لیست اختراعات با مالکیت
مائده كامل شيخرجه
4 عدد
دراين اختراع ما روش شيميايي را كه عموما از مواد اسيدي و اكسيدكننده هاي قوي و خطرناك همچون اسيد سولفوريك، اسيد نيتريك و... استفاده مي شود با روشي منحصر به فرد كه شامل لايه برداري مكانيكي و همچنين بهره گيري از اثر هم افزايي نانو حباب هاي پرانرژي و نمك هاي ارزان قيمت همچون نمك طعام مي باشد و همچنين امكان توليد ماده گرافن را در مقياسي فراتر از مقياس آزمايشگاهي فراهم مي سازد جايگزين نموده ايم. استفاده از مواد اوليه اي همانندگرافيت، مواد فعال سطحي همچون SDS و نمك طعام بدليل هزينه هاي پايين براي توليد گرافن بسيار مقرون به صرفه ميباشد. اين عوامل باعث ميشود روش موجود نسبت به روشهاي ديگردر توليد نانوصفحات گرافن، سريع تر وراحت ترو كم هزينه تر باشد.
مقدار قابل توجهي ازكل روغن (و چربي) مصرف شده در صنايع غذايي به صورت روغن مصرف نشده، زائد و يا روغن سوخته به محيط برگردانده ميشود. مديريت اين حجم از ضايعات روغني چالش قابل توجهي را به دليل مشكلات بهداشتي و محيط زيستي ايجاد ميكند . به علت قرار گرفتن روغن در معرض دماي بالا (در فرآيند سرخ كردن روغن) و تركيب آن با اكسيژن هوا و يا تجزيه بعضي از مولكولهاي آن، واكنشهاي شيميايي متعددي صورت ميگيرند و تركيبات جديد مختلفي تشكيل ميشوند . اين روغن هاي زائد و سوخته اگر در محيط زيست رها شوند و يا مديريت نا صحيحي براي بازيافت آنها صورت پذيرد، اثرات و پيامدهاي نامطلوبي از خود بجا ميگذارند. در اين اختراع طرحي نواورانه و نوين براي بازيافت و بكارگيري روغنهاي سوخته خوراكي كه جزء پسماند رستورانها و اغذيه فروشيها ميباشد ارائه گرديده است كه نه تنها اين پسماند معضل آفرين را به محصولي با ارزش تبديل ميكند، بلكه محصول نهايي كه نوعي جاذب نانوكامپوزيت ميباشد ميتواند جهت كاهش و حذف آلودگي هاي نفتي در دريا و مديريت آلودگي هاي نفتي مورد استفاده قرار گيرد. جاذب هاي پلي سولفيدي با كمك مواد بازيافتي و توليدي به روش ابداعي ميتواند داراي كاربردهاي مختلفي باشد. استفاده از مواد جاذب جز به صرفه ترين و اقتصادي ترين روش هاي حذف آلودگي نفتي محسوب ميشود. استفاده از مواد جاذب حاصل از ضايعات و پسماندهاي مختلف علاوه بر اينكه باعث حذف انواع آلاينده ها مخصوصا تركيبات نفتي در محيط زيست ميگردد مي تواند منجر به كاهش آلودگي هاي ناشي از سوزاندن و دفع اين مواد زايد نيز گردد. تركيب نانو كامپوزيت سنتز شده در اختراع حاضر با بهره گيري از پيش مادههاي ارزان قيمت و ضايعاتي همچون روغن هاي سوخته خوراكي نمونه كاربردي با قابليت صنعتي سازي بالا بوده كه در حوزه جذب آلاينده هاي آلي و لكه هاي نفتي در دريا، خاك و رودخانه ها كارايي خوبي داشته و تا 10 برابر وزن خود ظرفيت جذب خواهد داشت.
اختراع باعنوان فرآيندتوليدسريع نانوصفحات گرافني بابكارگيريPET وديگر ضايعات بطري هاي پلاستيكي،كه به علت رفع مشكلاتي من جمله زمان مورد نيازبالا، هزيه بالا، مواد شيميايي خطرناك،تجهيزات پيشرفته و....كه درتوليدگرافن كه اكثرا به روش هامر انجام ميشود،رخ داده است. ما روش شكست حرارتي بدون اكسيژن را در كوره سراميكي يا كوارتز در حضور گاز بي اثر نيتروژن و آرگون و يا اتوكلاوهاي تحت فشار تا 6 بار را براي تبديل ضايعات پلاستيكي به گرافن هاي با تعداد لايه كم استفاده نموده ايم.در شستشو و خالص سازي هم به جاي استفاده از مواد خطرناكي همچون پرمنگنات پتاسيم و اسيدنيتريك از تركيبي از اسيدسولفوريك وپراستيك اسيدجهت خالص سازي و لايه برداري شيميايي استفاده، ومشكلات ذكر شده رارفع نموده ايم. كاربرد:افزايش كارايي باتري هاي يون ليتيومي،سولفور، طول عمر بيشترآميزه هاي پليمري،انعطاف پذيري بالاتر و همچنين خواص مكانيكي و الاستيكي منحصربه فرد در مواد،ساخت توربين هاي بادي سبك،با دوام و مستحكم تر،كاربرد در پيشرفت صفحات و نمايشگرهاي لمسي و انعطاف پذير،كاربرد در نمايشگرهاي كريستال مايع(LCD) ،كاربرد در ديودهاي گسيل نور (LED) و ديودهاي ارگانيك گسيل نور (OLED)، ساخت جوهرهاي رسانا براي نانوپوشش هاي رسانا در سنسورهاي منعطف و ارزياب شرايط محيطي و بالاخره استفاده در وسايل ورزشي و در نتيجه سبك سازي و بهبود كارايي آنها
در بسياري از فناوري هاي تصفيه آب و پساب همچون هوادهي لاگن هاي هوازي، واحدهاي ازن زني، استخرهاي پرورش ماهي و... نياز مبرم به توليد و توزيع حباب هاي گازهاي حامل با سايز ميكرو و نانو در محيط سيال مي باشد. در اين ابداع نوآورانه با بكارگيري ايدهي استفاده از انرژي بالاي توليد شده توسط پديده كاويتاسيون در قالب پكيج شامل راكتور ميكرو-نانو حباب و توربوميكسر بعنوان يك راه حل مناسب براي دستيابي به اهداف اين اختراع ارائه ميكند. در اين دستگاه از فناوري توليد ميكرو -نانوحباب در فاز مايع استفاده ميشود. در اين روش با استفاده از هندسه هاي ويژه طراحي شده با 3 بخش قابل تفكيك شده جريان سيال و رسيدن فشار سيال تا فشاري كمتر از فشار بخار، سيال دو فاز خواهد شد و پديده كاويتاسيون رخ ميدهد. حباب ايجاد شده در نتيجهي اين تغيير فاز از مايع به بخار، منفجر شده و از اين انفجار انرژي بالايي در واحد حجم به وجود مي آيد. يكي از كاربردهاي عمده آن ميتواند در تهيه محلولهاي آبي پايدار حاوي اين نانوصفحات گرافني جهت بكارگيري در تهيه جوهرهاي رساناي آب پايه و يا رنگ هاي آب پايه خودتميز شونده مي باشد.
موارد یافت شده: 4