لیست اختراعات با مالکیت فاطمه آهنين جان
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1394/03/29
مخترع/مخترعان: علی مالکی
خلاصه اختراع:

سيستم تايپ دو زبانه مبتني بر BCI و كدهاي بريل براي استفاده بيماراني كه دچار ناتواني در چهار اندام هستند و افرادي كه توانايي برقراري ارتباط با اطرافيان خود به شكل طبيعي را ندارند ارائه شده است. در اين سيستم هيچ نيازي به استفاده از اعصاب محيطي و عضلات نمي‌باشد و فرامين مستقيما از مغز دريافت مي‌گردد، بنابراين بيماران با درجات مختلف بيماري مي‌توانند از آن استفاده كنند. اين سيستم امكان تايپ كردن به دو زبان انگليسي و فارسي را به كاربر مي‌دهد. براي نوشتن حروف از كدهاي بريل استفاده شده است كه عمل نوشتن را براي كاربر به مراتب بهينه‌تر نموده و سرعت مي‌بخشد. حدود 60 الگو براي حروف فارسي و انگليسي در نظر گرفته شده است كه همه اين الگوها تنها با كمتر از شش دايره قابل رسم هستند. علاوه بر اين شش دايره، سه دايره ديگر براي كنترل روند نوشتن نيز در نظر گرفته شده است. بنابراين تنها با 9 فركانس مشخص مي‌توان هر الگويي را مشخص نمود. اين ويژگي مزيت بزرگي است كه به دقت طبقه‌بندي بالايي منجر مي‌شود.

تاریخ ثبت: 1395/06/02
مخترع/مخترعان: علی مالکی
خلاصه اختراع:

موضوع اختراع، الگوي نمايش بهينه براي دستگاه هجي‌كننده‌ي متون فارسي بر اساس واسط مغز-كامپيوتر مبتني بر پتانسيل برانگيخته بينايي حالت ماندگار است. در الگوي نمايش طراحي شده با بهينه‌سازي الگوها، براي تايپ 32 حرف فارسي، 10 رقم و فرامين كنترلي نظير خروج از سيستم تنها از 6 نشانه استفاده مي‌گردد. كاهش تعداد نشانه‌هاي الگوي نمايش به نوبه خود موجب كاهش تعداد فركانس‌هاي تحريك مي‌شود از اين رو، تعداد كلاس‌هاي طبقه‌بندي كاهش يافته و در نتيجه صحت طبقه‌بندي افزايش مي‌يابد. همچنين به دليل كاهش تعداد نشانه‌هاي الگوي نمايش، امكان استفاده از محدوده موثر فركانس تحريك SSVEP و افزايش حداقل فاصله فركانسي الگوها فراهم مي‌گردد كه براي بهبود صحت بازشناسي و نرخ انتقال اطلاعات موثر است. با در نظر گرفتن نرخ تكرار حروف و استفاده از الگوهاي ساده‌تر براي حروف پركاربرد، سرعت تايپ كردن فرد به مراتب افزايش يافته و سيستم كاربرپسندتر مي‌شود.

تاریخ ثبت: 1393/11/08
مخترع/مخترعان: علی مالکی
خلاصه اختراع:

سيستم تايپ متون فارسي با سيگنال‌هاي مغزي اجازه تايپ كردن به زبان فارسي را به افرادي كه در چهار اندام حركتي خود داراي ناتواني هستند مي‌دهد. در اين سيستم از ثبت غيرتهاجمي براي اندازه‌گيري فعاليت مغز استفاده مي‌شود. الكترودهاي سطحي روي يك كلاه الكترود قرار مي‌گيرند و سيگنال الكتروانسفالوگرافي را از روي پوست سر دريافت مي‌كنند. موقعيت الكترودها مطابق با سيستم الكترودگذاري بين‌المللي 10-20 تعيين مي‌گردد. براي تايپ كردن حروف فارسي 9 دايره براي رسم الگوها و 3 دايره براي كنترل روند در نظر گرفته مي‌شود. هر كدام از اين 12 دايره با فركانس خاصي چشمك مي‌زنند. اين فركانس‌ها بايد در محدوده‌اي كه پاسخ SSVEP قوي‌تر است (5 تا 20 هرتز) انتخاب گردند. علاوه براين هيچ‌ كدام از فركانس‌ها نبايد هارمونيكي از بقيه فركانس‌ها باشد. كاربر با تمركز كردن روي هر دايره آن را انتخاب مي‌كند و خطي بين آن دايره و دايره قبلي رسم مي‌شود و به اين وسيله الگويي رسم مي‌گردد. براي تمام حروف فارسي الگوهايي در نظر گرفته شده است. كاربر با رسم اين الگوها روي صفحه نمايشگر مقابل خود مي‌تواند حروف و متن مورد نظر خود را تايپ كند.

موارد یافت شده: 3