لیست اختراعات با مالکیت محمد رضا اميري
7 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ اظهارنامه: 1392/05/14
تاریخ ثبت: 1392/05/14
خلاصه اختراع:

با اين دستگاه مواد بلكا كمتر استفاده مي شود و نيز نيروي كمتري براي استاد كار خواهد بود در ضمن با كاهش مواد هزينه كمتر و زمان كمتري نيز صرف مي شود. مقرون به صرفه و راحت تر نيز مي باشد.

تاریخ ثبت: 1395/03/30
خلاصه اختراع:

ساعت آفتابي با يك عقربه كه به صورت دقيق ساعت را نمايش ميدهد كه اين ساعت با زاويه 30 درجه از سطح صاف زمين مي باشد كه به وسيله آفتاب و يك عقربه ساعت ساعت را به صورت ساعت و دقيقه نشان ميدهد كه عقربه ساعت بايد به سمت شمال قرار بگيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/11/09
تاریخ ثبت: 1395/09/13
خلاصه اختراع:

اين دستگاه امكان تخليه واگنهاي لبه بلند را با يك مكانيزم بسيار ساده فراهم ميكند و ميتواند جايگزين مناسبي براي نمونه خارجي واگن برگردان ( تيپلر ) باشد. نمونه خارجي بسيار پيچيده و گران قيمت و تعمير نگهداري آن بسيار دشوار و تخصصي ميباشد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/03/18
تاریخ ثبت: 1399/02/21
خلاصه اختراع:

درمان ريشه امروزه يكي از درمان هاي رايج دندانپزشكي مي باشد. يكي از مهمترين مراحل انجام درمان ريشه، آماده سازي كانال ريشه مي باشد كه ملزم پاكسازي و ايجاد سطوح مناسب در طول كاركرد است. ابزار هايي كه جهت آماده سازي و پاكسازي كانال ريشه استفاده مي شوند، بايد پيش از استفاده دركانل از لحاظ طول واندازه آماده شوند تا از حد طول كاركرد بيشتر و يا كمتر نفوز نكنند. خطا هاي ديد، خستگي چشم و ... ميتوانند باعث بروز چنين مشكلاتي شوند كه اختراع ما جهت كاهش اين خطاها و بهبود عملكرد و افزايش سرعت دندانپزشك عمل مي كند.

تاریخ ثبت: 1400/03/22
خلاصه اختراع:

توليد سيمان پرتلند، به عنوان پركاربردترين ماده¬ي مورد استفاده در بهسازي و مقاوم سازي خاك، موجب انتشار حجم عظيمي از گازهاي گلخانه¬اي مي¬شود. بنابراين نياز به مصالح جديد كه از لحاظ محيط زيستي نسبت به سيمان مناسب¬تر باشد و بتواند در اقليم¬هاي گرم و خشك عملكرد مناسبي داشته باشد احساس مي-شود. از سوي ديگر براي مقابله با ريزگرد ها به طور معمول از مالچ نفتي استفاده مي¬شود كه اين مواد داراي مشكلات عديده زيست محيطي مي¬باشند. از ديگر مشكلات سيمان و مالچ نفتي اين است كه فرايند توليد آنها به انرژي زيادي نياز دارد. علاوه بر حجم بسيار بالاي مصرف مالچ نفتي (تقريبا 10تن در هكتار) و هزينه¬هاي استفاده از اين ماده، مشكلات زيست محيطي ديگري از قبيل جلوگيري از رشد گياهان، آلوده شدن محيط زيست به هيدروكربن ها و سرب و ... در اثر استفاده از مالچ نفتي به وجود مي¬آيد. بنابراين، براي بهبود خصوصيات مكانيكي و هيدروليكي خاك، مواد جديدي لازم است كه براي محيط زيست مضر نباشد و هزينه¬ توليد آن¬ها نسبت به مالچ¬هاي نفتي كمتر و فرآيند توليد آن ها آسان باشد. بيوپليمرها به عنوان نسل جديد مصالح بعد از سيمان و آهك به عنوان يك جايگزين براي تثبيت كننده هاي سنتي خاك به حساب مي¬آيند. در اختراع حاضر از بيوپليمر كايتوسن براي تثبيت خاك استفاده شده است. در اين اختراع پس از ارائه يك روش مناسب و به صرفه (نياز به كمترين انرژي اوليه) براي تهيه كايتوسن، از اين بيوپليمر براي تثبيت خاك هاي رسي و ماسه¬اي و همچنين براي مقابله با ريزگردها و جلوگيري از فرسايش بادي و آبي خاك استفاده شد. نتايج نشان مي¬دهند كه خاك بهسازي شده با بيوپليمر كايتوسن در مقابل بادهاي تا سرعت 140 كيلومتر بر ساعت، ميزان فرسايش بسيار ناچيز بوده است.

تاریخ اظهارنامه: 1391/07/12
تاریخ ثبت: 1392/01/14
خلاصه اختراع:

مقصود از اختراع الف)حذف مرحله رزين نهايي ب)تسطيح و يكپارچه سازي سطوح سلولزي ج)جلوگيري از تجمع پوشش سلولزي در يك ناحيه ت)پخش يكنواخت مواد و رزين ث)كم كردن حجم مواد مصرفي ح)تسريع در انجام كار خ)زيبا شدن سطح كار ر)پروژه بسيار كم هزينه مي شود ز)كم خرج بودن دستگاه در مقابل كار برد هاي فراواني كه دارد و) و نيروي كمي از استاد كار مي گيرد و......... مواد سلولزي چيست- موادي هستند كه عمدتا براي پوشش سطح ديوار استفاده مي شود و همانطور كه از اسم آن مشخص است اين مواد پايه سلولزي اعم از پارچه و كاغذ دارند- اين مواد داخل دستگاه برش قوي خرد شده سپس بايك نوع چسب خاص كه يك نوع رزين است تركيب شده و ماده خشك بي بويي را پديد مي آورد . با توجه به اينكه اين پوشش ها در داخل ساختمان مسكوني مورد استفاده قرار مي گيرد رزين ها و مواد مصرفي كاملا بهداشتي و ضدعفوني مي باشد و به خاطر اين حساسيت در نوع فرمول آنها حلال اين ماده را آب قرار داده اند كه به راحتي در يك لگن چند پارچ آب مي توان به ماده ي آماده به كار دست يافت بعد از آماده شدن توسط اين دستگاه كه بهتر از ماله كار ميكند و نياز به زياد نيروي بدن در پخش كردن مواد ندارد. و مانند يك غلطك عمل مي كند. مزاياي استفاده از دستگاه تراز كننده سطح هاي سلولزي: الف)حذف مرحله رزين نهايي ب)تسطيح و يكپارچه سازي سطوح سلولزي ج)جلوگيري از تجمع پوشش سلولزي در يك ناحيه ت)پخش يكنواخت مواد و رزين ث)كم كردن حجم مواد مصرفي ح)تسريع در انجام كار خ)زيبا شدن سطح كار ر)پروژه بسيار كم هزينه مي شود ز)كم خرج بودن دستگاه در مقابل كار برد هاي فراواني كه دارد و... نقشه هاي دستگاه به صورت واضع كليه مباحث را نشان ميدهد

تاریخ اظهارنامه: 1383/08/02
تاریخ ثبت: 1384/02/03
مخترع/مخترعان: سيد محمد رضا اميري
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع در پرونده مربوطه يافت نشد به شرح و توصيف پرونده رجوع شود

موارد یافت شده: 7