لیست اختراعات با مالکیت
غلامرضا زارعي
3 عدد
سنتز كامپوزيت ETS-10/PAN به روش گرانولي كردن و مكانيسم تبادل يوني براي جذب فلزات سنگين Synthesis of ETS-10/PAN composite by granular method and ion-exchange mechanism for the removal of heavy metals زمينه فني: شيمي و متالوژي فلزات سنگين رها شده در محيط زيست توسط صنايع مختلف، به دليل سمي بودن و ماندگاري در محيط، تهديدي جدي براي محيط زيست و سلامت انسان به شمار مي روند. حذف و بازيافت يون هاي فلزي از محيط زيست دو پيامد مثبت به همراه خواهد داشت. اول اينكه از آلوده شدن محيط زيست جلوگيري شده و خطر آن را براي بشر بر طرف مي كند. از طرف ديگر با بازيافت يون هاي فلزي مي توان آن ها را دوباره وارد چرخه صنعت كرده و از آن ها بهره برد. روش هاي مختلفي همچون تبادل يوني، رسوب دهي شيميايي و استخراج با حلال براي حذف يون هاي فلزي سمي به كار مي روند. فرآيند تبادل يوني به دليل اقتصادي بودن، سادگي عمليات و بازده بالاي آن، يكي از محبوب ترين روش هاي حذف يون هاي فلزات سنگين به شمار مي رود. به همين منظور، براي حذف فلزات سنگين و با وجود معايبي همچون تغييرات ساختاري غير قابل برگشت تحت تغييرات pH و تخلخل و سطح ويژه پايين مبادله گرهاي مختلف و در نتيجه بازده جذب پايين آنها، مبادله گر كامپوزيتي ETS-10/PAN براي اولين بار سنتز و ساختار آن شناسايي شد، سپس جاذب سنتز شده براي جذب فلز استرانسيم (يكي از اصلي ترين فلزات سنگين آلوده كننده محيط زيست) به كار رفت.
فلزات سنگين رها شده در محيط زيست توسط صنايع مختلف، به دليل سمي بودن و ماندگاري در محيط، تهديدي جدي براي محيط زيست و سلامت انسان به شمار مي روند. حذف و بازيافت يون هاي فلزي از محيط زيست دو پيامد مثبت به همراه خواهد داشت. اول اينكه از آلوده شدن محيط زيست جلوگيري شده و خطر آن را براي بشر بر طرف مي كند. از طرف ديگر با بازيافت يون هاي فلزي مي توان آن ها را دوباره وارد چرخه صنعت كرده و از آن ها بهره برد. روش هاي مختلفي همچون تبادل يوني، رسوب دهي شيميايي و استخراج با حلال براي حذف يون هاي فلزي سمي به كار مي روند. فرآيند تبادل يوني به دليل اقتصادي بودن، سادگي عمليات و بازده بالاي آن، يكي از محبوب ترين روش هاي حذف يون هاي فلزات سنگين به شمار مي رود. به همين منظور، براي حذف فلزات سنگين و با وجود معايبي همچون تغييرات ساختاري غير قابل برگشت تحت تغييرات pH و تخلخل و سطح ويژه پايين مبادله گرهاي مختلف و در نتيجه بازده جذب پايين آنها، مبادله گر كامپوزيتي نانوالياف انگلهارد تيتانوسيليكات 10/ پلي اكريلونيتريل براي اولين بار سنتز و ساختار آن شناسايي شد، سپس جاذب سنتز شده براي جذب فلز استرانسيوم (يكي از اصلي ترين فلزات سنگين آلوده كننده محيط زيست) به كار رفت.
اين دستگاه تمام اتوماتيك و بصورت پنوماتيكي و مادروني مي باشد كه بعد از پر كردن حلوا ارده سنتي بصورت گرمي ابتدا خلاً صورت مي گيرد و سپس گازهاي مجاز مواد غذايي جايگزيني مي شود و در آخر بسته بندي توسط فويل آلومينيوم يا فيلم صورت مي گيرد و تاريخ روز بر روي آن درج مي شود.
موارد یافت شده: 3