لیست اختراعات با مالکیت
محسن صالحي
5 عدد
پانسمان هاي زخمي كه هم اكنون در بازار رايج مي باشند، ساختاري ساده دارند و تنها استريل هستند و حاوي مواد ضد قارچي، ضد ميكروبي و آنتي اكسيداني نمي باشند. از طرفي ساختار آن ها به گونه اي است كه قادر به تشخيص مرحله بهبودي جراحت در غياب تعويض پانسمان نمي باشيم. همچنين زخمي كه در مجاورت هوا قرار مي گيرد دهيدراته و خشك مي گردد و برروي آن پوسته تشكيل شده در نهايت بافت جوشگاه ايجاد مي شود وجاي زخم باقي مي ماند در صورتي كه پانسمان هاي توليد شده در اين پژوهش شامل يك شبكه سه بعدي پليمري هيدروفيلي است كه فضاي بين پليمر ها از آب پر شده است و با نگه داشتن آب در ساختار خود، همواره سبب حفظ رطوبت در محل زخم مي شوند و با مرطوب نگه داشتن محل زخم و جلوگيري از تماس مستقيم هوا در محل آسيب ديدگي، از ايجاد پوسته جلوگيري نموده و درنتيجه پس از بهبودي زخم، آثاري از محل جراحت بر جاي نخواهد ماند و به دليل رطوبت كافي به زخم نمي چسبد. همچنين اين پانسمان ها با پايه پليمري خنثي و درصد بالاي آب، علاوه برعدم ايجاد حساسيت، سهولت تعويض، عدم چسبندگي باند به زخم را كه در ديگر انواع چسب زخم ها و پانسمان ها بسيار شايع است تضمين مي كند و نيز استفاده از اسانس گياه دارويي آويشن شيرازي جهت القاي خاصيت ضد قارچي، ضد ميكروبي و آنتي اكسيداني در پانسمان ها، مانع از رشد ميكروارگانيسم هاي مضر در محل زخم مي شود. اين پانسمان ها پوششي مناسب، ارزان و در دسترس خواهند بود.
اين دستگاه يك آب شيرين كن خورشيدي است كه شامل يك محفظه فلزي عايق كاري شده با رنگ مشكي با در پوش شيشه اي است كه داخل دستگاه يك صفحه ترموالكتريك قرار داده شده كه انرژي خود را از يك صفحه توليد برق خورشيدي ميگيرد لذا تقطير علاوه بر جدار شيشه اي به دليل سرد بودن يك طرف صفحه ترموالكتريك ,روي اين صفحه نيز تشكيل ميشود .از طرفي براي اين دستگاه يك سيستم ردياب خورشيدي طراحي شده است كه عملكرد آن باعث افزايش بيشتر دماي محفظه و توليد بخار بيشتر ميشود كه با تركيب اين دو عامل ( تقطير كننده ترمو الكتريك و ردياب خورشيدي) ميزان توليد آب آشاميدني دستگاه به طور چشمگيري افزايش مي يابد.
اين اختراع زمينه ي پوشش هاي نانو كامپوزيتي است، با ظهور مواد نانو ساختار، زمينه توليد محصولات مختلفي از قبيل پوشش هاي نانوساختار، نانووايرها، نانوتيوب ها و نانوكامپوزيت ها فراهم شده است. آبكاري الكتريكي يكي از روش هاي مناسب براي توليد پوشش هاي نانوكامپوزيتي است. در پوشش هاي نانو كامپوزيتي قطر ذرات تقويت كننده از ابعاد ميكرومتري به زير ١٠٠ نانومتر كاهش پيدا مي كند و اين امر باعث مي شود كه سختي و استحكام، مقاومت به سايش و مقاومت به خوردگي پوشش به مقدار قابل توجهي افزايش يابند. آبكاري الكتريكي از روش هاي مناسب جهت هم رسوبي ذرات ر يز فلزي، غيرفلزي و پليمري در زمينه ي فلزي است. در اين تحقيق پوشش كروم و پوشش نانوكامپوزيتي Cr-Al2O3 با استفاده از جريان مستقيم و پالسي مربعي در حمام كروم سه ظرفيتي توليد شد. تاثير پارامترهاي آبكاري مانند نوع جريان اعمالي، تلاطم، چگالي جريان، مقدار نانوذرات آلومينا در حمام و سايز ذرات بر روي بازده جريان كاتدي و درصد وزني ذرات در پوش بررسي شد. مشخص شد كه افزايش مقدار ذرات آلومينا در حمام، سبب افزايش بازده جريان كاتدي مي ثود. همچنين، اثر يون +Al3 بر مورفولوژي پوشش هاي كامپوزيتي نيز بررسي شد و مشخص شد حضور اين يون در حمام، كلوخه اي شدن ذرات آلومينا را به شدت كاهش مي دهد. پوشش هاي كامپوزيتي و پوشش هاي توليد شده با جريان پالسي سختي و مقاومت به خوردگي بهتري نسبت به پوشش كروم توليد شده با جريان مستقيم دارند.
هدف اين اختراع طراحي و ساخت متمركز كننده سهموي خطي و لوله جذب كننده ي نور با عايق حرارتي و سيستم هدايت كننده اتوماتيك پنج سنسوره¬ي مادون قرمز با دقت مطلوب بوده است. در اين اختراع از سيستم هدايت كننده اتوماتيك پنج سنسوره ي مادون قرمز استفاده شده است اين سيستم توانايي اين را دارد كه متمركز كننده را در جهتي قرار دهد كه بيشترين طيف حرارتي خورشيد از ان جهت به زمين ميرسد اين كنترل كننده داراي دقت سه صدم درجه است.مجموعه ي كنترل كننده از 5 سنسور ldr كه به صورت مقايسه اي برنامه ريزي شده اند تشكيل شده است.كنترل كننده توسط يك موتور گيريبوكس به محور اينه سهموي خطي متصل شده است و اينه را حركت ميدهد و با متمركز كردن نور خورشيد در لوله ي گيرنده و انتقال اين دما به سيال مورد نظر ( روغن داغ ويا آب گرم )سيال گرم شده را به ما تحويل ميدهد.
موارد یافت شده: 5