لیست اختراعات با مالکیت مجيد محمودي
5 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1395/05/24
مالک/مالکان: آقاي مجيد محمودي
تاریخ ثبت: 1395/05/24
مخترع/مخترعان: مجيد محمودي
خلاصه اختراع:

با توجه به پيشرفت هاي كه در صنعت بهداشتي و آرايشي روزانه شاهد آن هستيم و با ظهور ماسك هاي جديدي كه هر روزه به بازار عرضه مي گردد مي باشيم كه تقريباً بيشتر اين ماسك ها با استفاده از مواد شيميايي درست شده و با تركيبات الكلي بيشتر ساخته مي شود كه خيلي از افراد با استفاده از اين ماسك ها دچار عوارضي هم چون خارش ، طاول ، سوزش ، ايجاد چاله هاي بر روي پوست ، جوش و كك ميشوند و از همه مهمتر و وحشت ناكتر استفاده از اين ماسك ها در حين روز بخصوص در برابر مواجه با نور خورشيد كه تركيبات جديد بر روي پوست ايجاد نموده و باعث سرطان پوست مي گردد و نيز مواد افزودني و نگهدارنده اين ماسك ها بسيار خطرناك و محلك است از اين رو تصميم به ساخت نوعي ماسك با فرمول گياهي و صد در صد طبيعي نمودم كه بر تمام اين مشكلات فائق آيد

تاریخ اظهارنامه: 1395/06/20
مالک/مالکان: آقاي مجيد محمودي
تاریخ ثبت: 1395/06/20
مخترع/مخترعان: مجيد محمودي
خلاصه اختراع:

تاریخ ثبت: 1396/09/07
خلاصه اختراع:

ابتدا در مقدار مشخصي از آب داغ مواد نگهدارنده، امولسيفاير، نمك دريا و پودر گياه استويا حل ميشوند، بعداز افت ‏دما ديگر مواد، ازقبيل عصاره و اسانسها، گليسيرين و ساپونين اضافه ميشوند. تا انحلال كامل بهم زده و يك بار فيلتر ‏شده، پس از خنك شدن محلول و بدست آمدن خميردندان با غلظت مورد نظر، بسته بندي ميشود.‏ خميردندان ماده‌اي است شوينده، جرم زدا و گاه ضد عفوني كننده كه به شكل خمير و در بسته‌هايي تيوپي قرار داده و ‏با فشردن آن محتويات درونش خارج، و با كمك مسواك‎ ‎جهت تميز نمودن دهان و دندان استفاده مي شود. بسياري از ‏غذا هايي كه خورده مي شوند باعث توليد اسيد، توسط باكتري ها در دهان، و در نهايت زرد شدن ، خرابي و پوسيدگي ‏دندان ها مي شوند. رسوب پروتئين‌هاي بزاق در دهان، موجب زردي‎ ‎دندان ها شده كه اين رسوب زمينه‌ساز ‏پلاك‌هاي ميكروبي هستند. از جمله عوامل تآثير بر زردي دندان‌ها، شامل ژنتيك، نوع غذا و نوشيدني مصرفي (چاي، ‏نوشابه‌ها و نسكافه)، مصرف سيگار، افزايش سن و.... مي باشند.‏‎ ‎به همين منظور خميردندان هاي مختلف، با كارايي ‏هاي متفاوت وجود دارد، كه بعضي از آنها بدليل استفاده بيش از حد از تركيبات شيميايي نه تنها خاصيت درماني ‏نداشته بلكه باعث ازبين رفتن ميناي دندان و درنتيجه بوجود آمدن بوي هاي نامطبوع و بد ميشوند. در خمير دندان ‏سفيد كننده از تركيبات پروكسايد و هيدروژن براي سفيد كردن دندان‌ها استفاده مي‌شود كه از نظر علمي، اين مواد ‏به بافت‌هاي نرم، غشاء مخاطي در دهان و سلول‌هاي سطحي لثه، آسيب و صدمه جدي وارد مي‌ نمايند. از آنجايي در ‏تمامي خميردندانهاي ماده كف كننده بكاررفته از تركيبات سولفات لاريت سديم هستند، كه اين ماده و ديگر ‏تركيباتش باعث خشكي پوست لثه، خشك شدن ترشهات دهان و درنتيجه ازبين رفتن ميناي دندان، ترك خوردگي ‏لثه، خون ريزي دندانها و بوي بد دهان ميشوند. ‏ بنابراين يكي از بهترين روش‌ها استفاده از گياهان دارويي با تركيبات موثر براي ساخت خميردندان، با عوارض جانبي ‏كم و تاثير عالي در تميزكردن و سفيد كردن و ازبين بردن بوي بد دهان شوند، كه نه تنها فاقد عوارض جانبي نبوده ‏بلكه باعث تقويت دندان و لثه مي شود. ‏ لذا در صدد آن بر آمديم تا براي فرموله وساخت عوامل گياهي براي سلامتي دهان، دندان و لثه اقدام كابردي و ‏موثرنماييم.‏

تاریخ اظهارنامه: 1387/04/11
مالک/مالکان: مجيد محمودي
تاریخ ثبت: 1387/04/11
مخترع/مخترعان: مجيد محمودي
خلاصه اختراع:

تاریخ ثبت: 1397/12/26
خلاصه اختراع:

با توجه به پيشرفت هاي كه در صنعت دارويي،داروهاي متعدد موضعي و خوراكي از جمله گروه¬هاي ايميدازول و آمينواسيدها براي ‏درمان بيماري قارچ پوستي مورد استفاده ‏قرار مي¬گيرند كه در بعضي از موارد با شكست درمان و عوارض بد ناشي از استفاده اين دارو ‏و پمادها كه اكثريت آنها از مواد شيميايي تشكيل شده، همراه بوده¬اند. از طرفي قارچ ها علل شايع عفونت¬هاي پوستي در سرتاسر ‏جهان هستند. خطر ابتلا انسان به اين عفونت ها در طول زندگي 20-10 درصد ‏است. ﻋﻔﻮﻧﺘﻬﺎي ﻗﺎرﭼﯽ ﺳﻄﺤﯽ ﺟــﺰو ﻋﻔﻮﻧت¬هاي ‏ﺷﺎﯾﻊ ﭘﻮﺳﺖ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ در اﺷﮑﺎل ﻣﺨﺘﻠﻒ، ﭘﻮﺳﺖ و ﻣﺨﺎط را ﮔﺮﻓﺘﺎر مي كنند.‏ همچنين بيماري قارچ، براي دستگاه تناسلي، ‏بخصوص در بانوان شايعترين نوع از بيماري قارچي است كه در اثر كوچكترين آلودگي محيطي و يا ديگر موارد دچار اين بيماري مي-‏شوند. لذا درصدد آن بر آمده¬ايم تا تلاش گسترده‌اي براي تعيين عوامل ‏طبيعي و گياهي موثر بر اين بيماري، براي كم كردن و در ‏طولاني مدت، ازبين بردن قارچهاي پوستي صورت پذيرد ، تا اينكه سرانجام به اين فرمولاسون دست يافته¬ايم.‏ در اين فرمول از چهار گياه بصورت هاي بذر (اسفرزه)، پوسته (دارچين و پرتقال)، دانه(سياه دانه) و استخراج¬هاي حاصل از فراوري ‏مخصوص به هركدام انجام و مواد موثره آنها بدست آمده و تحت شرايط خاص باهم مخلوط شده و تا زمان انحلال كامل باهم توسط ‏دستگاه استيرر، با مگنت سايز 2 براي مدت 20 دقيقه ميكس مي شوند.‏

موارد یافت شده: 5