لیست اختراعات با مالکیت محمد رضا يزداني
5 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ ثبت: 1389/12/11
خلاصه اختراع:

خلاصه: در پژوهش حاضر سعي بر آن شده تا نانو ذرات فلونور آپاتيت از طريق فرايند مكانوشيميايي توليد شود. براي توليد اين ماده با استفاده از ساير روشها به عنوان مثال روشهاي شيمي تر معمولا تجهيزات ويژه و مواد گران احتياج است در حاليكه در اين پژوهش با استفاده از امكانات و موادي ساده، در دسترس و ارزان قيمت محصول با مشخصات ساختاري و ظاهري مطلوب توليده شده است . نتايج آناليز فازي حاكي از آن است كه محصول به دست آمده يك محصول تك فاز است. بنابراين اگر توليد محصول تك فاز فلونور آپاتيت هدف باشد، فرايند فوق مي تواند مورد توجه قرار گيرد. همچنين بررسي مشخصات ظاهري محصول با استفاده از ميكروسكوپ الكتروني عبوري(TEM ) نشان مي دهد كه ذرات محصول عمدتا مورفولوژِي شبه كروي داشته و متوسط اندازه قطر ذرات nm6±31 مي باشد و از آنجاييكه نانو ذرات با مورفولوژِي كروي در مقايسه با مورفولوژيهاي نامنظم در فرايند استخوان سازي از اهميت بيشتري برخوردارند بنابراين محصول بدست آمده مي تواند در كاربردهاي مهندسي بافت مورد توجه باشد.

تاریخ ثبت: 1389/12/11
خلاصه اختراع:

هدف از پژوهش فوق توليد نانو كامپوزيت فلونور آپاتيت – زيركونيا به استفاده از فرايند مكانوشيميايي مي باشد.در پژوهش حاضر سعي برآن شده تا نانو ذرات فلونورآپاتيت از طريق فرايند مكانوشيميايي توليد شود.به همين منظور مواد واكنش دهنده با نسبت مولي معين در محفظه پليمري مقاوم به سايش آسياب كاري شده اند. شناسايي فازي و گروه هاي عاملي به ترتيب با استفاده از روشهاي تفرق سنجي پرتو ايكس(XRD) و طيف سنجي مادون قرمز(FT-IR) انجام شده است. جهت تجزيه و تحليل عنصري و ارزيابي مشخصات ظاهري محصول نيز به ترتيب از طيف سنجي تفكيك انرژي (EDX) و ميكروسكوپ الكتروني روبشي (FE-SEM) استفاده شده است .نتايج بررسي ها نشان مي دهد كه با استفاده از فرايندهاي مكانو شيميايي امكان توليد موفقيت آميز نانو كامپوزيت بر پايه فلونورآپاتيت با زير كونيا با مشخصات ساختاري و ظاهري مطلوب وجود دارد.

تاریخ ثبت: 1389/11/24
مخترع/مخترعان: محمدجواد كجباف زاده
خلاصه اختراع:

‏هدف از پژوهش فوق توليد نانو كامپوزيت بر پايه فلوئور آپاتيت و تقويت شده با دي اكسيد نيتانيوم با استفاده از ‏روش فعالسازي مكانيكي است. در حقيقت تلاش بر اين بوده كه با استفاده از فرآيندهاي مكانوشيميايي ‏نانوكامپوزيت مذكور با مشخصات عملكردي مطلوب توليد شود ‏. به منظور بررسي مشخصات ظاهري و ساختاري ‏محصول از روشهاي تفرق سنجي پرتو ايكس ( XRD ‏) و طيف سنجي مادون قرمز ( FT-IR ‏) انجام شده است. جهت ‏تجزيه و تحليل عنصري و ارزيابي مشخصات ظاهري محصول نيز به ترتيب از طيف سنجي تفكيك انرژي ‏( EDX ‏) و ميكروسكوپ الكتروني عبوري ( TEM ‏) استفاده شده ‏است. نتايج نشان مي دهند كه عمليات حرارتي در دماي 65c منجر به بهبود مشخصات ساختاري محصول نظير درجه بلوري شدن مي شود

موارد یافت شده: 5