لیست اختراعات با مالکیت مجيد انصاري
9 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 9
تاریخ ثبت: 1392/08/08
خلاصه اختراع:

سرطان پستان شايع ترين سرطان در زنان، با وقوع بيش از يك ميليون مورد جديد در سال در سراسر جهان مي باشد و علت عمده مرگ و مير ناشي از سرطان در زنان مي باشد.. اين سرطان در صورت تشخيص در مراحل اوليه از شانس بالايي براي درمان برخوردار است. يكي از گيرنده هايسلولهاي سرطاني پستان،فاكتور رشد اپيدرمال انسانيHER-2 مي باشد كه سلولهاي داراي اين گيرنده پيش آگهي بدتري دارند. سلول هاي سرطاني كه از نظر HER-2 مثبت مي باشند به داروهايي مانند آنتي بادي تك دودماني پاسخ داده و پيش آگهي به طور قابل ملاحظه اي بالا مي رود.لذا افراد مبتلا به سرطان پستانكه از نظر اين نشانگر مثبت مي باشند، جهت درمان با اين آنتي بادي انتخاب مي شوند. لازم به ذكر است كه اين پروتئين نوتركيب از جمله گران ترين داروهاي موجود بوده و هزينه هاي زيادي را به بيماران و سيستم بهداشتي كشور تحميل مي نمايد، لذا شناسايي دقيق آن در نزد بيماران از اهميت بسزايي برخوردار مي باشد. در سالهاي اخير رويكرد هاي درماني به دليل اختصاصيت و بالتبع موفقيت بيشتر به سوي آنتي بادي هاي تك دودماني متمايل شده و اين دسته از درمانها طيف وسيعي از تحقيقات پژوهشي دنيا را به خود معطوف كرده است.توليد آنتي بادي¬هاي تك دودماني دشوار و پرهزينه بودهدر نتيجه قيمت اين تركيبات دارويي بالاست وبسياري از بيمارانتوان تهيه آن را ندارند. يكي از دلايل مهم پيچيده و پرهزينه بودن توليد آنتي باديها, استفاده از سلول هاي پستانداران به عنوان سيستم بيان كننده ي اين عوامل است.در سالهاي اخير,استفاده از جايگزين¬هاي ساده و مقرون به صرفه از نظر اقتصادي به عنوان يكياز مباحث اصلي در توليد آنتي بادي تك دودماني مطرح شده است. ناتواني ديگر سيستم هاي بيان مانند گياهان و ميزبان باكتريايي در بيان پروتئين قند دار نيز ممكن است محدوديت¬هايي را براي جايگزيني اين سيستم¬ها بجاي ميزبان پستانداران ايجاد كند. با اين حال، از آنجا كه عملكرد برخي از آنتي بادي ها وابسته به محل قنددار نيست،ميزبان باكتريايي به عنوان يك ميزبان ارزان و با عملكرد آسان، موقعيت مهمي در ميان ديگر ميزبان¬هاي توليد كننده آنتي بادي¬هاي و بويژه قطعات آنها پيدا كرده است. در نتيجه در اين پروژه توليد قطعه آنتي بادي antiHER-2 F (ab')2با استفاده از اپران پلي سيسترونيك در سيتوپلاسم باكتري E.coli صورت گرفت. در اين سيستم، زنجيره¬هاي سبك و سنگين تحت كنترل يك پروموتور بيان مي شوند. به منظور بيان شكل مناسب قطعات آنتي بادي 2F (ab')، برخي تغييرات در منطقه لولا انجام شد. قطعه آنتي بادي طراحي شده مي تواند در امر تشخيص دقيق سرطان هاي پستان با افزايش بيان گيرنده HER-2 به كار رود و با توجه به اينكه آنتي بادي مورد استفاده در تشخيص اين گيرنده از خارج از ايران وارد مي شود دستيابي به يك نمونه داخلي تاثير بسزايي در كاهش هزينه هاي تشخيص خواهد داشت. همچنين با بهينه سازي مراحل توليد و استخراج نهايتا در آينده در جهت درمان و بلوكه كردن گيرنده ذكر شده در سرطان پستان كاربرد خواهد داشت.

تاریخ اظهارنامه: 1392/10/28
تاریخ ثبت: 1392/11/29
خلاصه اختراع:

در اين فرايند با استفاده از عوامل ايجاد واكنش‌هاي احيايي شرايط تبديل هماتيت به مگنتيت در دماي بالا فراهم مي‌گردد. مهم‌ترين واكنش فرايند به صورت زير است: 3Fe2O3 + C =2 Fe3O4 + CO Fe2O3 + CO = Fe3O4 + CO2 اين واكنش‌ها مي‌توانند منجر به كاهش ميزان اكسيژن كانه و در نتيجه افزايش عيار مستقيم آن مي گردند. از سوي ديگر افزايش خاصيت مغناطيسي حاصل از اين فرايند منجر به تسهيل انجام عمليات‌هاي فيزيكي جدايش بعدي مي‌شود.

تاریخ ثبت: 1389/11/26
خلاصه اختراع:

زمينه فني اين اختراع تلفيقي از علم مكانيك و الكترونيك مي باشد كه به كمك اين دو علم مي توان شارژي ساخت كه در مواقع اضطراري موبايل خود را شارژ كرده و حدود چند دقيقه مكالمه كرد و يا بالا بردن آمپراژ ميزان شارژر باطري را افزايش داد. كه با چرخاندن هندل و انتقال نيرو از 2 چرخ دنده به سيم پيچ برقي توليد نمود كه با گزراندن از ديد برق توليدي را 1 سو كرده و با ذخيره سازي در 2 خازن يك برق بدون نوسان يك سو توليد كرده و با ارسال به باطري موبايل، باطري را شارژ كرد. در اين اختراع با توجه به نحوه ساخت آن مزاياي زيادي را مي توان نام برد از آن جمله مي توان به موارد زير اشاره كرد: الف ) خط توليد ساخت شارژر با فناوريهاي انرژي هاي نو ب) سيستم دوراني بودن ج) حجم كم و بالا بودن كارايي

تاریخ اظهارنامه: 1385/10/19
تاریخ ثبت: 1385/11/04
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1385/10/19
تاریخ ثبت: 1385/11/04
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1385/10/19
تاریخ ثبت: 1385/11/04
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 9