لیست اختراعات با مالکیت محسن كيان پور
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1389/08/05
تاریخ ثبت: 1389/09/14
خلاصه اختراع:

‏دستگاه خشك كن بستر سيال جريان متقاطع پيوسته، به اين دليل طراحي شده كه در خشك كن هاي ‏بستر سيال كنوني زمان ماند ذرات در بسترهاي سيال داراي يك توزيع گسترده است كه همين امر باعث ‏مي شود خواص مختلف ذرات نظير دما و ميزان رطوبت در هنگام خروج آنها از خشك كن داراي يك توزيع گسترده باشند درنتيجه كيفيت ذرات خروجي داراي يك توزيع نسبتا پهن است. در اين اختراع جهت جريان ‏ذرات عمود ‏بر جهت جريان سيال (هوا) و به صورت شبه پلاك فلو است كه در نتيجه امكان كنترل زمان ‏ماند ذرات به مقداري دلخواه را مي دهد و توزيع كيفيت ذرات خروجي از آن تقريبا يكسان باشد. در ضمن ‏ارتفاع شناورسازي ذرات در اين اختراع بسيار كوتاه است كه باعث كاهش انرژي مصرفي براي شناورسازي ‏مي شود. از اين وسيله براي خشك كردن ذرات جامد در صنايع شيميايي، غذايي، دارويي و متالورژي استفاده مي شود

تاریخ اظهارنامه: 1389/05/18
مالک/مالکان: محسن كيان پور
تاریخ ثبت: 1389/07/19
مخترع/مخترعان: محسن كيان پور
خلاصه اختراع:

خلاصه: سيستم تركيبي خورشيدي و كلريناسيون براي حذف كامل ميكروارگانيسم ها از آب خوردني، ناتواني روش كلرزني را در حذف ميكروارگانيسم هاي بيماري زايي مانند ژيارديا، آنتامبا و كريپتوسپريديوم را جبران كرده و در ضمن مشكل توليد مواد سرطان زاي جانبي مربوط به كلورين را ندارد. فرايند طراحي شده بر اساس جديدترين استانداردهاي بين المللي آب خوردني طراحي شده و از داده هاي سازمان جهاني سلامت (WHO) و آژانس حفاظت از محيط زيست آمريكا(EPA)استفاده شده است . در اين فرايند از حرارت توليدي به وسيله پنل خورشيدي براي افزايش دماي آب استفاده مي شود كه حرارت و تابش خورشيدي باعث حذف اكثر ميكروارگانيسم ها مي شود كه پس از كلرزني با غلظت هاي كم به آبي با عاري از ميكروارگانيسم دست خواهيم يافت. كه اين روش جايگزين خوبي براي ميكروبزدايي از آب هاي خوردني و يا فاضلاب خواهد بود.

تاریخ اظهارنامه: 1390/10/27
تاریخ ثبت: 1391/04/27
خلاصه اختراع:

فرايند جذب و جداسازي دي اكسيد كربن از گاز دودكش بروش خشك و با استفاده از تابش الكترومغناطيسي ريز موج به اين دليل طراحي شده كه دي اكسيد كربن را از گاز دوكش جذب و جداسازي كند. دي اكسيد كربن اصلي ترين گاز گلخانه اي است كه در سالهاي اخير باعث افزايش دماي زمين و در نتيجه افزايش سطح آب درياها شده است. در حال حاضر تنها روش تجاري قابل دسترس براي جداسازي دي اكسيد كربن استفاده از محلول آمين است. اين روش داراي نواقصي از جمله مصرف انرژي بالا براي بازيابي حلال خوردگي بالاي تجهيزات از دست رفتن زياد حلال در اثر تبخير سرعت تخريب بالاي حلال در حضور اكسيژن است. مزاياي اين سيستم اين است كه ذرات با استفاده از حرارت غير مستقيم الكترومغناطيسي ريز موج گرم مي شود و باعث كاهش شديد انرژي مورد نياز براي گرم كردن مواد ورودي مي شود چون ذرات از درون گرم مي شوند. از مزاياي ديگر برج جذب اين سيستم است كه توزيع كيفيت ذرات خروجي از آن تقريبا يكسان است. مزيت ديگر برج جذب اين سيستم اين است كه ارتفاع شناور سازي ذرات در آن بسيار كوتاهتر از ارتفاع شناور سازي در بستر سيال متداول است به همين دليل ضمن استفاده از مزيت شناورسازي كه باعث انتقال جرم و حرارت زياد مي شود انرژي مصرفي براي شناور سازي نسبتا كمتر است. از مزيت ديگر اين سيستم استفاده از جاذبهاي جامد است چون اين جاذبها داراي ظرفيت بالاي جذب شيميايي ظرفيت حرارتي پايين و توانايي توليد دي اكسيد كربن خالص هستند. از اين فرايند مي توان براي جذب و جداسازي دي اكسيد كربن از گازهاي دودكش نيروگاههاي توليد برق و كارخانجات توليد سيمان استفاده كرد همچنين دي اكسيد كربن توليدي در ازدياد برداشت نفت نوشابه سازي قابل استفاده است.

موارد یافت شده: 4