لیست اختراعات با مالکیت مجيد كريمي
13 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 13
تاریخ اظهارنامه: 1393/12/09
تاریخ ثبت: 1394/05/28
خلاصه اختراع:

يكي از مهمترين و تاثيرگذارترين پارامترهاي فرايند ريخته¬گري با مدل فومي فداشونده، پوشان مي¬باشد. بنابراين بايد با به كارگيري پوشان مناسب مشكل موجود براي توليد قطعات سالم و با كيفيت كنترل گردد. استفاده از پوشان پايه فريت به دليل نفوذپذيري مناسب، استحكام لازم و توانايي خشك شدن سريع و همچنين چسبندگي مناسب به فوم بهترين پوشان براي فرايند مذكور مي¬باشد. در پوشان پايه فريتي اندازه دانه هر كدام از مواد تشكيل دهنده متفاوت است كه مي¬توان به درشت، متوسط و ريز دسته بندي كرد لذا قرارگيري آن¬ها در كنار يكديگر منجر به ساخت پوشاني با نفوذ¬پذيري مناسب و استحكام بالا مي¬باشد

تاریخ اظهارنامه: 1395/07/07
مالک/مالکان: آقای مجید کریمی
تاریخ ثبت: 1397/10/08
مخترع/مخترعان: مجید کریمی
خلاصه اختراع:

اينجانب مدعي هستم كه اختراع راجع به : دستگاه انار دانه كن دو درامه با طراحي متفاوتي را در ايران طراحي و ساخته ام و هيچ نمونه داخلي و خارجي ندارد . اين دستگاه با سيستم عملكرد منحصر بفرد خود اقدام به جدا كردن دانه هاي انار با كيفيت و بهداشتي و همچنين حجم توليد بالا مي كند . يكي از مهمترين عواملي كه امروزه در زندگي انسانها نقش بسيار مهمي ايفا مي نمايد، برنامه ريزي و زمان بندي امور جهت استفاده ي بهينه از زمان به منظور انجام فعاليتهاي توليدي مي باشد كه اين دستگاه با حجم توليد بالاي 4 تن در روز اين نياز را پاسخ مي گويد. با توجه بيش از بيش به امر بهداشت و ظاهر محصول يكي ديگر از اهداف اين دستگاه بهداشت و كيفيت ظاهر محصول مي باشد كه در كنار كميت مورد توجه قرار گرفته است .

تاریخ اظهارنامه: 1397/03/28
مالک/مالکان: آقای مجید کریمی
تاریخ ثبت: 1399/07/06
مخترع/مخترعان: مجید کریمی
خلاصه اختراع:

زمينه فني اين اختراع وسايل كشاورزي مي باشد دستگاه شامل يك بدنه و شاسي از جنس استيل ميباشد كه يك ورودي در ناحيه پايينتر دهانه آن تيغه هاي به شكل ديسك و از جنس استيل فنري ضد زنگ و بسيار تيز قرار دارند كه به كمك سيستم محرك ديناب و انتقال دور مستقيم يا به كمك پولي و تسمه تا سرعت 6000 دور در حال چرخش ميباشند و به محض اينكه انار به آن برسد بر اساس تنظيمي كه در نظر گرفته ميشود، مثل فاصله تيغه ها كه قابل تنظيم ميباشد، ميوه را به دو نيم تبديل ميكند و از قسمت زيرين آن خارج ميگردد.

تاریخ اظهارنامه: 1399/01/23
مالک/مالکان: آقای مجید کریمی
تاریخ ثبت: 1399/08/12
مخترع/مخترعان: مجید کریمی
خلاصه اختراع:

امروزه يكي از مواردي كه به زيبا شدن شهر ها كمك مي كند رنگ آميزي جداول است كه به صورت دستي انجام مي شود و زمان و هزينه هاي زيادي را در بر دارد اين دستگاه به كمك سنسور ها و هواي فشرده عمليات هاي رنگ آميزي جداول ، خط كشي خطوط كناري خيابان و خط كشي خطوط خطوط عابرين پياده را به صورت اتوماتيك و با كمتري هزينه و زمان انجام مي دهد . اين دستگاه هواي فشرده كمپرسور را وارد مخزن رنگ كرده و سپس با نازل هاي مخصوص عمليات رنگ آميزي را انجام مي دهد . به منظور كاهش رنگ مصرفي اين دستگاه با سيستم كنترلي خود جداول ناقص را شناسايي كرده و در آن قسمت رنگ كمتري استفاده مي كند و سعي مي كند تمام قسمت هاي جدول رنگ آميزي شود و به طور همزمان خطوط كناري خيابان را رسم مي كند . از اين دستگاه نيز مي توان براي رسم خطوط عابرين پياده استفاده كرد .

تاریخ اظهارنامه: 1388/09/11
تاریخ ثبت: 1388/09/23
مخترع/مخترعان: حميد کريميان
خلاصه اختراع:

سیستم هوشمند تنظیم انرژی آفتاب در فروشگاهها

تاریخ ثبت: 1387/06/03
خلاصه اختراع:

سيستم هوشمند كنترل فشار در خطوط انتقال مايعات

تاریخ ثبت: 1393/07/26
خلاصه اختراع:

در اين اختراع، پوشش نانوساختار شش جزئي TiAlCrSiCN با استفاده از فرايند رسوب¬¬گذاري فيزيكي از فاز بخار با بهره¬گيري از آرك كاتدي (Arc Cathode PVD) بر روي قطعات صنعتي بهره گرفته شد. براي دست¬يابي به خواص مطلوب پوشش، قبل از عمليات لايه¬نشاني، بستر آزمايش با گاز آرگون مورد عمليات تميزكاري قرار گرفت. براي ايجاد پوشش هاي تركيبي شش جزئي در اين اختراع، علاوه برگازهاي ورودي (نيتروژن، متان و آرگون) از بخار حاصل از آرك ايجاد شده بر روي كاتد استفاده شد. در اين فرايند بعد از ايجاد پلاسما انتظار مي¬رود كه مواد اوليه موجود در محفظه تجزيه شده و يون¬هاي موردنظر بر روي نمونه قرار گيرند. با گذشت زمان انتظار مي رود پوشش شش جزئي TiAlCrSiCN تشكيل شود. در اين فرايند ولتاژ باياس 0 تا 3000 ولت، ولتاژ اعمالي بر روي كاتد بين 15 تا 100 ولت، جريان اعمالي بين 100 تا 250 آمپر، دماي لايه نشاني بين 200 تا 450 درجه سانتي¬گراد، زمان لايه نشاني بين 5/0 تا 5 ساعت، فشار محفظه بين 2-10 تا 7-10 ميلي بار در نظر گرفته شد. پوشش نهايي بدست آمده داراي ساختار با اندازه دانه بين 4 تا 30 نانومتر و ضخامت آن بين 1 تا 10 ميكرومتر مي باشد.

تاریخ ثبت: 1397/02/24
مخترع/مخترعان: پروين كياني شجاعي
خلاصه اختراع:

در اين گزارش روش تهيه نانو ذرات توخالي گلبولي شكل كربني به صورت يكباره افشاء شد. نانو ذرات كروي توخالي كربني (پوسته‌هاي كربني) در زمينه‌هاي زيادي همچون صنايع پزشكي، انرژي، كاتاليست‌ها و ... كاربرد دارند. اين نانو ذرات مي‌توانند از ذرات هسته-پوسته پليمري در مقياس آزمايشگاهي توليد ‌شوند ولي هنوز تجاري نشده اند. چرا كه مراحل سنتز اين نانو ذرات به صورت چند مرحله اي مي باشد. اين اختراع روشي تك مرحله ايي براي تهيه نانو ذرات كربني توخالي كروي، متخلخل با تخلخل ميكرو و مزو و به صورت گلبولي ارائه مي‌دهد (نانو ذرات گلبولي جذب بيشتري در كاربرد هاي بايو نشان داده اند). دراينجا سعي شده است تا هر سه مرحله در حين يك مرحله سنتز اتفاق بيافتد. يعني به طور يكباره ساختار هسته - پوسته ي آلي-پوسته ي معدني (css) خواهيم داشت. به اين صورت كه يك هسته آلي غير پليمري و يك ماده پيش كربني به عنوان پوسته ي آلي (اول) كه در اثر حرارت ساختاري گرافيتي تشكيل خواهد داد و پوسته معدني كه مانع چسبيدن ذرات مي‌گردد در يك مرحله ايجاد مي شوند . اين اختراع مربوط مي شود به شيمي- شيمي كربن

تاریخ اظهارنامه: 1390/10/27
مالک/مالکان: مجيد كريمي
تاریخ ثبت: 1391/04/27
مخترع/مخترعان: مجيد كريمي
خلاصه اختراع:

عنوان اين طرح نيروگاه توليد برق خودكار است كه در زمينه مكانيك و بدليل بهبود وضع موجود ارائه شده است . نيروگاههاي قبلي داراي مشكلاتي همچون سوخت تجديد ناپذير ( و ناسازگار با محيط زيست ) و راندمان پايين و هزينه بالاي احداث و احداث در مكانهاي خاص (معمولا دور از شهرها و باتبع طولاني شدن خط انتقال و تلفات زياد ) و گران بودن بهاي توليد برق و استفاده از نفرات زياد در نيروگاه وصدها مشكل ديگر ميباشد. راه حل مشكل فعلي استفاده از قوانين طبيعي و سازگار با محيط زيست است. چرخه طبيعي يك مايع در اصل، تبديل مسير باز ريزش يك مايع از بالا به پايين به مسير بسته يا چرخه ي ريزش مايع از بالا به پايين و برگشت دوباره مايع به بالا ميباشد. اين چرخه قابليت خودكار شدن نيز دارد . با قرار دادن يك توربين در مسير مايع اصلي اين چرخه تبديل به يك موتور طبيعي ميشود . نيروگاه توليد برق خودكار با استفاده از چرخش توربين در موتور طبيعي ، روتور ژنراتور را به حركت در مي آورد و برق توليد ميكند. نيروگاه توليد برق خودكار يك نيروگاه مستقل محسوب ميشود و از برق توليدي آن ميتوان جهت مصارف گوناگون استفاده كرد.

موارد یافت شده: 13