لیست اختراعات با مالکیت
فاطمه محجوب
2 عدد
اختراع حاضر فرايند تبديل صمغ سقز به پودر آن است كه مربوط به حوزه نيازهاي انساني زير بخش صنايع دارويي و غذايي ميباشد. صمغ سقز چسبندگي بسيار زيادي دارد بطوري كه بدون فراوري، قابليت استفاده خوراكي بدليل چسبندگي به سطح دهان و دندان را ندارد. در توليد انبوه سقز پخته به روش سنتي بدليل وجود آب در اين فراورده امكان نگهداري طولاني اين محصول در انبارها بدليل رشد ميكروبي و قارچي ميسر نمي باشد. علاوه بر اين حرارت دهي زياد اين صمغ نيز سبب نابودي درصد زيادي از مواد موثره مي شود. فرآيند اختراعي بهينه سازي، با افزودن آويسل ، فراورده به محصولي كاملا خشك و بدون آب تبديل مي گردد كه قابليت نگهداري طولاني مدت بدون اضافه كردن نگهدارنده را دارد و در بسياري از صنايع غذايي و دارويي نيز قابل استفاده ميباشد.
موارد یافت شده: 2