لیست اختراعات با مالکیت
محمدعلي محمدي
6 عدد
اين اختراع يك دستگاه توليد آب شيرين از بخار آب موجود در هواي سواحل است. با توجه به اشباع بودن هواي ساحل از بخار آب يك تونل طراحي شده است كه سيستم خنك كننده آمونياكي آن را به شدت سرد مي كند. تونل رو به دريا است و حجم آن در امتداد آن به مرور كاهش مي يابد. در جلو و درون تونل چندين جت فن تعبيه شده است تا حجم زيادي از هواي مرطوب را در تماس با سيستم خنك كننده قرار دهند. در اثر برخورد هواي مرطوب با سيستم خنك كننده، بخار آب موجود در هوا تبديل به مايع شده و به كف تونل مي ريزد. در اثر شيب كف تونل، اين آب از تونل خارج شده و در مخزني ذخيره مي گردد. سيستم خنك كننده آمونياكي توسط آينه هاي مقعر درون سازه گلخانه اي انرژي خود را بدست مي آورد و كمپرسور يا قطعه متحركي ندارد. با توجه به تعداد بالاي جت فن ها مقدار قابل ملاحظه اي هواي مرطوب از داخل تونل عبور كرده و رطوبت گيري مي شود. اين تونل بر روي خشكي و در كرانه ساحل ساخته مي شود. براي افزايش بهره وري يك سازه چادري در ساحل و درون آب نيز در نظر گرفته شده است تا قبل از ورود هوا به داخل تونل سبب افزايش رطوبت نسبي آن شود. افزايش رطوبت نسبي هواي ورودي تونل توسط چند فواره كه زير سازه چادري تعبيه شده است امكان پذير مي شود.
توليد فرمولاسيون ترميم ضايعات پوستي با استفاده از سلولهاي بنيادي مزانشيمال و كانديشن مديوم سلولهاي فيبروبلاست، به درمان ضايعات پوستي از جمله زخم هاي مزمن ناشي از بيماريهايي مانند ديابت مي پردازد. محصولي براي درمان ضايعات پوستي با كمك سلول هاي استخراج شده از دورريزهاي زايماني (از جمله بندناف نوزاد و پوست هاي ناحيه ختنه گاه) است. سلولهاي بنيادي مزانشيمال و سلولهاي فيبروبلاست از بافت هاي زايماني استخراج مي شوند. سلولهاي بنيادي مزانشيمال جهت ايجاد تكثير و توليد فاكتورهاي ترميمي نياز به مواد مغذي دارند، فاكتورهاي رشد و پروتئينهاي مورد نياز اين سلولها، از طريق كانديشن مديوم سلولهاي فيبروبلاست استخراج شده، به دست مي آيد. محصول ابداعي محلولي با غلظت 1 ميليون سلول مزانشيمال در ا ميلي ليتر از كانديشن مديوم سلولهاي فيبروبلاست مي باشد كه بر روي زخم پيوند شده و علاوه بر اينكه به سلولهاي پوستي تمايز پيدا مي كنند، باعث تحريك سلولهاي منطقه زخم و ترميم آن مي شود.
ساخت چاقو با قابليت تشخيص دست انسان از گوشت خام
سـالانه افراد بسيار زيادي دچار انواعي از زخم ها ميشوند كه درصـدي از آنها نياز به بستري در بيمارستان دارند كه اين مسـأله موجب صرف هزينـه هـاي درمـاني زيـادي مـي شـود. درمان ها و پانسمان هاي متنوعي جهت پانسمان و پوشش زخم ها و اسكارها وجود دارد كه به طور عمده به دو دسته بيولوژيك و سنتزي تقسيم بندي ميشوند. پانسمان هاي سنتزي به جهت هزينه مواد و تجهيزات اوليه، قيمت تمام شده بالايي داشته و استفاده گسترده از آنها مقدور نيست. لذا داربست هاي بيولوژيك به جهت طبيعي بودن و ارزان تر بودن، زيست سازگاري و اثر بخشي بيشتر نسبت به داربست هاي سنتزي مورد توجه قرار گرفته اند. اكينودرم، پانسمان بيولوژيك است كه ساختار ماكروسكوپي منسجم و الاستيكي دارد و داراي هيدروفوبيسيتي و هيدروفيليسيتي مناسبي است. اين ساختار متشكل از كلاژن، موسين، فسفوليپيد، برخي پروتئين ها و كربوهيدراتهايي است كه در پوشاندن و ترميم زخم موثر مي باشند. اين محصول لايه اي بدون عصب و غير عروقي است كه فاقد سلول بوده و منجر به واكنش هاي ايمني و التهابي فرد نميشود و با تسريع بهبود زخم ، كاهش تشكيل اسكار ، التهاب و خطر ابتلا به عفونت ، عملكرد بهبود زخم را تسريع مي كنند. Xenogen biological dressing containing collagen, mucin and glycophospholipid enriched with autologous derm cells
در راكتور طراحي شده، نانو ذرات اكسيد تنگستن به روشي بسيار سهل با تشكيل تخليه تابان گاز كاري در فشار اتمسفر با استفاده از الكترودهاي تنگستني تهيه مي¬شوند. اجراي سنتز در اين روش تنها در طي يك مرحله و در مدت زمان كوتاهي صورت مي¬پذيرد. با تشكيل پلاسما ميان الكترود كاتد تنگستني و سطح آب موجود در راكتور، سطح باياس منفي كاتد با يون¬هاي مثبت حاصل از يونيزاسيون گاز كاربردي جهت تشكيل پلاسما بمباران شده و انرژي جنبشي يون¬هاي حاصل به سطح آن منتقل مي¬شود كه اين روند باعث انتقال تكانه و در نهايت فرسايش سطح كاتد تنگستن مي¬شود. با كنترل اختلاف پتانسيل الكتريكي اعمالي و انتخاب گاز با هدايت حرارتي و وزن اتمي مناسب مي¬توان سرعت سنتز و ميزان نانو ذرات حاصل را كنترل كرد. اين رويكرد نوين داراي مزاياي بسياري از جمله راندمان بالا در مدت زمان كوتاه عملكرد و سهولت در به كارگيري است.
موارد یافت شده: 6