لیست اختراعات با مالکیت محمد خسروي
14 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 14
تاریخ اظهارنامه: 1397/10/06
تاریخ ثبت: 1398/09/20
خلاصه اختراع:

استفاده از نانوذرات ايمونومگنت در كنار ساير روش هاي تشخيصي منجر به افزايش چشمگير حساسيت اين روش هاي تشخيصي مي شود. ضمن اينكه روشي كارآمد در كاهش و يا حذف آلودگي هاي مضر در مواد غذايي و يا بهداشتي است. در حال حاضر قيمت بالاي اين محصولات منجر به كاهش بكارگيري آن مي شود. اين اختراع با ايجاد روشي كاربردي در تهيه نانوذرات ايمونومگنت منجر به توليد محصولات كارآمد، پايدار و مقرون به صرفه مي شود. در روش ابداع شده با استفاده از مواد شيميايي با قيمت بسيار كمتر از موارد قابل استفاده به صورت معمول، سبب رفع اين مشكل و توليد محصول كارآمدتر نسبت به روش هاي معمول مي گردد

تاریخ اظهارنامه: 1398/05/27
تاریخ ثبت: 1398/11/13
خلاصه اختراع:

بتن سبك هوادار اتوكلاوشده محصولي است با مشخصات فني فوق العاده جذاب كه به دليل برتري هاي قابل توجه نسبت به ساير مصالح ساختماني سخت، بكارگيري آن به صورت گسترده اي در دنيا در حال رشد مي باشد. اين ماده ساختماني داراي وزن مخصوص بين 400 تا 1200 كيلوگرم بر متر مكعب و استحكام بين 25 تا 35 مگاپاسكال مي باشد. در اين اختراع براي اولين بار اثر يك ماده نانومتري با استحكام بالا تحت عنوان گرافن (اكسيد گرافن و اكسيد گرافن احيا شده) در بتن AAC مورد ارزيابي قرار گرفته است. در اثر افزودن GO (graphene oxide) و تبديل آن به اكسيد گرافن احيا شده RGO (reduced graphene oxide) ، افزايش استحكام تا 88% افزايش يافته است. در بتن شاهد، رشد بتن نرمال و در حالت اصلاح شده افزايش بسيار مطلوب استحكام با كاهش (اندك) رشد بتن همراه است؛ كه به خواص آبدوستي اكسيد گرافن نسبت داده مي شود. نسبت افزايش استحكام به وزن مخصوص كه پارامتري بسيار با اهميت مي باشد در بتن بهينه به 48% افزايش يافته است. در اين اختراع از تصوير برداري FE-SEM و تست استحكام فشاري و اندازه گيري دانسيته براي بررسي خواص استفاده شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1390/05/30
مالک/مالکان: محمد خسروي
تاریخ ثبت: 1390/05/30
مخترع/مخترعان: محمد خسروي
خلاصه اختراع:

توليد پادزهر عقرب زدگي از آنتي ايديوتايپ عقرب زذدگي از معضلات بهداشتي بسياري زا كشور هاي گرمسيري است . توليد پادزهر عليه موجودات سمي به دليل كم يابي اين موجودات د اكثر فصول سال و هزينه هاي زياد صيد و سم گيري و نيز خطرات كار با اين موجودات سمي با مشكلات زيادي مواجه مي شود. سم عقرب آنتي ژن خوبي نمي باشد، زيرا اندازه كوچكي دارد. و ايمني زايي آن پايين است دفاع بدن در مقابل سم عقرب از اين نوع همورال است . به طوريكه درجه سم زدايي در ارتباط مستقيم با IgG اختصاصي سرم مي باشد و هرچه غلظت IgG بيشتر باشد اثر خنثي سازي بيشتري را هم دارد. آنتي بادي هاي توليد شده توسط يك كلون لنوفسيت B داراي ويژگي هاي منفردي در ناحيه متغير خود مي باشند. ترتيب آمينو اسيد ها در اين ناحيه متغير در سلول هاي يك كلون پلاسما سل هاي ثابت مي باشداين ناحيه متغير مكمل واحد پادگني آنتي ژن مربوطه مي باشد آنتي بادي هاي ايديوتايپ در صورت تشابه حيوان دهنده و مورد تزريق آنتي بادي ايجاد مي گردند. و ويژگي آنتي بادي مي تواند به عنوان آنتي ژن عمل نمايد و پاسخ آنتي بادي را عليه خود ايجاد نمايد مي تواند ناحيه ناحيه خاصي را از آنتي بادي اول را تشخيص دهد به خصوص ترتيب آمينو اسيد هايي كه در ساختمان ناحيه اتصال به آنتي ژن مي باشد كه در ناحيه متغير واقع اند. اين واكنش به نام واكنش ايديونايپ – آنتي ايديوتايپ شناخته مي شود . اسختمان ناحيه اتصالي آنتي ايديوتيپ شكل اپي تپ آنتي ژن را تقليد مي كند و تزريق آنتي ايديو تايپ هاي م يتواند ه به عنوان واكسن سبب هيپرايمونيزه شدن عليه آنيت ژن اصل يمي گردد اين روش مي تواند در توليد آنتي بادي هاي خنثي كننده عليه آنتي ژن هاي كمياب و در مواردي كه كاربرد آنتي ژن اصلي خطرناك باشد و يا توليد آن مشكل و يا پر هزينه باشد مورد استفاده قرار مي گيرد. كم وزن بودن اغلب آنتي ژن هاي سم نداشتن توان تحريك كافي در جهت توليد آنتي ونوم در قياس با وزن مولكولي زياد توليد آن در چند مرحله و نداشتن مشكل زيان آوري تزريق ماده سمي به حيوان جهت توليد آنتي ونوم ، اختصاصي بودن براي يك ناحيه آنتي ژني خاص، و توليد آنتي سرم حتي در حيوانات نابالغ از مزيت هاي استفاده از اين روش مي باشد

تاریخ اظهارنامه: 1391/12/02
مالک/مالکان: محمد خسروي
تاریخ ثبت: 1391/12/02
مخترع/مخترعان: محمد خسروي
خلاصه اختراع:

تنوع عقرب در ايران با توجه به تنوع موقعيت جغرافيايي و شرايط مختلف آب و هوايي قابل توجه مي باشد. سم تعدادي از عقرب ها از نظر پزشكي خطرناك است و باعث علائم و عوارض متنوعي در فرد آسيب ديده مي شود. در ايران عقرب هاي خانواده اسكورپيونيده و بوتيده سم خطرناك توليد مي كنند . درمان مناسب مصدومين دچار گزش عقرب نيازمند تشخيص زود هنگام گونه عقرب و درمان متناسب با آن مي باشد.با توجه به نبود يك روش مناسب در اين مورد، اين روش به بيان آزمون پوستي در اين زمينه مي پردازد. واكنش تشخيصي ايجاد شده يك مدل از كمپلكس هاي ايمن و نوع سه ازدياد حساسيت مي باشد كه بر مبناي آرتوس معكوس غير فعال مي باشد. تشكيل كمپلكس ايمني و رسوب آنها در اين واكنش سبب واكنش التهابي حاد مي گردد. فعال شدن كمپلمان در موضع تزريق سبب دگرانوله شدن فاگوسيت ها، ماست سل ها و بازوفيل ها مي گردد كه انقباض عضلات صاف مويرگي و افزايش نفوذپذيري رگي را سبب مي گردد و سسب التهاب در موضع مي شود. در واكنش آرتوس معكوس سرم در پوست تزريق مي گردد و آنتي ژن در همان محل يا داخل رگي تزريق شده است و چون پادتن از موجود ديگري تزريق مي گردد غير فعال مي باشد. در آرتوس معكوس غير فعال (RPA) آنتي بادي به سطح ياخته ها نمي چسبند و بالطبع آن زمان انتظار جهت ثابت شدن آنتي بادي ها در موضع و انجام واكنش وجود ندارد. RPA با پادتن حيوانات مختلف در گونه هاي ديگر ايجاد مي گردد. در اين روش كه به صورت آزمايشگاهي مورد بررسي قرار گرفته است با اضافه كردن تركيبات پلي الكتروليت (پلي آرژنين و پلي هيستيدين) و نيز كمپلمان به آنتي بادي هاي اختصاصي ضد زهر مورد استفاده جهت ايجاد گزش تجربي اين واكنش از حيث شدت واكنش ؛ مدت زمان لازم تا انجام واكنش و ضايعات و عوارض جهت تشخيص عقرب زدگي عملي گرديد. در ابتدا با تزريق آنتي ونوم مونووالان به دست آمده ازخرگوش عليه عقرب مزوبوتوس اپئوس همراه با تركيبي از الكتروليت ها و كمپلمان در مقادير به تدريج اضافي به دسته هاي موش مورد آزمايش ، ميزان لازم جهت تزريق و رخداد واكنش محاسبه شد. سپس با تزريق اين مقدار از آنتي بادي ها به دسته هاي موش مورد آزمايش و گروه هاي كنترل حساسيت و ويژگي اين واكنش جهت تشخيص وجود سم عقرب در موش اندازه گيري شد. حداكثر زمان لازم 15 دقيقه و با حساسيت و ويزگي قابل قبول بود. در اين روش با توجه به اختصاصي بودن آنتي بادي هاي مورد استفاده و نتايج به دست آمده تشخيص در حد خانواده عقرب و گونه امكان پذير مي باشد.مي توان از اين روش جهت تشخيص انوع گزش در انسان استفاده نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1394/09/29
تاریخ ثبت: 1395/03/19
خلاصه اختراع:

اين دستگاه در حوزه تجهيزات آزمايشگاهي ودرماني وابسته به ميكروسكپ در زمينه بهبود استفاده ايمن ازهرگونه ميكروسكپ تشخيصي و جراحي ميباشد. اين دستگاه از يك پايه با قابليت تنظيم ارتفاع و يك نگهدارنده پيشاني و يك واشر تخت كه در انتهاي پايه براي نصب بر روي ميكروسكپ تعبيه شده ؛تشكيل شده است.اين وسيله كمكي كه بر روي ميكروسكپ نصب ميگردد از لحاظ ارگونومي سبب ميگردد فرد استفاده كننده از ميكروسكپ تكيه گاهي براي سر حين كار داشته باشد و ديگر دچار اسپاسم و خستگي عضلاني ونهايتا\\" درد در ناحيه ماهيچه هاي گردن نگرديده و در دراز مدت از اسيب به مهره هاي گردن كه يكي از شايع ترين اسيبهاي شغلي در اينگونه كاربران ميباشد پيشگيري بعمل مي آيد .

تاریخ ثبت: 1395/03/22
خلاصه اختراع:

تخت تشخيص علت لنگش Beds identify the cause claudication اين اختراع در حوزه پزشكي و در زمينه تشخيص علت بيماري لنگش ميباشد.بيماري لنگش ميتواند ناشي از تنگي گانال نخاعي يا ناشي از تنگي عروق خون رسان به عضله پا باشد، اين اختراع كه از يك تخت كه روي آن يك دو چرخه ثابت مغناطيسي نصب شده است تشكيل شده است . پزشك به منظور تشخيص علت بيماري لنگش، بيمار را در وضعيتي خاص(خم رو به جلو) بر روي تخت قرار ميدهد كه در اين وضعيت كانال نخاعي آزاد شده و ديگر فشاري روي اعصاب نيست واز فرد بيمار ميخواهد كه در اين وضعيت شروع به پدال زدن كند و اگر بيمار در حين پدال زدن دردي شديدي را گزارش كند پزشك تشخيص ميدهد كه مشكل بيمار كاهش خون رساني به ماهچه هاست و كانال نخاعي تنگي ندارد.اما اگر بيمار دردي را گزارش نكند پزشك تشخيص ميدهد علت بيماري لنگش تنگي كانال نخاعي است. و بر اين اساس درمان مناسب را بر اساس تشخيص علت لنگش اتخاذ ميكند.

تاریخ اظهارنامه: 1394/08/04
مالک/مالکان: آقاي محمد خسروي
تاریخ ثبت: 1395/04/05
مخترع/مخترعان: محمد خسروي
خلاصه اختراع:

براي دستيابي به حداكثر توليد و سوددهي طيور مديريت خوب محيط و سالن مرغداري لازم است. شرايط بستر يكي از عوامل موثر بر محيط است، چون پرنده در تماس مداوم با بستر است؛ پس مناسب بودن كيفيت بستر بر راندمان هاي توليدي موثر است. بستر شامل لايه زيرين مواد دفعي طيور (پر- مدفوع) و آب و غذاي تلف شده است. گاز آمونياك در سالن هاي طيور از تجزيه اسيد اوريك به وسيله ميكروارگانيسم هاي موجود در بستر ايجادمي شود . پژوهش در مورد آثار آمونياك در طيور نشان داد :باعث كاهش ميزان رشد جوجه، كاهش بازده غذايي، كاهش توليد تخم مرغ، آسيب به دستگاه تنفسي، حساسيت به بيماري نيوكاسل، افزايش وقوع التهاب كيسه هاي هوايي، افزايش حساسيت به مايكوپلاسما گالي سپتيكوم، افزايش التهاب ملتحمه چشم و كوري، ايجاد تاول هاي سينه، تأخير بلوغ جنسي، احتمال كوكسيديوز حاد، احتمال تغيير طحال، كبد، كليه ها و غده هاي فوق كليوي كاهش آل بومين و آبكي شدن تخم مرغ مي شود. كه با استفاده از قابليت هاي دستگاه مربوطه كه شامل بهم زدن، خرد كردن، ضدعفوني كردن ( گرانول و محلول پاش)، رديف كردن بستر طيور به شكل اتوماتيك مي باشد از شرايط زيست و فعاليت باكتري جلوگيري به عمل مي آيد و نتيجتا از توليد گاز آمونياك از بستر در سالن پرورش جلوگيري مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1394/09/04
تاریخ ثبت: 1395/09/07
خلاصه اختراع:

اين اختراع در حوضه پزشكي و براي جلوگيري از خون ريزي و ضد عفوني كردن زخم هاي سطحي به كار ميرود . اين اختراع متشكل از 3 ماده است كه 1 ماده آن آنتي سپتيك (پويدون يدين)است و2 ماده ديگر كار يكي كار جلو گيري از خون ريزي (ويتامين k)ويكي ديگر وظيفه ضد درد(ليدوكايين 5%) را انجام مي دهد كه در شرايط مختلف مي توان ازهر كدام به صورت جدا گانه استفاده كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/11/06
مالک/مالکان: محمد خسروي
تاریخ ثبت: 1399/02/07
خلاصه اختراع:

استفاده از نانوذرات ايمونوسنسور رودامين هيدرازون براي تشخيص آنتي¬ژن¬هاي هدف، منجر به كاهش چشمگيري در مدت زمان و هزينه حصول نتيجه¬ي مطمئن و افزايش حساسيت روش¬هاي تشخيصي مي¬گردد. اين روش بدون نياز به تجهيزات، شرايط و مراحل پيچيده آزمايشگاهي، قابليت به كارگيري در كليه روش هاي تشخيصي را دارد. خاصيت كروموژنيك نانوذرات ايمونوسنسور ابداع شده امكان دستيابي سريع به نتيجه و تفسير آسان آن را فراهم مي¬آورد. در روش ابداع شده، تبديل رودامين هيدرازون به نانوذرات، اتصال آن مولكول¬هاي آنتي¬بادي و جداسازي آنتي¬بادي¬هاي متصل نشده، با قيمت بسيار كمتر از موارد قابل استفاده به صورت معمول انجام شده است. اين قابليت¬ها، سبب رفع مشكل به كارگيري روش تشخيصي در محل و زمان¬بر بودن روش¬هاي تشخيصي شده و موجب توليد محصولي كارآمدتر و ارزان¬تر نسبت به روش¬¬هاي معمول،گرديده است.

تاریخ ثبت: 1399/02/23
خلاصه اختراع:

تيتانيوم و آلياژهاي تيتانيوم داراي نسبت استحكام به وزن بالا و مقاومت به خوردگي قابل قبولي هستند، اما مقاومت ضعيفي نسبت به سايش از خود نشان مي دهند. به منظور بهبود مقاومت سايشي آلياژهاي تيتانيوم، از تركيبات كاربيدي اكسيد گرافن احيا شده RGO، كاربيد تيتانيوم TiC و TiB2 استفاده شده است؛ كه در قالب نانوكامپوزيت و حين فرآيند EDC توليد مي شوند. در اين خصوص از اكسيد گرافن احيا شده به عنوان يك تقويت كننده خواص مكانيكي و كاهش دهنده شديد ضريب اصطكاك جنبشي و بهبود مقاومت به خوردگي استفاده شده است. لازم به ذكر است كه پودرهاي اوليه توليد شده در عمليات حرارتي اوليه زينتر شده و به شكل الكترود كاري در فرآيند EDC استفاده شده اند. مخلوط پودرهاي اوليه Ti+B4C+RGO مي باشد كه در حين فرآيند تخليه الكتريكي RGO بدون تغيير و دو ماده ديگر به كاربيدهاي آن در محيط پركربن (نفتي) EDC تبديل مي شوند، كه كنترل فرآيندها جهت توليد موفق اين كاربيد خود از پيچيدگي ها و نقاط برجسته توليد اين پوشش كاربيدي سراميكي (گرافن) محسوب مي شود. لذا، در اين اختراع پوشش نانوكامپوزيتي RGO/TiC/TiB2 بر روي زيرلايه Ti-6%Al-4%V با استفاده از روش تخليه الكتريكي EDC و با استفاده از پيش ماده هاي قرصي شكل Ti، B4C و RGO در دي الكتريك نفت سفيد، براي اولين بار توليد شده است. در اثر افزودن نسبت وزني (1%،3%،20%،و50%) RGO به Ti، B4C سختي 3 برابر نسبت به زير لايه افزايش يافته است؛ علاوه براين، دانسيته جريان خوردگي از 42 به 12 ميكروآمپر بر سانتي متر مربع و در آزمون سايش ميزان كاهش ضريب اصطكاك (سايش) از مقدار 4/0 براي زيرلايه به حدود 2/0 در پوشش بهينه (محتوي 1% وزني گرافن) كاهش يافته است. در اين اختراع جهت تحليل و تاييد ادعاي مطرح شده، از آزمون هاي پراش اشعه‌ي ايكس XRD ، تصوير برداري FE-SEM ، آزمون سايش، خوردگي پلاريزاسيون پتانسيوديناميك و سختي سنجي استفاده شده است. اين پوشش، نويد دهنده نسل جديدي از ايمپلنت هاي دنداني و اورتوپدي و ديگر كاربردهاي استراتژيك خواهد بود.

موارد یافت شده: 14