لیست اختراعات با مالکیت
مجيد پولاديان
3 عدد
دستگاه ترميم شكستگي استخوان به كمك امواج فراصوت توسط آقايان براي اولين بار در دينا طراحي و ساخته شده است و مي تواند با الگوي مناسبي از تابش امواج فراصوت در محل شكستگي سرعت بهبود و ترميم شكستگي را افزايش دهد اين دستگاه داراي يك بخش مداري بوده كه تغذيه لازم براي بخش پراب را تهيه نمايد با قرار گرفتن پراب به واسطه ژل سونوگرافي در محل شكستگي به مدت 20 ددقيقه در روز مي توان سرعت ترميم را حداقل 30% بهبود بخشيد تنها دستگاهي كه هم اكنون مشابه آن است ساخت كشور امريكا مي باشد كه دراي مشكلات زير است 1- پس از مدت زمان كاري خاصي بلا استفاده خواهد شد در صورتي كه دستگاه ما دائمي است 2- الگوي تابش اشعه آن در وضعيت بدتري از لحاظ سرعت ترميم شكستگي نسبت به اين نمونه ساخته شده مي باشد 3- نوع تحريك كريستال آن به صورت پالسي است در صورتي كه در اين اختراع به صورت نرم تر و دقيق تري تحريك انجام مي شود و استهلاك كريستال در دستگاه ما كمتر خواهد بود 4- قيمت تمام شده دستگاه خارجي بيش از ده برابر نمونه اختراع شده مي باشد و در صورتي كه توليد صنعتي و انبوه گردد بسيار ارزان تر شده و به نفع اقتصاد مملكت مي باشد به طور كلي اين دستگاه مي تواند در مراكز درماني نظير مراكز فيزيوتراپي پزشكي ورزشي ارتوپدي و حتي در منازل به كار رود و با توجه به توان خروجي كم آن جز دستگاههاي بي خطر بوده و طبق آزمايشات انجام شده مي تواند سرعت ترميم استخوانهاي شكسته شده را افزايش دهد
دستگاه آناليزور پوست براساس خواص اپتيكي در واقع يك روش غير يوانيزان است كه با ارسال يك طول موج نوري خاص و تابش آن به پوست و سپس اخذ پاسخ آنها به منظور استخراج ويژگي هاي پوست طراحي شده كه امكان معاينه دقيق تر پوست و ضايعات پوستي را فراهم مي آورد. به علت به كار رفتن دوربين ديجيتال در آن امكان ثبت تصاوير در PC و انجام پردازش هاي كامپيوتري به صورت تحليل كيفي يا كمي از وضعيت پوست را دارد. اين دستگاه با الگوگيري از طبيعت و به صورت بيونيك طراحي شده و امكان استفاده به شكل بلادرنگ را دارد. مي توان براي هر ويژگي يا ضايعه پوستي پروتكل خاصي تعريف كرد و از طرفي به دليل ايزوله بودن محيط داخلي دستگاه نور محيطي نيازي به تاريك نمودن اتاق معاينه نمي باشد و چون در اين روش پرتوهاي مورد استفاده غير يونيزان مي باشد لذا دستگاه بي خطر است. همچنين دستگاه از نظر قيمت لوازم به كار رفته گران قيمت نيست و اقتصادي مي باشد.
در روشهاي سنتي، بررسي و طبقه بندي ميوهها به كمك نيروي انساني انجام ميشود. مشكلات اين روش اعم از؛ هزينه بالاي نيروي كار، دقت و سرعت پايين ناشي از تاثير پذيري شرايط محيطي و تفاوت تشخيص كارگران با توجه به سليقه خريدار نهايي، افزايش مشكلات بهداشتي ناشي از دخالت مستقيم انساني و ...، باعث افزايش توجه توليد كنندگان به استفاده از سيستمهاي نوين درجه بندي شده است. از آنجايي كه ميوه انجير خشك يكي از پر اهميت ترين نوع خشكبار در صنعت صادرات كشور است، و كشور ايران در بين پنج كشور اصلي توليد كننده انجير در جهان قرار دارد، در اين تحقيق با استفاده از قابليتهايي كه الگوريتمهاي پردازش تصوير در اختيار ما قرار ميدهند، سيستمي را شبيه سازي كرديم كه بتواند اين ميوه را در دسته هاي مشخص طبقه بندي كند. اين سيستم با تصوير برداري از نمونه ها و بررسي ويژگيهاي بصري ميوه انجير خشك با استفاده از الگوريتم هاي پردازش تصوير، اين ميوه را در 8 دسته مستقل از نظر رنگ، شكل، سايز و سالم بودن، به صورت كاملا خودكار طبقه بندي مي نمايد. در اين تحقيق بخش تصوير برداري از نمونه ها به كمك روش نويني با عنوان آينه گذاري پياده سازي شده است. بدين صورت كه تنها با استفاده از يك دوربين، يك تصوير و از 6 جهت از نمونه خواهيم داشت. با توجه به تعداد زياد نمونه ها در واحد وزن، اين روش سرعت پردازش تصاوير را بسيار بالا خواهد برد، چون به جاي پردازش 6 تصوير از 6 جهت تنها بر روي يك تصوير پردازش انجام مي شود. همچنين استفاده از شبكه عصبي براي تفكيك نمونه ها، اين قابليت را به سيستم خواهد داد كه بتواند با تغيير نوع ويژگي هاي استخراج شده، محصولات ديگر از قبيل خشكبار، حبوبات، ميوه، قطعات الكترونيك و ... را با تغيير اندك در بخش مكانيكي طبقه بندي نمايد. نتايج حاصل از آزمايش اين سيستم نشان داد كه، درصد تشخيص درستي نمونه ها در دسته مورد نظر، با استفاده از الگوريتم شبكه عصبي و ويژگي هاي استخراج شده به كمك پردازش تصوير، بيش از 85 درصد بوده است.
موارد یافت شده: 3