لیست اختراعات با مالکیت
محمدرضا بازماني ممقاني
1 عدد
امروزه باكتري هاي مختلف براي بهره گيري در اين زمينه ها همواره مورد پژوهش دانشمندان مي باشد استفاده از پروبيوتيك ها در بستني و يا مسات و پنير از جمله ابداعاتي است كه اخيرا براي افزايش سطح ايمني انسان در غذاي او افزوده مي شود و با اين كار موجب افزايش ايمني بدن مي گردند. پروبيوتيك مورد اختراع قابليت آن را دارد تا با افزايش مقاومت و ايمني اكتسابي جوجه ها و بالا بردن سطح ايمونوگلوبين هاي آنها از ابتلاي آنها به بيماريهاي مختلف تا حد بسيار زيادي پيشگيري نمايد و علاوه بر آن ميزان ضريب تبديل جوجه ها را افزايش دهد. استفاده از باكتري سوش Lactobacillus bulgaricus داراي خاصيت آنتي بيوتيكي بوده و مي تواند پس از كلونيزاسيون در روده از رشد ساير باكتريهاي بيماريزا در روده ممانعت به عمل آورد. لذا موجب محافظت جوجه ها از بيماي هاي روده اي مي گردد. 1) قابليت كلونيزاسيون در روده پس از مصرف آنتي بيوتيك را دارد. 2) موجب افزايش جذب كلسيم و نيز كاهش اسهال و نيز افزايش هضم غذا را دارد. موجب توليد اسيد آمينه آلانين و استوئين و چندين اسيد آمينه ديگر مي گردد كه نهايتا به افزايش رشد جوجه ها منجر مي گردد. و افزودن اين مواد به جيره غذائي را رفع مي كند.
موارد یافت شده: 1