لیست اختراعات با مالکیت محمد مير جليلي
10 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 10
تاریخ ثبت: 1391/08/22
خلاصه اختراع:

گاز استريل يكي از رايج ترين زخم بندها به دليل خصوصيات پنبه است.امروزه، زخم بندهاي مدرن نياز به خصوصياتي مانند آنتي باكتريال و ترميم كنندگي و همچنين توانايي نگه داري رطوبت در خود را دارند. با تكميل گاز استريل با مواد طبيعي مانند كيتوزان و نانو ذرات فلزي مانند نقره و اكسيد روي مي توان توانايي مقاومت در مقابل باكتري ها و همچنين ترميم كنندگي و قابليت نگه داري رطوبت را بالا برد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/10/20
مالک/مالکان: سيد محمد ميرجليلي
تاریخ ثبت: 1392/03/13
مخترع/مخترعان: سيد محمد ميرجليلي
خلاصه اختراع:

طراحي و ساخت دستگاه مركب كودريزپاي بوته وBED SHAPER

تاریخ اظهارنامه: 1391/10/20
مالک/مالکان: سيد محمد ميرجليلي
تاریخ ثبت: 1392/03/13
مخترع/مخترعان: سيد محمد ميرجليلي
خلاصه اختراع:

طراحي و ساخت سيدر مكانيكي كاشت بذرهاي ريز دانه

تاریخ اظهارنامه: 1391/10/24
مالک/مالکان: سيد محمد ميرجليلي
تاریخ ثبت: 1392/03/13
مخترع/مخترعان: سيدمحمد ميرجليلي
خلاصه اختراع:

به دليل كمبود وجود زمين هاي كشاورزي قابل كشت به صورت يكپارچه وجود زمين هاي قابل كشت به صورت كوچك و قطعه قطعه ، براي كاشت نشا در زمين اصلي مشكلاتي از قبيل نبود ماشين آلات مناسب و سازگار با شرايط زمين هاي قابل كشت در كشور و هزينه هاي بالاي كارگري و هم چنين كاشت نشا در زمين با دست موجب پايين آمدن راندمان كاري نسبت به حالت كاشت به صورت مكانيزه ميشود. هدف طراحي وساخت سيستم مكانيزه اي متناسب با شرايط زمين هاي قابل كشت نشا در كشور ميباشد كه باعث كاهش نيروي كاري،كاهش مصرف و هزينه هاي آبياري بعد از كشت نشا،بالا بردن ميزان عملكرد و كاهش تلفات نشا به مقدار99% نسبت به كاشت سنتي نشا در زمين گردد.اجزاي اين سيستم شامل ، شاسي اصلي ،دستگاه كشت نشا، دستگاه انتقال نيرو، شاسي چرخ دار حامل مخزن آب ، مكانيزم سيستم مدور تحويل گيرنده نشا از سيني كشت، مكانيزم تحويل نشا به زمين،سيستم تنظيمات طولي و عرضي دستگاه مي باشد.كل سيستم پلنتر اتصال سه نقطه به تراكتور دارد و توسط جك هاي هيدروليكي تراكتور قابل حمل مي باشد.تراكتور مورد استفاده MF285 -75hp مي باشد.اين سيستم براي كشت نشا در زمين هاي با قطعات كوچك سبزي و صيفي با عملكرد بالا و كمترين هزينه طراحي و ساخته شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1391/10/24
مالک/مالکان: سيد محمد ميرجليلي
تاریخ ثبت: 1392/03/13
مخترع/مخترعان: سيد محمد ميرجليلي
خلاصه اختراع:

رويش بي رويه علف هاي هرز در مزارع سبزي و صيفي موجب مي¬شود تا مواد مغذي مورد نياز رشد گياه توسط ريشه هاي اين علف هاي هرز جذب شده و كمبود مواد غذايي براي گياهان اصلي بوجود مي آيدطراحي و ساخت اين پلنتر سبب مي شود كه توانايي كشت بر روي پلاستيك را با دهانه مالچ باز كن موجود بر روي كارنده مانع رشد و جوانه زني بذرعلف هاي هرز شود و در نتيجه محصولي با عملكرد بالا در اختيار كشاورز قرار مي دهد.همچنين اين سيستم با توجه به شرايط كشت و زمين هاي قابل كشت موجود در ايران با هزينه ي كم طراحي و ساخته شده است. اجزاي اين سيستم شامل ، شاسي اصلي ،دستگاه كشت نشا، دستگاه انتقال نيرو، شاسي چرخ دار حامل مخزن آب ، مكانيزم سيستم دوار عمودي از سيني كشت، مكانيزم تحويل نشا به زمين، پنجه هاي پاره كن كيسه هاي مالچ و باز كردن بستر كشت نشا ،سيستم تنظيمات طولي و عرضي دستگاه مي باشد. از اين سيستم براي كشت نشا در زمين هاي با قطعات كوچك سبزي و صيفي كاربرد دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/10/20
تاریخ ثبت: 1392/05/15
مخترع/مخترعان: سيد محمد ميرجليلي
خلاصه اختراع:

طراحي و ساخت سيدر پنوماتيك كاشت بذرهاي نشا

تاریخ ثبت: 1388/12/03
خلاصه اختراع:

از پوست گردو در پزشكي و داروسازي، تهيۀ رنگ مو، كاغذ و چسب استفاده مي شود. همچنين اين محصول منبع غني از اسيدهاي چرب غيراشباع مي باشد. پوست گردو داراي ساختارهاي پليمري پيچيده اي است كه وجود اين پيوندهاي عرضي پيچيده، تشخيص ساختار موجود در آن را با مشكل مواجه نموده است. مهم ترين ساختار موجود در پوست گردو و همچنين ريشه هاي آن، كه يكي از تركيبات، آروماتيك آلي با فرموي C10H6O3 است. جاگلون مي باشد. در روش هاي پيشين جهت استخراج رنگينه از پوست گردو از آب جوش استفاده مي گشته است كه رنگينه هاي استخراج شده داراي ميزان جذب پايين مي باشند و به منظور رنگرزي تسط اين رنگينه ها نياز به مقدار زيادي پوست گردو مي باشد و بنابراين استفاده از پوست گردو براي استفاده هاي صنعتي داراي صرفۀ اقتصادي نبود حال آنكه با روش حاضر رنگينه اي استخراج مي گردد كه در رنگرزي از جذب بسيار بالايي برخوردار است. ضمن ايكه اين مقدار رمق كشي از عصاره به دست آمده از مقدار كمي گياه خام توسط اين حلال حاصل شده، در حاليكه در مقايسه با محلول رنگي استخراج شده با آب جوش از ده برابر وزن گياه خام به اين رمق كشي و شدت رنگ تقريبا يكسان رسيده ايم. از ديگر مزاياي روش حاضر مي توان به افزايش ثبات نوري و شستشويي رنگينه هاي استخراج شده اشاره نمود. بنابراين با روش ذكر شده در اين اختراع مي توان از پوست گردو براي استفاده هاي صنعتي بهره برد. بنابراين هم مي توان از مزاياي رنگينه هاي طبيعي و كم ضرر بودن آن استفاده برد و هم استفاده از آن مي تواند توجيه اقتصادي داشته باشد. سپس به منظور تفكيك و شناسايي پايه هاي رنگي موجود در عصارۀ استخراج شده از روشهاي جداسازي با تكنيك كروماتوگرافي ستوني و كروماتوگرافي لايه نازك استفاده شده كه در بخش توصيف اختراع به صورت كامل شرح داده شده است و در پايان براي شناسايي گروه هاي عاملي رنگينه هاي استخراج شده از روش هاي طيف سنجي IR و NMR استفاده شده است كه نتايج تأييدكنندۀ ساختار رنگينه مي باشد.

تاریخ ثبت: 1388/08/23
خلاصه اختراع:

استفاده از پایه نانو سیلیکاژل (با استقرار اسید فسفریک) در تهیه رنگ‌های سنتزی آزوبا پایه نفتول به منظور رنگرزی کالاهای مصنوعی

موارد یافت شده: 10