لیست اختراعات با مالکیت مجتبي ترابي
5 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1388/02/16
تاریخ ثبت: 1388/02/28
خلاصه اختراع:

در اين كار محلول آبي 0/1 مولار از سديم دو دسيل سولفات و پلي - پيرول تهيه شد. تمامي مواد تهيه شده از مرك آلمان با خلوص 99/9% مي باشند. اين محلول به مدت 1 ساعت در دماي اتاق به آرامي هم زده مي شود تا يك محلول كاملا همگن و شفاف تهيه شود. سديم دو دسيل سولفات در اين تحقيق به عنوان تسطيح كننده به كار رفته است. پس از انجام اين مراحل و تهيه محلول مورد نظر، الكتروليت حاصل در شيشه مخصوص اتولب ريخته مي شود. حال با اسيدشويي نيتينول و اتصال آن به آند، و اتصال يك ورقه پلاتاين به كاتد، جريان اعمال مي شود. پس از گذشت زمان حدود 400 ثانيه، نمونه از محلول خارج و وارد خشك كن مي شود تا تحت خلأ در دماي محيط خشك شود.

تاریخ اظهارنامه: 1388/02/16
تاریخ ثبت: 1388/02/28
خلاصه اختراع:

در اين كار ابتدا نانو ريبونهاي پلي پيرولي به روش الكتروشيميايي بر روي نيتينول رسوب داده شدند. براي اين كار از محلول آبي مونومر پيرول و سديم دو دسيل سولفات و با اعمال جريان ثابت به مدت 300 ثانيه نانو ريبونهاي پلي پيرولي سنتز شدند. حال با تثبيت كردن مولكولهاي DNA بر روي اين فيلم در محلول استونيتريل 10٪ حاوي PBS و DNA probe در غلظتهاي مختلف در واقع يكسري DNA جدا شده داريم كه نياز به هيبريداسيون دارد. حال همين فيلمي كه روي آن DNA probe /? قرار دارد را در محلول حاوي DNA target به مدت 2 ساعت در انكوباتور قرار مي دهيم . حال مي توانيم تا تست الكتروشيميايي را در محلول 0/5M نمك طعام قرار مي دهيم و با اعمال چرخه هاي پتاسيلي از 0/6 - تا 0/4 ولت پيكهاي بدست آمده را مورد ارزيابي قرار مي دهيم. در نهايت مشخص مي شود كه با افزايش غلظت DNA اندازه پيك جريان هم افزايش مي يابد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/02/16
تاریخ ثبت: 1388/02/28
خلاصه اختراع:

در اين كار ابتدا طي فرايند خاصي بنام RCA سطح سيليكون را براي كارهاي الكتروشيميايي فعال سازي كرديم. طي اين فرايند تك كريستالهاي سيليكوني در محلولهاي مختلفي متل 2 - پرواپانول و مخلوط آب اكسيژنه و آب و اسيد كلريدريك جوشانده شده و سپس با استفاده از اسيد فلوئوريديك و فلوئورو آمونيوم سطح آن عاري از اكسيد و مواد غير رسانا شد. سپس از آند پلاتيني بعنوان الكترود مخالف و از اين تك كريستال حاصل بعنوان كاتد و زير لايه براي رشد نيكل اپيتاكسي استفاده گرديد. محلول مورد نظر جهت رسوب نانو ساختارهاي نيكلي حاوي 10mM سولفات نيكل و 0/1M اسيد سولفوريك مي باشد. تمامي مواد مورد استفاده محصول شركت مرك آلمان مي باشند. پس از انجام اين مراحل و تهيه محلول مورد نظر الكتروليت حاصل در شيشه مخصوص اتولب ريخته مي شود. حال با اعمال پتانسيل متفاوت طي سيكلهاي ولتامتري از پتانسيل0/2 - تا 1/5 - ولت نسبت به الكترود مرجع نقره / كلريد نقره رسوب نانو ساختارهاي نيكل بر روي تك كريستال سيكليكون انجام مي شود. پس از اتمام تست نمونه از محلول خارج و وارد خشك كن مي شود تا تحت خلا در دماي محيط خشك شود.

تاریخ اظهارنامه: 1388/02/16
تاریخ ثبت: 1388/02/28
مخترع/مخترعان: مجتبي ترابي
خلاصه اختراع:

در اين كار ابتدا كربن نانوتيوبها در مدت زمان زيادي در آب مقطر دو بار تقطير سونيكيت شدند. مدت زمان لازم براي اين كار در حدود 6 ساعت بود تا تمامي نانو لوله هاي كربني در آب پراكنده شوند. سپس به اين مخلوط سولفات آهن و سولفات سديم اضافه شد تا غلظت آنها به 0/1 مولار برسد. اين محلول به مدت 1 ساعت در دماي اتاق به آرامي هم زده مي شود تا يك محلول كاملا همگن تهيه شود. پس از انجام اين مراحل و تهيه محلول مورد نظر الكتروليت حاصل در شيشه مخصوص اتو لب ريخته ميشود. با آماده سازي كاتد پلاتيني و اتصال يك ورقه پلاتين به آند جريان اعمال مي شود پس از گذشت زمان حدود 300 ثانيه نمونه از محلول خارج و وارد خشك كن مي شود تا تحت خلا در دماي محيط خشك شود.

موارد یافت شده: 5