لیست اختراعات با مالکیت
محمدمهدي ثاقب
1 عدد
بدليل سطوح بالاي سوءتغذيه و استرس اكسيداتيو و كمبود دفاع آنتي اكسيداني بيماران همودياليزي و از آنجا كه پروتئين وي ضمن اثرات آنتي اكسيداني و ضد التهابي و بهبود آنابوليسم ماهيچه ها، از طريق بهبود عملكرد اندوتليالي و فشارخون بر كاهش ريسك بيماري قلبي-عروقي مؤثر است، توليد محصولي از تركيب پروتئين وي و ويتامين E مي تواند بر بهبود وضعيت تغذيه، ماركرهاي التهابي و اكسيداتيو بيماران همودياليزي، سلامت و كيفيت زندگي آنها مؤثر باشد. جهت توليد نوشيدني، 15/8 درصد پروتئين وي (وي 80%)، 4/1 درصد پودر آب پنير (جهت افزايش لاكتوز براي تخمير) و 1/0 درصد طعم دهنده خامه در 34/90 درصد آب مخلوط كرده ، 40 دقيقه در دماي 50 درجه سانتي گراد هيدراته شده و هموژن كرده (هموژنايزر دو stage با bar200 ) و در 90 درجه سانتي گراد طي 10 دقيقه پاستوريزه كرديم. پس از سرد كردن مخلوط تا 45 درجه سانتي گراد، استارتر Ty17A يا CH1 (استارترهاي ترموفيل دوغ) را در كمي آب به مخلوط افزوده و 17 ساعت در گرمخانه 45 درجه مانده تا به pH 8/3 برسد. سپس 400 ميلي گرم ويتامين E در هر 230 سي سي(17/0 درصد ويتامين) اضافه شد. سپس دما را به 60 درجه رسانده و 10 دقيقه در اين دما مي ماند تا ويسكوز يا دناتوره نشود و در بن ماري 10 دقيقه در 85 درجه پاستوريزه و هموژن كرده و 01/0 درصد نعناع خشك اشعه ديده اضافه گرديد. در آخر مخلوط (با طعم شبيه دوغ) را تا 6-4 درجه سانتي گراد سرد كرده، در بطري ريخته، بسته بندي و برچسب گذاري و در يخچال نگه داري كرديم. اين نوشيدني به جهت محتواي آمينواسيدي و مواد بالقوه مفيد ضدالتهاب و استرس اكسيداتيو بر بهبود سلامت بيماران همودياليزي و بازسازي عضلاني ورزشكاران مؤثر است، به خصوص كه با اثرات آنتي اكسيداني ويتامين E همراه مي شود.
موارد یافت شده: 1