لیست اختراعات با مالکیت محسن صفا
13 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 13
تاریخ اظهارنامه: 1394/08/15
تاریخ ثبت: 1395/04/27
مخترع/مخترعان: محسن صفاري محمدآبادي
خلاصه اختراع:

ارتز ثبات دهنده ي مچ با استفاده از يك قطعه از جنس ترموپلاستيك سخت كه در كف پا قرار ميگيرد قوس پا را حفظ كرده و از صافي كف پا جلو گيري مي كند.باند هاي الاستيك به عرض 8 سانتي متر و طول 20 سانتي متر كه از دو طرف به قطعه ي كف پا وصل است به روي پا امده و دور مچ را ميگيرد و با خاصيت ارتجاعي كه دارند از افتادگي پا جلو گيري مي كند و حركات طبيعي مفصل را محدود نميكند و به مفصل مچ پا ثبات مي بخشد و مشكل ايستادن و راه رفتن غير طبيعي اين بيماران را بهبود مي بخشد و راه رفتن طبيعي خواهند داشت. در حال حاضرارتزي موجود نيست كه قادر باشد هر سه مشكلي كه در مچ و پا ايجاد مي شود را همزمان بر طرف كند .ارتزهاي موجود قبلي فقط يكي يا دو ويژگي ارتز جديد را داشته و نمي توانست به طور كامل به درمان بيماران كمك كند

تاریخ اظهارنامه: 1394/11/13
تاریخ ثبت: 1394/11/13
مخترع/مخترعان: محسن صفاري محمدآبادي
خلاصه اختراع:

مفصل ارتزي دو محوره ي زانو با در نظر گرفتن ويژگي هاي اناتومي بدن و حركاتي كه در زانوي فرد انجام مي شود طراحي شده است.اين مفصل برخلاف ساير مفاصل ارتزي با داشتن دو محور حركت اين مزيت را دارد كه از حركات زانو پيروي كند و نيروي اصلاحي را به اطراف زانو وارد كند و نارضايتي بيمار را هنگام استفاده از ارتز كم مي كند. با كابلي كه در اين مفصل تعبيه شده مي توان ميزان نيروي اصلاحي را تغيير داد و به اصلاح راستاي زانو كمك كرد. با توجه به نحوه ي قرار گيري كابل وقتي مفصل خم مي شود نيروي اصلاحي كاهش يافته و بيمار راحتر ميتواند ارتز را تحمل كند.

تاریخ اظهارنامه: 1390/03/03
تاریخ ثبت: 1390/04/11
خلاصه اختراع:

‏ساخت دستگاه لامپ پروژكتوري با قابليت تنظيم نور ‏روشي نوين در لامپ هاي با قدرت و صرفه جويي در مصرف برق هزينه آن در لامپ هاي رشته اي ولتاژ ٢٢٠ ‏ولت و به آنها اعمال مي شد و نيمي از ولتاژ را به گرما تبديل مي كرد . كه اين خود باعث هدر رفتن مصرف انرژي زياد مي باشد. ‏ديمر وسيله اي است براي كنترل نور محيط و همچنين اينورتر وسيله اي جهت افزايش ولتاژ و LED ‏پاور نوعي لامپ كم مصرف مي بانئد كه قوي ترين لامپ هاي دنيا به شمار مي آيد كه ما با استفاده از يك تغذيه ١٢ ‏ولت به وسيله اينورتر آن را به ٢٢٠ ‏ولت تبديل مي كند و به لامپ مي رسانيم تا روشن شود و با استفاده از ديمر نور را به هر اندازه اي كه بخواهيم كم و زياد مي كنيم . در سر راه اين لامپ يك مدار تقويتي وصل شده كه اول يك ولتاژ ١٢ ‏ولتي را به آن اعمال مي كنم و با اي ولتاژ مدار شروع به كار مي كند با استفاده از اينورتري كه براي تبديل ولتاژ در مدار قرار داده ايم ١٢ ‏ولت را به ٢٢٠ ‏ولت تبديل كرده و به وسيله دو رشته سيم به لامپ مي رسانيم اين نوع لامپ هاي به كار رفته ‏در اين دستگاه نوعي led ‏هاي خاص هستند كه داراي نور فوق العاده زاد و دماي كم و همچنين براي ‏خريد آن هزينه كمتري را مي پردازيم و مصر في آن كم مي باشد . ‏در تمام مكانهايي كه احتياج به روشنايي دارند مانند كارخانه و استاديوم هاي ورزشي و پاركها و.... قابل استفاده مي باشد .

تاریخ اظهارنامه: 1389/09/01
تاریخ ثبت: 1389/10/13
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1389/02/22
تاریخ ثبت: 1389/03/29
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1388/07/19
مالک/مالکان: محسن صفايي كتولي
تاریخ ثبت: 1388/08/04
مخترع/مخترعان: محسن صفايي كتولي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1391/02/03
تاریخ ثبت: 1391/06/05
خلاصه اختراع:

يك دمپر با استفاده از سيم هاي آلياژ حافظه دار (نايتينول) طراحي، تحليل و ساخته شده است. هدف از طراحي اين دمپر، ارتقاي ميزان قابل بهره برداري از استهلاك ذاتي سيم هاي حافظه دار و افزايش ميزان حداكثر جابجايي خروجي در آن ها است. در طرح دمپر ساخته شده سعي بر استفاده از مكانيزمي ساده و بدون پيچيدگي با رويكرد قابليت ساخت و استفاده ساده در سيستم هاي ارتعاشي شده است. بر اين اساس يك مكانيزم جديد طراحي شده است. بر اساس طرح ارائه شده يك نمونه از دمپر ساخته شده و توسط دستگاه تست كشش مورد ارزيابي قرار گرفته است. نمودار نيرو جابجايي بدست آمده از آزمايش بارگذاري و باربرداري كششي - فشاري، استهلاك نيرويي مناسب دمپر را نشان مي دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1386/06/14
تاریخ ثبت: 1386/07/16
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 13