لیست اختراعات با مالکیت
محمد اسمعيل يزدان شناس
10 عدد
توليد شبكه نانو الياف كايتوزان باقابليت آزاد سازي كنترل شدهofloxacin
مس ، به خصوص در ابعاد نانو فعاليت ضد باكتري قابل ملاحظه و هزينه كمتري در مقايسه با ديگر تركيبات مشابه فلزي را دارد. فرايند Stober پروسه اي مناسب براي ايجاد پوشش و اصلاح خصوصيات سطحي بر روي مواد حساس به درجه حرارت همچون الياف نساجي مي باشد. با معرفي نانوذرات مس به داخل ساختار نانوذرات سيليكا مي توان سطوح ابر آبگريز و ضد باكتري كه از نظر اقتصادي مقرون به صرفه مي باشند را توليد نمود.
در اين اختراع با استفاده از به كارگيري علم آمار و شيمي پارامترهاي دستگاهي و محلولي موثر بر روي پليمر پلي لاتيك اسيد pla بروش سيستم الكتروريسي در بهينه شرايط تثبيت شده و با اضافه نمودن نمك فلزي نقره به محلول پليمري قبل از الكتروريسي نانو الياف ضد باكتري قابل بازيافت توليد شده است مزيت اين ماده سايز بسيار ظريف الياف بوده و همچنين جنس پليمر بكاررفته در اين نانو الياف از ذرت استخراج شده و قابل تجزيه توسط طبيعت و بدن انسان مي باشد ضد ميكروب بودن آن به كمك نمك نقره موجب شده تا اين الياف تا زماني كه كاملا تجزيه شوند ضد باكتري بوده و نياز به استريل شدن ندارند كه اين مساله موجب كاربرد وسيع اين نانو الياف در پزشكي مي شود
توليد الياف از نانو كامپوزيت هيبريدي پلي آميد 6 نانو هيدرات منيزيم نانو خاك رس از آن جهت حائز اهميتاست كه پيشرفتهاي صورت پذيرفته در رابطه با مصرف پارچه ها و منسوجات نبافته در خودرو ديگر وسايل حمل و نقل همانند هواپيما و قطار و ... از جايگاه ويژه اي برخوردار است ، كه در اين مابين بحث ايمني از اهميت زيادي دارد در دهه هاي آخر قرن بيستم استفاده از پليمرهاي مصنوعي جايگزين فلزات،؛ سراميك و ... شده اند. ضعف اينمواد در اشتعال پذيريشان بوده، در رابطه با پلي آميد 6 كه داراي فوايدي از قبيل چند كاره بودن ، دانسيته پايين، خواص مكانيكي خوب، خواص فيزيكي و قابليت قالبگيري است نيز اين نقيصه صدق مي كند، در گذشته از مواد هالوژنه براي ضد آتش نمودن استفاده مي شده اين مواد در فرايند سوختن گاز سمي توليد نموده و ديگر مواد همانند فسفين ها مشكلات زيست محيطي را دارا مي باشند. نانو ذرات بكار رفته با دو ديدگاه بهبود خواص فيزيكي و حرارتي انتخاب شده اند. نانو ذرات هيدارت منيزيم در فاز گازي فرايند سوختن وارد عمل شده و با ايجاد مولكول هاي آب باعث خنك نمودن ماده مي گردند و نانو ذرات خاك رس در فاز تراكمي وارد عمل شده و دماي احتراق را با ايجاد لايه كربني مستحكم ارتقا مي دهند. تفاوت بين كامپوزيت هايي با ابعاد نانو و ميكرو در پراش مواد در سطح پليمر مي باشد از طرف ديگر توزيع اين ذرات نقش مهمي در خواص نهائي كامپوزيت از جمله خواص فيزيكي، مكانيكي و حرارتي ايجاد مي نمايد. با توجه به استفاده وسيع الياف پلي آميد 6 در منسوجات و قطعه سازي بخصوص در صنعت هوا و فضا خودرو اين اختراع مي تواند نويد دهنده كاربري هاي جديد اين الياف برگرفته از نانو كامپوزيت ها را بهمراه داشته باشد.
روش هاي مختلفي براي رسوب گذاري نانو ذرات نقره بر روي منسوجات وجود دارد. بيشتر روش هاي موجود، اين نانو ذرات را بر روي سطح منسوجات رسوب گذاري كرده و همچنين به صورت آزمايشگاهي قابل اجرا مي باشد و به صورت صنعتي و در مقياس زياد مي توان از اين روش ها استفاده كرد. در اين ابداع نانو ذرات نقره از روش رمق كشي بر روي منسوجات مختلف رسوب گذاري مي شوند. پارچه هاي توليد شده به اين روش به دليل نفوذ نانو ذرات نقره به داخل منافذ الياف داراي ويژگي ضد باكتري بادوام بوده همچنين اين نانو ذرات به صورت كاملا يكنواخت بر روي الياف رسوب گذاري مي شوند از اين روش در تكميل نساجي مي توان براي رسوب گذاري نانو ذرات نقره بر روي الياف و پارچه هاي مختلف استفاده كرد. در اينجا همچنين روش مناسب اندازه گيري مقدار نانو ذرات نقره موجود در الياف نيز ارائه شده است.
توليد نانو كامپوزيت هيبريدي پلي آميد 6 / نانو هيدرات منيزيم نانو خاك رس از آن جهت حائز اهميت است كه پيشرفتهاي صورت پذيرفته در دههه هاي آخر قرن بيستم منجر به استفاده از پليمرهاي مصنوعي جايگزين فلزات سراميك و ... شده اند ضعف اين مواد در اشتعال پذيريشان بوده در رابطه با پلي آميد 6 كه داراي فوايدي از قبيل چند كاره بودن دانسيته پايين خواص مكانيكي خوب خواص فيزيكي و قابليت قالبگيري است نيز اين نقيصه صدق مي كند. در گذشته از مواد هالوژنه براي ضد آتش نمودن استفاده مي شده اين مواد در فرايند سوختن گاز سمي توليد نموده و ديگر مواد همانند فسفينها مشكلات زيست محيطي را دارا مي باشند نانو ذرات بكار رفته با دو ديدگاه بهبود خواص فيزيكي و حرارتي انتخاب شده اند.نانو ذرات هيدرات منيزيم درفاز گازي فرايند سوختن وارد عمل شده و با ايجاد مولكول هاي آب باعث خنك نمودن ماده مي گردند و نانو ذرات خاك رس در فاز تراكمي وارد عمل شده و دماي احتراق را با ايجاد لايه كربني مستحكم ارتقا مي دهند. تفاوت بين كامپوزيت هايي با ابعاد نانو و ميكرو در براش مواد در سطح پليمر مي باشد از طرف ديگر توزيع اين ذرات نقش مهمي در خواص نهايي كامپوزيت از جمله خواص فيزيكي مكانيكي و حرارتي ايجاد مي نمايد با توجه به استفاده وسيع پلي اميد 6 بخصوص در صنعت هوا و فضا خورو قطعات الكترونيكي اين اختراع مي تواند نويد دهنده كاربري هاي جديد اين ماده نانو كامپوزيتي را بهمراه داشته باشد.
در اين اختراع با استفاده از به كارگيري علم شيمي، پارامترهاي دستگاهي و محلولي موثر برروي پليمر كايتوزان به روش سيستم الكتروريسي در بهينه شرايط تثبيت شده و اليافي با قطر 20 نانو متر توليد شده است. روش كار بدين صورت است كه يك محلول پليمري حاوي كايتوزان و دارو را آماده كرده و اين محلول را در سيستم الكتروريسي قرارداده تا اليافي با قطر نانو ايجاد گردد. با توجه به تكنيك مورد استفاده در اين الكتروريسي نانو ميكروكپسولهايي با پوسته كايتوزاني ايجاد شده اند كه موجب حفظ مواد فعال در داخل پوسته تا لحظه تخريب مي شود. با توجه به محبوس شدن داروي آنتي بيوتيك در ساختار نانو الياف بر طبق ميزان رهايش دارو نسبت به زمان در محيط شبيه ساز بدن انسان، مشكلات رهايش شديد و انفجاري در بدن حل شده و شاهد نرخ رهايش با شيب ملايم نسبت به زمان هستيم . از اين رو نياز بيماراني كه از بلع و دريافت تزريق اين دارو ناتوان هستند مانند معلولين ذهني حل خواهد شد.
موارد یافت شده: 10