لیست اختراعات با مالکیت غلامرضا گودرزي
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1385/03/20
مالک/مالکان: غلامرضا گودرزي
تاریخ ثبت: 1385/09/19
مخترع/مخترعان: غلامرضا گودرزي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1382/08/21
مالک/مالکان: غلامرضا گودرزي
تاریخ ثبت: 1383/02/23
مخترع/مخترعان: غلامرضا گودرزي
خلاصه اختراع:

تاریخ ثبت: 1400/11/17
خلاصه اختراع:

نمك طعام يكي از مهمترين چاشني ها و مزه دهنده هاي غذايي است و تقريبا در تهيه كليه فراورده هاي غذايي استفاده مي شود. اما متاسفانه استفاده از نمك در رژيم هاي غذايي باعث افزايش ميزان سديم دريافتي مي شود كه مي تواند به مشكلات سلامتي بوِيژه افزايش فشارخون بيانجامد و به اين دليل توصيه مي شود كه تا جاي ممكن از مصرف بيش از اندازه نمك خودداري شود كه البته عمل به اين توصيه پزشكي و بهداشتي به راحتي ممكن نيست. از اين رو ارائه فراورده اي كه در كنار داشتن مزه شوري، مقدار سديم كمتري داشته باشد مي تواند به رعايت توصيه هاي بهداشتي كمك كند. فراورده حاصل از گياه ساليكورنيا 50 درصد سديم كمتر نسبت به نمك طعام دارد و از اين رو مي تواند در كنار تامين مزه شوري، مقدار سديم دريافتي توسط فرد را كاهش دهد و از اينرو به وضعيت سلامت فرد كمك كند. نمك هاي رژيمي مورد اشاره در اين اظهار نامه ( SaliNa و SaliNaK ) كه از منبع گياهي Salicornia تهيه و فرآوري ميشود از كلسيم بيشتر و كربوهيدرات كمتري برخوردار خواهد بود كه علاوه بر كاهش سديم (با حفظ مزه شوري) از ارزش غذايي بيشتري برخوردار بوده و حاوي كربوهيدرات كمتر مي باشد. همچنين در نمك SaliNaK به دليل اضافه كردن مقادير مجاز تركيبات پتاسيم دار به فرمولاسيون نهايي SaliNa اين نمك (SaliNaK) از نظر پتاسيم نيز غني بوده و داراي فوايد اثبات شده اين ماده معدني نيز مي باشد. يادآوري ميگردد نمك SaliNaK با اضافه كردن مقادير مجاز تركيبات پتاسيم دار به نمك SaliNa تهيه ميشود

موارد یافت شده: 3