لیست اختراعات با مالکیت محسن شجاعي
2 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ ثبت: 1388/01/29
خلاصه اختراع:

افق تازه اي را پيش روي خود بگشاييد از همين حالا دست به كار شويد زماني در كاري موفق خواهيد شد كه بتوانيد پايه و اساسي علمي براي آن برنامه ريزي كنيد بالاخره با اختراع كيف همراه ضد مغناطيسي براي امواج الكترومغناطيسي گوشي هاي همراه راه حلي عملي صورت گرفت. استفاده از تلفن همراه در جوامع كنوني و با پيشرفت علم و فن آوري اجتناب ناپذير است و نگراني ها درباره اثرات امواج تلفن همراه بيشتر شده است. اين امواج كه باعث ضررهاي زيستي در كاربران اين دستگاهها و همچنين اطرافيانشان مي شود. تبديل به معضلي جدي و اساسي براي سازندگان و توليد كنندگان گوشي هاي همراه نيز شده است. به طوريكه كسب و كار شركتهاي توليد كننده گوشيهاي همراه با عدم رفع اين نقيصه در خطر است. اختراع كيف همراه ضد مغناطيسي در طي 5 سال اخير يكي از دغدغه هاي فكري مخترعان آن بوده است. اين اختراع پس از گذراندن تحقيقات علمي و آزمايشي با پشتكار مخترع و همراهي پژوهشگران آن مراحل پاياني را طي كرده است و به توليد انبوه خواهد رسيد.

تاریخ اظهارنامه: 1402/11/19
مالک/مالکان: آقای محسن شجاعی
تاریخ ثبت: 1403/03/27
مخترع/مخترعان: محسن شجاعی
خلاصه اختراع:

در پروژه اختراعي فناوري سنتز فيلم و بسته بندي زيست تخريب پذير آنتي ميكروبيال و ضد مهاجرت به منظور افزايش ماندگاري محصولات گوشتي و پروتئيني، فرآيندساخت فيلم‌ نانوبيوكامپوزيت براي بسته‌بندي مواد گوشتي از جمله گوشت قرمز مدنظر قرار گرفت. پايه اصلي اين فيلم اتيلن ونيل الكل مي‌باشد كه ذرات كوركومين و نانونقره در درصدهاي 2/0، 4/0 و 8/0 و نيز تركيب آن دو همراه با تركيبات پايدار كننده زينك، ويتامين D و C و گليسرول به عنوان پلاستي سايزر در ساختار آن اعمال شده است. به دليل ماهيت مواد موجود در ساختار آن، كاملاً زيست‌تخريب پذير مي‌باشد و خطر مهاجرت مواد پلاستيكي سنتزي حاصل از مشتقات نفتي به مواد غذايي منتفي شده است. براي ارزيابي كاركرد فيلم ساخته‌شده آزمايشهاي مكانيكي و فيزيكي، آزمايش بررسي مهاجرت ذرات نانونقره به ماده غذايي در طول بسته‌بندي و نيز آزمايش ميزان فساد و يا توسعه فساد در ماده گوشتي در طول 15 روز نگهداري انجام شد. نتايج نشان داد كه فيلم‌هاي ساخته‌شده از استحكام مكانيكي و خصوصيات فيزيكي خوبي برخوردار بوده، از مهاجرت مواد تشكيل دهنده فيلم به داخل ماده غذايي جلوگيري كرده، از فساد گوشت جلوگيري كرده و طول مدت نگهداري را نسبت به نمونه‌هاي شاهد، افزايش مي‌دهد. Antimicrobial and anti-migration film synthesis technology and biodegradable packaging in order to increase the shelf life of meat and protein products

موارد یافت شده: 2