لیست اختراعات با مالکیت
محمد جوكي و نعيمه خزايي
1 عدد
دانه هاي ريحان توسط بوجاري و بطور دستي و به دقت جهت حذف تمام ذرات خارجي نظير گرد و خاك، سنگ ريزه، آشغال و ساير دانه ها تميز شدند. سپس جهت حذف گرد و غبار چسپيده به دانه ها آنها را با سه برابر حجمي اتانول مخلوط نموده به مدت 15 دقيقه روي همزن قرار داديم. پس از حذف كامل الكل در آون، به منظور جداسازي صمغ دانه ريحان از دانه كامل به نسبت 15 به 1 به آن آب مقطر اضافه شد و به مدت 15 دقيقه در دماي 40 درجه سانتي گراد مخلوط آب و دانه به طور مداوم هم زده شد. جداسازي صمغ از دانه هاي متورم با عبور دانه ها از يك اكستر اكتور مجهز به صفحه چرخنده صورت گرفت. محلول بدست آمده پس از عبور از صافي خلاء به منظور حذف ذرات اضافي صاف شد و سپس در آون در دماي استخراج خشك شده آسياب شد و پس از بسته بندي در شرايط خشك و خنك نگهداري شد. به منظور توليد بيوفيلم خوراكي، پودر تهيه شده با 100 مليلي ليتر آب مقطر در دماي 30 تا 40 درجه سانتيگراد و به مدت نيم ساعت توسط هم زن مخلوط مي شد و پس از آن براي تهيه فيلم پلاستي سايزر گليسرول به آن افزوده شد و مجددا در همان دما و به مدت 10 دقيقه عمل اختلاط انجام شد. محلول مورد نظر بر روي يك سطح كاملا تراز ريخته شد و پس از 48 ساعت فيلم خوراكي زيست تخريب پذير از سطح جدا شد.
موارد یافت شده: 1