مناسب است.

تاریخ اظهارنامه: 1388/11/20
مالک/مالکان: علي فلاحي
تاریخ ثبت: 1388/12/16
مخترع/مخترعان: علي فلاحي
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 17