لیست اختراعات با مالکیت محمد قانع
6 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ اظهارنامه: 1393/08/23
تاریخ ثبت: 1395/05/13
مخترع/مخترعان: ميثم معزي محمد قانع
خلاصه اختراع:

اثرات محيطي از جمله اشعه ماوراء بنفش خورشيد بر روي مواد مختلف در بسياري از پروژه هاي صنعتي و تحقيقاتي مورد بررسي قرار مي گيرد. لذا با توجه به غيرقابل كنترل بودن شرايط آزمايش در تجهيزات موجود، ساخت محفظه اي با قابليت شبيه سازي دقيق شرايط در توليد و اعمال اين اشعه ضروري به نظر مي رسد. براي افزايش دقت ، محفظه اشعه ماوراء بنفش با سه قابليت نوآورانه سيستم كنترل فاصله از منبع نور، تنظيم شدت اشعه و زمان اعمال اشعه ساخته شده است. در اين اختراع براي كنترل زمان اعمال اشعه از يك تايمر قابل برنامه ريزي هوشمند براي تك تك لامپ ها، براي كنترل شدت اشعه اعمالي از سامانه كنترل تعداد لامپ هاي روشن و براي كنترل فاصله نمونه از منبع تشعشع از يك سيستم مكانيكي استفاده شده است. لذا اين دستگاه مي تواند درشبيه سازي اثرات اشعه ماوراء بنفش روي طيف وسيعي از مواد بخصوص مواد پليمري و منسوجات با دقت بسيار بالا مورد استفاده قرار گيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/11/19
تاریخ ثبت: 1389/12/07
مخترع/مخترعان: مژگان ضيائي
خلاصه اختراع:

ابتدا دو ماده با ضخامت هاي يكسان و وزن مشخص را به صورت قرينه بر روي يك هيتر قرار داده بدين صورت كه هيتر مربوطه ما بين دو نمونه قرار بگيرد سپس توسط يك اهرم فشار به دو نمونه ي مورد نظر فشار وارد مي شود تا هيچ گونه هوايي ما بين نمونه و هيتر قرار نگيرد. پس از آن نمونه ها را در يك مدت زمان مشخص در فضاي مخصوص دستگاه گرم كرده تا بتواند برخي از خصوصيات ترموفيزيكي نمونه ها از جمله هدايت گرمايي و ظرفيت گرمايي مخصوص آن ها را تعيين نمايد.

تاریخ اظهارنامه: 1385/08/29
تاریخ ثبت: 1386/02/30
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1400/02/12
تاریخ ثبت: 1400/10/01
خلاصه اختراع:

توسعه روزافزون شهرنشيني از مشخصه‌هاي بارز زندگي اجتماعي در عصر كنوني است كه تأثير عميقي بر جوامع انساني داشته است،متناسب با توسعه شهرنشيني و ظهور كلان‌شهرها و رشد شهرهاي مياني،مجموعه مديريت شهري با توجه به تغيير و تحولات سريع شهرها و مسائل و مشكلات بخش‌هاي مختلف (حمل‌ونقل ،زيرساخت، كاربري اراضي ، تراكم،خدمات و...)تكامل‌يافته و مديران و برنامه ريزان شهري براي دسترسي به اطلاعات به‌روز و طبقه‌بندي‌شده جهت تجزيه‌وتحليل و بررسي لحظه‌اي اطلاعات مختلف مديريتي ، هماهنگي بين سازماني ، مشاركت مردمي در تصميمات جمعي، ارتباط مستقيم مردم و مديران، جهت تجسم ،ايجاد و پردازش آني اطلاعات و ارائه هر چه‌بهتر خدمات به شهروندان , و برنامه‌ريزي و تصميم‌گيري درست نيازمند دسترسي به سامانه‌هاي اطلاعاتي – خدماتي يكپارچه شهري با سطوح دسترسي مشخص هستند.كه با توجه به منابع و امكانات فعلي شهرهاي كشور، بهره¬گيري از سامانه‌هاي مكان محور و شبكه‌هاي اطلاعاتي توسعه‌يافته با استفاده ازWeb GIS و Arc SDE به‌صورت هم‌زمان، ضمن ايجاد ،طبقه‌بندي و تحليل تمامي اطلاعات شهري، ابزارهاي مناسبي را جهت هماهنگي و ايجاد شبكه‌هاي ارتباطي در حوزه‌هاي تخصصي و عمومي جهت تسهيل ارتباط شهروندان و سازمان‌ها ، سازمان‌ها با يكديگر و بخش‌هاي مختلف يك سازمان را فراهم و به رفع يا كاهش مشكلات فعلي (عدم وجود يك تفكر سيستمي در اخذ و مديريت اطلاعات مكاني ، افزايش روزافزون حجم اطلاعات در امور شهري،پراكندگي اطلاعات مكان مرجع بين دستگاه‌هاي اجرايي، ،ضعف دسترسي ارگان‌ها به اطلاعات مكاني شهر در بخش‌هاي مختلف،افزايش حجم مراجعات به دستگاه‌هاي مديريتي به دليل نبود بستر ارتباطي مناسب، عدم توزيع امكانات متناسب با تراكم و پراكنش جمعيتي،سردرگمي و عدم تصميم‌گيري سريع و درست مديران و برنامه ريزان به دليل نبود پايگاه داده مكاني مشترك بين دستگاه‌هاي اجرايي و مديريتي، افزايش هزينه‌هاي اجباري به شهروندان، كند شدن ارائه خدمات دستگاه‌هاي مديريت شهري به شهروندان، عدم وجود بستر ارتباطي مناسب مردم و مديران،الزامات پدافند غيرعامل با توجه به موقعيت ويژه بسياري از شهرها و لزوم اطلاع‌رساني سريع و دقيق در مواقع بحران و شيوع پاندمي¬هاي سراسري و لزوم دوركاري بسياري از ارگان‌هاي مديريت شهري و حل مشكلات اداري شهروندان) مي‌پردازد.

تاریخ ثبت: 1391/07/26
خلاصه اختراع:

يكي از خطرناك‌ترين پسماند‌هاي حاصل از فعاليت‌هاي صنعتي، لجن اسيدي حاصل از كارخانه‌هاي تصفيه روغن موتور مي‌باشد. گسترده‌ترين روش بازيابي روغن موتور در ايران روش شستشو با اسيد است كه منجر به توليد پسماند لجن اسيدي مي‌شود. در حال حاضر واحد‌هاي صنعتي بخش عمده‌اي از اين لجن را به صورت غير مجاز در طبيعت تخليه مي‌كنند كه موجب آلودگي و وارد آمدن آثار جبران ناپذيري بر هوا، خاك و مخصوصا منابع زيرزميني آب مي‌گردد. در فرآيند طراحي شده، لجن اسيدي مورد نظر در كوره‌اي تا دماي تقريبي 100-80 درجه سانتي گراد گرم مي‌شود تا روان گردد. سپس به مخزن بعدي كه داراي همزن مي‌باشد منتقل شده و در آنجا با آب مخلوط مي‌شود. محلول اسيدي مورد نظر در مرحله بعدي در استخرهايي به وسيله عامل خنثي كننده اسيد (آهك) خنثي شده و PH آن افزايش مي‌يابد. سيكل خنثي سازي بسته بوده و آب دوباره برگشت داده مي‌شود. در ادامه بعد از حرارت دادن لجن خنثي شده و تبديل به تركيبي بسيار مشابه به قير مي‌گردد كه اضافه كردن افزودني‌هاي مناسب آن را براي استفاده در كاربردهايي نظير ايزوگام، عايق لوله ها، كف فرش پياده‌روها و ... مناسب مي‌سازد.

تاریخ اظهارنامه: 1401/05/05
تاریخ ثبت: 1401/12/14
خلاصه اختراع:

حفاظت از خوردگي سازه ها و سكوهاي نصب شده در دريا غالبا با روش حفاظت كاتديك انجام مي شود. درطول عمر سازه فولادي در زير آب آندهاي فداشونده جرم از دست مي دهند و به همين دليل نياز به تعويض خواهند داشت. نمونه هاي موجود بصورت دو تكه مجزا به صورت دست بند هستند كه دوطرف اعضاي لوله اي شكل سازه قرار مي گيرند و توسط پيچ و مهره توسط غواص به يكديگر محكم مي شوند. از معايب اين روش علاوه بر زمان بر بودن عمليات نصب، نياز به غواص اشباع است كه ريسك و هزينه بالايي را به پروژه تحميل مي كند. در طرح ادعا شده مكانيزمي طراحي گرديده است كه تجهيز حفاظت كاتدي با سرعت بسيار بالا، حتي توسط ربات هاي زيرآبي قابليت نصب داشته باشند. مخترعين با طراحي مكانيزمي با قابليت قفل شدن مكانيكي به سازهاي زير آب بدون نياز به استفاده از پيچ و مهره، نياز به غواص براي نصب تجهيز حفاظت كاتدي را منتفي نموده اند. علاوه برآن فرآيند اتصال الكتريكي سيستم حفاظت كاتدي مورد اشاره به سازه همزمان در حين قفل شدن مكانيزم طراحي شده انجام مي شود و بر خلاف طرح هاي موجود نياز به اتصال جداگانه نمي باشد. علاوه بر آن يك مدار الكتريكي با نشانگر نوري بر روي اين مكانيزم طراحي گرديده كه در صورت اتصال الكتريكي كامل به سازه نشانگر روشن شده و صحت عمليات نصب را گزارش خواهد داد.

موارد یافت شده: 6